Aldatılınca öteki kadınla mücadele etmek

sanki adam hiçbirşey yapmamıs
tek suçlu kadınmış gibi davranmak saçma.
Erol Köse ve Gülşen aşkında olduğu gibi.
Adam 70 milyonun önünde gülşen'e ilan-ı aşk etti.Ondan sonra hata dedi o dedi bu dedi
karısı yine kocası olacak adamın elinden tutup kıskananlar çatlasın gibi ucuz açıklamalar yapmıştı
Adam seni aldattı be kadın farkında değilsin galiba alsanaalsanasmile.

Benı aldatan bır adam ıcın mucadele etmek mı?
Benı aldatan bu adamı, aman o kadına kaptırmayayım dıye savasmak mı?
Bu savas bır kere basladı mı, omur boyu devam etmez mı?
O vakıt, adam kendını ıyıden ıyıye bır sey sanmaz mı?
'yahu ben bu kadını aldatıyorum,
kadın benım ıcın kuması ıle savasıyor,
benı ona kaptırmak ıstemıyor,
vay be, ben neymısım abı' demez mı?

Yok, ben almayayım.

Bır baskasına dokunan adam,
artık benım esım olamaz!
Ve o ellerle bır daha bana dokunamaz!

böyle bi durumda tek sinir bozucu olan benim için, adamın kendini paylaşılamayan bi b.k sanıyor olmasıdır.

elbette beni aldatan bir erkek için mücadele etmem edilmezde .
ama bir ayrıntı var eger kadın erkegin hiç aldatmak gibi bir düşünce aklında yokken ona evli oldugunu bile bile kafayı takmışsa onu baştan çıkartmak için her seyi denemişse . sonunda erkekde dayanamayıp aldatmışsa ; bence erkek gene suçlu afedilmemeli
ama böyle bir durum sanki biraz tartışma konusu olabilir gibime geliyor

adam gidip yatmış zaten başkasıyla, olmayan aşkın mücadelesinimi vereceğim. miktirsin gitsin canı cehenneme.....guclubacismile

basıma gelirse ozamanki ruh halimle nasıl davranırım bilemem ama oyle yada boyle bununla yasayamazdım esimi geri kazansam bile beni aldattıgı gercegini degistirmez affetmek istesemde yapamam aklımdan hicbir zaman cıkmaz ki

o gidip baskasiyla olmaya yeltendiyse
zaten beni gözden cikarmis demektir
beni gözden cikaran adam icin ugrasmaya degmez

Hülya Avşar'ın dediği gibi üç maymunu oynardımsempatiksalakcinni

Kadın bir de diyor ki yani bir zamanalr diyordu erkeğin aldatması lazımmış, adamın ihtiyacı varmış, evlilik için iyimiş

Öteki kadını öteler,beriki kocamı kötekler,hadi ülen dümbelekler der,bağrıma taş yerine taş gibi bir koca alırım yepisyenisindensempatiksalakcinni

Öteki kadını öteler,beriki kocamı kötekler,hadi ülen dümbelekler der,bağrıma taş yerine taş gibi bir koca alırım yepisyenisindensempatiksalakcinni

ötekini daha da ötekileştirmek lazımguclubacismile
(ay sonun bende "ötekileştirmek" kelimesini bi cümleden kullanabildim çok mutluyum)sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

Son düzenleme:
ne mücadele edecem, vur totosuna tekmeyi gitsin.
daha da kıymete bindirmenin hiç bir anlamı yok.

ne peşinden koşacağım.giden gitmiştir zaten. umurumda bile olmaz. kendini bilen kadın muhatap bile olmaz. çünkü onların seviyesine düşmüş olursun.. bir tekme atar yallaaaa derim.

ötekini daha da ötekileştirmek lazımguclubacismile
(ay sonun bende "ötekileştirmek" kelimesini bi cümleden kullanabildim çok mutluyum)sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
Ben ötekileştirmek gördümsempatiksalakcinni
Ben de bir cümle kurdum eyoooosositososito

adam beni aldatınca öteki ben olmuşum zaten. ne gerek var muhattap olmaya. herkes yoluna.

Kadınla işim olmaz
adamın yemeğine bikaç uyku hapı
mışıl mışıl uyurkende malum yerlerine bi miktar isot .

Allah korusun kimseye vermesin ama öyle kimse için kimseyle mücadele etmem..........öğrendiğim an boşarım bunuda herkes çok iyi bilir.............ortada kurtarılacak bir yuva ve bağ göremiyorum valla o durumda dediğin gibi kadın yapsa kan çıkar bırak boşanmayı eee ozaman fark ne?herkes adına ahlaksızlıktır bu...........ne olursa olsun bulaşık yıkar merdiven silerim bunu bana yapan adama minnet etmem!
yapıyorsa zaten ben onda bitmişimdir boşuna masal anlatmasın !

Hickimseyle hickimse icin mücadele etmem
mücadele etmem icin ortada bi "Adam" olmasi gerekir sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…