EseN77 @..Mea Culpa..@ Kayıtlı Üye 7 Ağustos 2010 8.167 17 358 İzmir 8 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi acemicadi #41 alkisalkisalkis güzel yorum
senanaz Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 16 Ağustos 2010 535 7 96 İstanbul 8 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi acemicadi #42 :içelim: EseN77 .!.: alkisalkisalkis güzel yorum Genişletmek için tıkla... bence de..............
Metaphora Popüler Üye Kayıtlı Üye 21 Eylül 2008 2.500 54 118 35 İstanbul 9 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi acemicadi #43 öteki kadın muhattabım olmazki.x kişi yada y kişi,farkedermi,aşifte yada düzgün,evli yada bekar,farkedermi... benim tepkim kocama olur.gerçi o olaydan sonra koca'nın başına ''eski'' sıfatını çoktan almış olur. ha ama öteki kadın bana bi saygısızlık yaparsa korksun benden.ilişkilerini deşifre ederim rezil ederim,hiç acımam.
öteki kadın muhattabım olmazki.x kişi yada y kişi,farkedermi,aşifte yada düzgün,evli yada bekar,farkedermi... benim tepkim kocama olur.gerçi o olaydan sonra koca'nın başına ''eski'' sıfatını çoktan almış olur. ha ama öteki kadın bana bi saygısızlık yaparsa korksun benden.ilişkilerini deşifre ederim rezil ederim,hiç acımam.