At gibi gideeen it gibi doner. Seneler evvel doktor sevgilimin beni aldattigini instada ogrenmistim hemde cakma hesaptan. Allahim belasi nispet yapar gibi srekli vatsapta onlayndi bidd resim degistiriyodu. Kizda gudubet otesi bi seydi. Uniddeydi oda ben kariyerli meslekli yalan olmasin cokta guzel bi kizim. Neyse bu it ondanda ayrildi. Benim uzaktan akraba bi kizla cikti. Onuda beni alddattigi kizla aldatti afedersin bikere .ok yiyen it hep yermis. BEn 3 ay agladim net. Simdi guluyyorum ne issizmisim diye..
Sona noldu biliyo musun? Defalarca yazmaya calisti bana istek atti falan köpek. Kabul ettim mi ? Tabiki hayir.
Seneler sona hastanede gördüm geçen. O kadar cirkiiin kisacik ve kendinden 4 yas buyuk bi kizla evlenmis sonunda. Belasini bulmuz aslinda kizcagiza yazik olmusda neyse.
Hasilii geciyor ve civi civiyi soker mantigi ennn iyisi inan bana. Birini bul onu sevmeye calis ve en onemlisi aşırı mutlu ol. Olmasan bile caktirma. Sakkin igneli laf maf koyayim deme durumlaeina.
Foto değiştirrr gezz tozzz kudurt onu.
Ben en son son model bi arabayi kullanirken asiri havali bi resmimi koymuştum abartisi3 kere 3 kere ekledi beni o zaman pislik. Tabi bende az ergen diilim yasim 24 falandi.
Mutlu olacak seyler yap ve eevet dele dele yaka yaka söke söke GEE Cİ YOOO
İMZA FENO