Aldatılış hikayeleri

AYLINNN7677

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2009
478
0
0
43
İstanbul
Arkadaşlar...sizlere 5 tane şık vercem ve bir tanesini secmek zorunda kalsanız size uygun olan hangisidir?Hiçbiri demeden?

A-Şıkkı.....Eşiniz size diyorki aşkım vicdanım sızlıyor ama saklıcağıma söylüyüm.ben seni 6 ay evvel aldattım ama 1 kere beni AFFEDERMİSİN??

B-Şıkkı.....Onun iş yerine gidiyorsunuz.Bilgisayarı açık ve herkese bir siteden arkadaşalık teklifi göndermiş..ama muhhabet yok geçmişte..onu AFFEDERMİSİNİZ?

C-Şıkkı.....Bir eğlenceye gittiiniz ve karşı masadaki kadınla cilveleşiyor?Ne yaparsınız AFFEDERMİNİZ?

D-Şıkkı......Cep telefonunda eski kız arkadaşının mesajlarını görüyorsunuz?onu AFFEDERMİSİNİZ?

E-Şıkkı....size ait bir şık yoksa burda affedebilebilceğiniz ihanet yanlış nedir buraya yazacağınız?

A- B- C- D- farketmez
ihanet affedilmez fegat şıkların hepsi için boşanırım diyemem

hele C şıkkında var ya....
ilk iş elimdeki çatalı eşimin eline saplamak sonrasında o kadının masasına gidip saçlarından tuttuğum gibi kafasını yemek tabağının içine sokup sonra da bi güzel yolmak olurkötükedihüso

ikisine de unutamıyacakları bi gece yaşatırım :mymeka:
ama bu sebepten boşanmam

ya insanın başına gelmeyince şimdi ne desem boş hiç hoş değil ama insan oğlu tabiki başına neler geleceğini bilmiyor ama aldatma eyleminin gerçekleşmesi demek aşkın son bulması demektir o zamanda o evliliğin devam etmesi için geçerli olan en büyük sebep ortadan kalkmış oluyor en doğrusu evliliğin sonlandırılması tabii durum ve şartlar çocuklar falan orasını bilemiyorum ama ben henüz çocuğum olmadığı için bitmesinden yanayımmmmmmmmmm

bedensel bir ihanet ya da; aşkım canımlı yazışmaların-konuşmaların geçtiği bir ilişkiyi asla affedemem.
geçmişin bir itirafı olursa; yine ayrılmam için bir sebeptir.
unutamam, kendimi biliyorum.

başka bir masada biri ile bakışma, cilveleşme :uhm: derecesine göre, bunun acısını çok fena çıkartıp pişman ederim. gelişmelere göre boşanır ya da devam ederim heralde...

İhanetin A'sı B'si yada C'si bana göre asla olmaz.
Eğerki eşim kafasından başka bir kadını geçiriyor olması bile benim için bir aldatmadır.
KK çok biyik bir site ve her gün öyle olaylar öyle hikayeler okuyorumki,çok büyük ders verici bana göre.
Affedip tekrar bir evliliğe devam edip tekrar aynı son ile karşılaşan ve o büyük yıkımı tekrar yaşayan bir çok kadın var aramızda.
Bana göre bir ilişki bitecekse böyle bir iğrençlik ile değilde,konuşularak bitirlmesi en güzelidir.Ki bu alçaklığı yapan insan benim için zaten bitmiştir.Affetmekmi;bence affetmek ona en büyük mükafat olur.kaydirigubbakcemile

A-Şıkkı.....Eşiniz size diyorki aşkım vicdanım sızlıyor ama saklıcağıma söylüyüm.ben seni 6 ay evvel aldattım ama 1 kere beni AFFEDERMıSıN??

bu ama tabi affetmem yinede sadece acıkladıgı ve saklamadıgı icin bu tercihimdir

aynen katılıyorum arkadaşım dediklerine..hazmedemem asla !

İhanetin hiç bir şekilde olanı affedilemez benim için.şutarafagitti

ıhanetin hiçbir türünü affedemem.ıtiraf etmesi de benim için bir değer taşımıyor,madem o kadar dürüst bir insan niçin aldatmayı tercih etti ? Eğer ilişkimizde mutlu değilse ayrılıp kendine başka bir yol çizme hakkı elbette var,ama beni aldatmaya hakkı yok..

Hiç birini affedemem sadece vereceğim tepkiler farklı olur.
Biri yapanın ikincisini yapacağını düşünmüşümdür hep.
O rahatlığı veremem.

affetmekmi asla onu affetmek ona bir ödül vermek gibi bişi olur.....
birkere aldatmaya teşebbüs eden insan tekrarınıda yapabilir bana göre...
yada benim ona olan güvenim hiçbirzaman olamaz artık..o yüzden sürekli güvensiz yaşamaktansa
yolları ayırmak bana göre en doğrusu olurdu heralde....

Başka söze gerek yok .İşte aynen benim düşüncelerim .Hiçbiri affedilip unutulacak şeyler değil .Kendimi çok iyi tanıdığım için içimdeki nefret ve intikam hissiyle yaşayamam .
Başka masadaki veya başka bir hatunla bakışma ya da cilveleşmesine gelirsek , tepkim çok kötü olur .Orada bir şey yapmam ama acısı çok kötü çıkar .Ben de duruma ve derecesine göre ya burnundan getiririm , veya gelişmelere göre boşanırım .

Tabiki aldatmanın A sı B si olmaz fakat konuya uygun cevap vermem gerekirse A derim heralde:umursamaz:..Açık sözlü olduğu için...:bbo:

Ama şu anki psikolojimle söylüyorum bunu,öle bişey dese neler olur tahmin bile edemiyorum..yerimseniben

büyük konuşmak gibi olmasın ama ihaneti asla affetmem.bi kere başıma geldi.it gibi pişman oldu. affettim tmm dewam edelim dedim.aynısını ona yapıp yüzüstü bıraktımm.ohhh iide yaptımm klava:

C sıkkı benım basıma gelmıstı yemekte olmasa bıle cılvelesmede dıyemeyız aslında;aam benım sınırım bozulmustu...

Pıknıge gıttık gorumcem kayınbıraderım yegenlerım ben ve kocam ve bıde gorumcemın musterısı.......gecenın bır yarısı pıknıkten donuyoruz gerızekalı kız kendı arabasını durdurdu esımde durdu esım onunarabasını yanına gıttı ne oldu neden durdunuz demıs oda bıra ıcelım demıs allahım sınır olmustumm sonra arabada ben sınır krızı gecırıyorum ben burda ne cıyım nasıl oyle bısey sormaya cesaret eder falan sonra gorumcemın evının orda durdu benımkı dedım;eger sen 2 saat tanıstıgın bırıyle ıckı ıcmeyı kabul edıyorsan benı eve bırak gel ve bırdaha eve gelme dedım bastım kufuru .....ama o anda okızla bıra ıcseydı bosanabılırdım kızlar yalan solemeyımmm

asla afedemıcem üç sey kıslar bırı yalan ıkıncısı benı hıce sayıp elalemın ...............larıyla esımın ılgılenmesı ucuncusu dayak ve ıhanet bunların dısındakı herseyı afedebılırım

o kendıne bu durumu yakıstırıyosa devam etsın ama benden uzakta ..
yaptıktan sonra vıcdanın bi önemi yok.. önemli olan yapmadan önce o vicdanın sızlayıpta vazgecmesıdir..
cilvelesmesine musade etmen.. hala devam edecek öküzlüğü olacaksa zaten benım orda bulunmamın bir anlamı kalmamıştır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…