Aldatılış

Legendwomen

LİFE GOES ON EVERYTHİNG İS OKEY
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2021
1.391
1.371
63
25
En yakın arkadaşımın derdi onun durumuna çok üzülüyorum o yüzden tavsiyelerinize açığım benim arkadaşımın sevgilisi var ve bunlar büyük bir tartışma yaşıyorlar tartışma da şu arkadaşım sevgilisinden ayrılıyor sonra tekrar barışıyor ama bu süreçte farklı kişilerle de konuşuyor ama barıştıktan sonra sevgilisini aldatmıyor dünde kavga ediyorlar ve birbirlerine engel atıyorlar bu süreçte de arkadaşım ayrıldıkkarını düşünüp eski flörtüne yazıyor ama sevgilisi beni aldattın diyor ve kabul etmiyor durumu ve sevgiliyken aldattığını söylüyor sizce bu durumda bu gerçek aldatma mıdır yoksa anlık bir. Kavga mıdır ve kız arkadaşımın sevgilisi onu affeder mi

Ne bu ask Altigeni mi ?
Engel atilinca ayrildigini mi dusunmus arkadasin..Gercekten iliski taniminiz ve betimlemeleriniz beni benden aliyor.
O da hic bos durmamis,engeli gorur gormez hemen mutual termination olayini girip vakit kaybetmeden sagi solu aramaya baslamis..
Bence sen bu isi hic girme,uzulen sen olursun.

Simdi arkadasiniz aldatmamis ama bos duramiyor yani aradan birkac ay gecse baska sevgili edinse ve ayrilsa, aradan aylar geçtikten sonra yine barisilsa/sans verilse tamam da. Ayril sevgili yap baris cok laçka
Ha su da var aynisini bir erkek yapsaydi burada "erkektir sizden ayrildiktan sonra birileri hayatına girmiş o yuzden aldatmaya girmez " denirdi.
Ki buna benzer cok iliski var, ayrilik sonrasi erkek gidiyor eski sevgililerle görüşüyor, tek gecelik ilişkiler yasiyor sonra kiz yeniden baristiklarinda sineye çekiyor!
Boyle ayrıl baris iliski yasayip adamin tek gecelik ilişkilerini sineye cekerek evlendigini bildiğim insanlar da var. Bana sorarsaniz o adamlar eslerini de aldatıyordur ama kanitlayamam tabii.

Arada aldatma olsun olmasın ilişkide saygı bitmiş. Soru şuna dönüşmüş "birbirlerine saygıları bitmiş yüz göz olmuşlar sizce ayrılmalılar mı?" Cevap : evet daha da çirkinleşmeden ayrılmalılar

Ilişkilerde netlik kazanmadan aceleyle yahut öfkeyle kalkip zararla oturmamak için iletişim şart bacım.

Arkadaşınız hayatında biri olmadan duramıyor sanırım kendine güveni mi yok tek başına olmayı bilmeli birisine muhtaç değil ki bu arada psikolojik destek alması lazım

Kişiye bağlı biz ne bilelim aynı durumu ünv arkadaşım yaşadı sevgilisi affetti evlendiler mezun olunca gerçi şimdi ayrılar :) Bilemeyiz yani kader

Çoğu ilişkide böyle tartışılıp engel atılan ama eninde sonunda bir şekilde barışılacağı bilinen tartışmalar oluyordur.Ama her seferinde daha her şey taptazeyken başkalarına yazmak çizmek zaten o ilişkiye bir bağlılık duygusunun olmadığını gösteriyor…En güzeli bitirsinler.İş ayrıl-başkalarına yaz-barış olayına dönmüş artık.Aldatma olmasa bile sadakat yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…