- 1 Şubat 2021
- 1.391
- 1.371
- 63
- 25
- Konu Sahibi Legendwomen
-
Ne bu ask Altigeni mi ?En yakın arkadaşımın derdi onun durumuna çok üzülüyorum o yüzden tavsiyelerinize açığım benim arkadaşımın sevgilisi var ve bunlar büyük bir tartışma yaşıyorlar tartışma da şu arkadaşım sevgilisinden ayrılıyor sonra tekrar barışıyor ama bu süreçte farklı kişilerle de konuşuyor ama barıştıktan sonra sevgilisini aldatmıyor dünde kavga ediyorlar ve birbirlerine engel atıyorlar bu süreçte de arkadaşım ayrıldıkkarını düşünüp eski flörtüne yazıyor ama sevgilisi beni aldattın diyor ve kabul etmiyor durumu ve sevgiliyken aldattığını söylüyor sizce bu durumda bu gerçek aldatma mıdır yoksa anlık bir. Kavga mıdır ve kız arkadaşımın sevgilisi onu affeder mi
Arkadaşınız hayatında biri olmadan duramıyor sanırım kendine güveni mi yok tek başına olmayı bilmeli birisine muhtaç değil ki bu arada psikolojik destek alması lazımEn yakın arkadaşımın derdi onun durumuna çok üzülüyorum o yüzden tavsiyelerinize açığım benim arkadaşımın sevgilisi var ve bunlar büyük bir tartışma yaşıyorlar tartışma da şu arkadaşım sevgilisinden ayrılıyor sonra tekrar barışıyor ama bu süreçte farklı kişilerle de konuşuyor ama barıştıktan sonra sevgilisini aldatmıyor dünde kavga ediyorlar ve birbirlerine engel atıyorlar bu süreçte de arkadaşım ayrıldıkkarını düşünüp eski flörtüne yazıyor ama sevgilisi beni aldattın diyor ve kabul etmiyor durumu ve sevgiliyken aldattığını söylüyor sizce bu durumda bu gerçek aldatma mıdır yoksa anlık bir. Kavga mıdır ve kız arkadaşımın sevgilisi onu affeder mi
Kişiye bağlı biz ne bilelim aynı durumu ünv arkadaşım yaşadı sevgilisi affetti evlendiler mezun olunca gerçi şimdi ayrılar :) Bilemeyiz yani kaderEn yakın arkadaşımın derdi onun durumuna çok üzülüyorum o yüzden tavsiyelerinize açığım benim arkadaşımın sevgilisi var ve bunlar büyük bir tartışma yaşıyorlar tartışma da şu arkadaşım sevgilisinden ayrılıyor sonra tekrar barışıyor ama bu süreçte farklı kişilerle de konuşuyor ama barıştıktan sonra sevgilisini aldatmıyor dünde kavga ediyorlar ve birbirlerine engel atıyorlar bu süreçte de arkadaşım ayrıldıkkarını düşünüp eski flörtüne yazıyor ama sevgilisi beni aldattın diyor ve kabul etmiyor durumu ve sevgiliyken aldattığını söylüyor sizce bu durumda bu gerçek aldatma mıdır yoksa anlık bir. Kavga mıdır ve kız arkadaşımın sevgilisi onu affeder mi
dünde kavga ediyorlar ve birbirlerine engel atıyorlar bu süreçte de arkadaşım ayrıldıklarını düşünüp eski flörtüne yazıyor
senelerce de değildi yahu 2 aycık desek şunaBiz sevgilimizle ayrılınca senelerce aşk acısı çekerdik başka birini gözümüz görmezdi. Teknoloji hayatımızı hızlandırdı diyorduk vah ilişkileri bile hızlandırmış
senelerce de değildi yahu 2 aycık desek şuna
aklımıza şaşayım o zaman.ahh ahh bu yaşlarımızda ki aklımız olsa ertesi gün unuturduk1 yıl ile bayrak taşırımEn azı bu birde 3 yıl, 5 yıl diye devamıda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?