- 23 Ekim 2013
- 4.261
- 5.084
- 158
- 35
- Konu Sahibi Mutsuzluk45
-
Bide diyor ben seni aldattiysam benim ailem olsun , sen bana iftira attiysan senin ailen ölsün
Amaaan birak dittirsin gitsin!! Meslegim var diyorsun valla is bul calis bu salagi da bosa. Hem suclu hem guclu. Salak herif!! Kusura bakma costum biraz.eşim otobüsten bir dudak koruyucu almış cebine saklamıştı aynı günde dudagi kanamis diş izi gibi, ve "voila manza k.rengi 02/03/17" yazan bir kağıt bulmuştum cebinde, dün sabah sakince birşey sorabilir miyim dedim sorda beni çileden çıkar diye bağırdı, sonra sustum, gece işten gelince o saç boyasını niye yazdın dedim çok sinirlendi ne diyorsun sen ne diye bağırdı ceplerimimi karıştırıyorsun diye bağırdı, seni aldattıgimi düşünüyorsan boşan benden dedi, seni aldatcam görürsün dedi, çıldırmak üzereyim
Biraz önce ben ev tutcam dedi 200_300 TL ye bu evde yaşamak istemiyorum dedi, o ne demek dedim, sonrada bu yaptıkların tuhaf değil mi dedim,baya beddua etti,ayrılmaya karar verdim dedi,ayrılmaya karar vermiş,evden gitti...
Sordum beddua kısmına geçtiErkekler herşeyi söyler inandirmak için. Seni suclu çıkarıyo ki peşinden kos konu kapansın. Madem yolda her buldugunu eline alip oynuyorsun evdeki kullanmadığın ceketin cebine neden koydun diye sorsaydin keske bakalım ne sacmalayacakti.
O kagitta ne yazdığından haberi yokmuş, bilmiyormuş, rujda onun huyu varmış yolda birseylerle oynama huyu, ben onu aldatmayla sucluyormusum , beddua etti, kaç kişinin kocası dudak kremi getirir eve bilmiyorum
Sen de adamı bunaltmışsın ama bu kadar edepsizlikle seni bastırdığına göre o da bişeyler karıştırıyor, sucunu da böyle bastırıyor gibi.Amin canım teşekkür ederim, bir sürü beddua etti , ailem cesedini göreyim diye
Evet ayrılmayıp daha çok yüz göz oluyorlar, ilişki saygıyı yitiriyor. Ayrılacaksanız ispatlayın , yok ayrılmayıp bunu kabul edecekseniz bilmeseniz daha iyipeki aldatıyosa napıcaksınız çözümünüz ne ... çoğu arkadaşım ve burdaki çoğu üye aldatıyo mu diye önce şüpheleniyo sonra kanıtlıyo aldattığını da adamın yüzüne vuruyo her şeyi adam da kabul ediyo aldattığını sonuç ne hala beraberler adam aldatırken çekinmiyo artık ...
Doğru söylüyorsun aldatsada niye taşısın açık açık, bazen yaptığı şeyleri bilerek beni sinir etmek için yaptığını düşünüyorumaldatıyosa da emin olun cebinde dudak kremi falan taşımaz... durum başka bence ... ama anlatmakta güçlük çekebilir anlatsa da siz inanmayabilirsiniz ... kendinize şunu sorun bence ben bu adamla bi ömür geçirebilir miyim böyle cevaba göre hareket edin
Onun demesiyle kimsenin ölmeyeceğini iyi bildiğinden boş keseden sallıyor.Bide diyor ben seni aldattiysam benim ailem olsun , sen bana iftira attiysan senin ailen ölsün
Evet bende baktım bulamadım, teşekkür ederimYanlız araştırdım" voila manza kahverengi "diye bir boya yok.
Haberiniz olsun.Bu siparişi bir kadın verseydi,ne bileyim market boyalarında yazar ya..Yok bronz kahve..Yok ışıltılı kahve..Açık kahve..Orta kahve böyle şeyler isterdi.Öyle bir boya yok haberiniz olsun.
Saçımı boyamıyorum, sadece geçen gün saçımı boyayacagim ne renge boyayayim dedim , sinirlendi kimbilir ne demek istiyorsun dediBana boya al desen alir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?