- 9 Mart 2017
- 190
- 12
- 13
- 37
- Konu Sahibi Mutsuzluk45
-
Amin , teşekkür ederimDudak parlatıcısı+voila ( manza nın nedemek olduğunu Kuaför olduğum halde anlamadım)en ucuz ve adi boya markasının kahverengisini sipariş eden bir kağıt ve kocanız gitmiş.Yapacak birşey yok.Kendinize yeni bir sayfa açın.Allah yardımcınız olsun.
Sordum beddua kısmına geçti
Evet bende baktım bulamadım, teşekkür ederim
Bu aklıma gelmemişti, eşim beni aldatmıyorsa neden bunu yazdıki anlamıyorumVoila manzanero seklinde var onun kisaltmasi olarak manza heralde
Başka biri yoksa diyelim tüm bu yaptıklarını bir insan niye yaparBagirarak hakli cikmaya calismis ama bagirmak suc bastirma psikolojisindendir
Teshis:yuksek ihtimal baska biri
Haklısın bahane arıyor sankiAslında aklımda birkaç ihtimal belirdi... Saçında beyaz görmeye başladıysa boya numarasını birinden kendi saçı için almış olabilir mi, saç rengi kahverengi mi mesela? Çekinmiş söyleyememiştir belki garip karşılarsınız diye. Koruyucu da renksizse erkekler de kullanıyor kışın dudakları çatladığından, belki eskiden kalmıştır koruyucu. Gerçi o zaman üste çıkmaya çalışmazdı. Belki de kadın gibi bakım yapmaya eğilimlidir, bazı erkekler oluyor cinsel yönelimi normal ama süslenmekten kadınsı şeylerden hoşlanabiliyor, bu hem kağıdı hem koruyucuyu hem de üste çıkmaya çalışmasını açıklar. Ya da aldatıyor bu hepsini açıklar aynı şekilde... Ki hareketlerini gözlemleyerek anlayabilirsiniz, gerçi aldatma olayı için bundan sonra daha dikkatli davranacaktır. Ama tavırları normal gelmedi bir şey sorabilir miyim dediğinizde çıkışması, kavgaya hemen meyillenmesi, evi terk etmeye bahane araması... Adamın bitirmeye yer aradığını gördüm biraz.
Evet fevri davrandigim için suçlu oluyorumDiğer konunuzu da okudum çok fevri bir davranışınız var.hakliyken haksız durumuna düştünüz,orta da elle tutulur bir delil yokken ceplerini karıştıran suçlayan bir insan oldunuz.yapmanız gereken daha sessiz sakin bir şekilde araştırma yapmak olmalıydı. En azından eşinize daha güzel bir üslup ile onun da kendisini anlatacağı bir ortam vermeliydiniz diye düşünüyorum hiç bir şey göründüğü gibi olmayabilir..
Saçımı boyamıyorum, sadece geçen gün saçımı boyayacagim ne renge boyayayim dedim , sinirlendi kimbilir ne demek istiyorsun dedi
Başka biri yoksa diyelim tüm bu yaptıklarını bir insan niye yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?