Aldatılıyor muyum? 2

Amin , teşekkür ederim

Birden anlayıp dinlemeden olağanüstü tepki vermesi çok garip... eşinizi her zaman gozetleyin. Mutlaka aşikar bir ispat bulursunuz eger VARSA.. Ama bunu çok belli etmeyin ona karşı. UMARIM düşündüğünüz gibi değildir..

Biri var belli seni suçlu göstermek için yapmamıştım ama artık yapıcam ve bu da senin yüzünden der gibi davranıyor.
Bir haltlar yemiş belli.Birşey ortaya çıkmadan da ha deyince boşanılmıyor tabiki endişenizi anlıyorum.İnşallah yoktur öyle birşey ama konuşmaları çok kabaca.

Bence aldatılıyorsunuz. Ve adam olayı size yıkmak için çırpınmış. Her gün kıskançlık krizine girmiyosanız bulduğunuz şeyleri sormanız çok normal. Ki sorulacak şeyler. Olayı size yıkıp gününü gün etme derdinde...

Bagirarak hakli cikmaya calismis ama bagirmak suc bastirma psikolojisindendir

Teshis:yuksek ihtimal baska biri

Başka biri olmayan biri bunları yapmaz ki. Yani seni gıcık etmek için cebinde neden dudak koruyucu ve saç boya numarası taşısın. Üstelik sonraki tartışmanızda resmen suçunu bastırmak için duruyor

Aslında aklımda birkaç ihtimal belirdi... Saçında beyaz görmeye başladıysa boya numarasını birinden kendi saçı için almış olabilir mi, saç rengi kahverengi mi mesela? Çekinmiş söyleyememiştir belki garip karşılarsınız diye. Koruyucu da renksizse erkekler de kullanıyor kışın dudakları çatladığından, belki eskiden kalmıştır koruyucu. Gerçi o zaman üste çıkmaya çalışmazdı. Belki de kadın gibi bakım yapmaya eğilimlidir, bazı erkekler oluyor cinsel yönelimi normal ama süslenmekten kadınsı şeylerden hoşlanabiliyor, bu hem kağıdı hem koruyucuyu hem de üste çıkmaya çalışmasını açıklar. Ya da aldatıyor bu hepsini açıklar aynı şekilde... Ki hareketlerini gözlemleyerek anlayabilirsiniz, gerçi aldatma olayı için bundan sonra daha dikkatli davranacaktır. Ama tavırları normal gelmedi bir şey sorabilir miyim dediğinizde çıkışması, kavgaya hemen meyillenmesi, evi terk etmeye bahane araması... Adamın bitirmeye yer aradığını gördüm biraz.

Diğer konunuzu da okudum çok fevri bir davranışınız var.hakliyken haksız durumuna düştünüz,orta da elle tutulur bir delil yokken ceplerini karıştıran suçlayan bir insan oldunuz.yapmanız gereken daha sessiz sakin bir şekilde araştırma yapmak olmalıydı. En azından eşinize daha güzel bir üslup ile onun da kendisini anlatacağı bir ortam vermeliydiniz diye düşünüyorum hiç bir şey göründüğü gibi olmayabilir..

Haklısın bahane arıyor sanki

Evet fevri davrandigim için suçlu oluyorum

Ooo coktan da hazırmıs beyfendı eve terketmeye. O suphelı hareketlerı de aldattıgını dusun dıye yaptı belkı de. Yol ver gıtsın kardes

Akşam ustude MSj attı konuşalım diye, konuştuk dışarda , dışarda gördüğü kimsesiz eşyaları alası geliyormuş, çocukluğunda çok fakirlik çektiği için dikkatini cekiyormus, açıklaması bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…