- 9 Mart 2017
- 190
- 12
- 13
- 37
- Konu Sahibi Mutsuzluk45
-
Evet niye bu kadar tepki gösteriyor anlamıyorum, bastırmak için herhalde beniHırsız ev sahibini bastırırmış.oda bu hesap.suc bastırıyor.blof yapıyor.siz daha baskın ciddi durun.o sizi kaybetmekten korksun.
Biraz sabırlı olmaya çalışın oda olayı unuttugunuza ikna olana kadar temkinli olacaktır. Bu yüzden sabırlı olun ve takibi bırakmayın. Herşey açığa çıkacaktır.Hakkinizda hayırlısı insallahSabırlı davranmam gerekiyor galiba, bende sabırlı davranamıyorum son zamanlarda sinirlerim bozuk, hemen parlıyorum
Amin inşallah ne hayirliysa o olsun, teşekkür ederimBiraz sabırlı olmaya çalışın oda olayı unuttugunuza ikna olana kadar temkinli olacaktır. Bu yüzden sabırlı olun ve takibi bırakmayın. Herşey açığa çıkacaktır.Hakkinizda hayırlısı insallah
Çocuk konusunu lütfen rafa kaldırın. Çünkü şimdi daha ne olduğunu bilmiyorsunuz ilerde sizden hesap soracak.. onun hakkına girmeyin,belki evliliğiniz yürümeyecek bu belli olmadan lütfen bir s3kilde korunun...Zaten anksiyete bozukluğu var ilaç içiyor, ancak bu eşyalar üzerinde nasıl bir sorunu var bilemiyorum, ne derece psikolojisi bozuk korkutuyor beni, neticede ilerde çocuğumuz olursa sağlıklı bir ailede büyümesi gerekir,ne gibi bir sorunu olabilir sizce
Evet haklısınız, ne olacağı belli değil,bende şuan düşünmüyorumÇocuk konusunu lütfen rafa kaldırın. Çünkü şimdi daha ne olduğunu bilmiyorsunuz ilerde sizden hesap soracak.. onun hakkına girmeyin,belki evliliğiniz yürümeyecek bu belli olmadan lütfen bir s3kilde korunun...
Adam karısını ikna etmeye çalışmıyor ki, basbaya aldatıyormuş, artık aldatma olayını kaldırıp ayan beyan öteki kadına gitmeyi seçmiş.Sana almıştır belki sac boyasını
Belki kahverengiydi boyamak istiyor...Evet saclarinda beyazlar var, özellikle favorilerinde, ama saçları siyah , bu boya kahverengi yaziyor
evden gidince kadına mı kalmaya gitmişAdam karısını ikna etmeye çalışmıyor ki, basbaya aldatıyormuş, artık aldatma olayını kaldırıp ayan beyan öteki kadına gitmeyi seçmiş.
Konu sahibi boşanmayı düşünüyor musun?
benimki tahmin. konu sahibi böyle birşey paylaştı mı bilmiyorum da evli barklı adam nerden çıkarsın ayrı ev tutucam ben olayını...evden gidince kadına mı kalmaya gitmiştakip edemedim
bencede öyle, belkide çoktan tutmuştur bile birgün pat diye evi terk ettiğine göre önceden yerini yapmıştır kalacak yeri vardırbenimki tahmin. konu sahibi böyle birşey paylaştı mı bilmiyorum da evli barklı adam nerden çıkarsın ayrı ev tutucam ben olayını...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?