selam kızlar... yardımınıza ihtiyacım var çünkü bu akşam feci bi olay yaşadım.
aylar önce telefonum bozulmuştu ve erkek arkadaşım bana eski telefonunu vermişti ve telefonda eski kız arkadaşıyla olan mesajlarını gördüm.umursamadım olabilir normal bi durum hatta gülerek anlattım eski kız arkadaşıma gönderiğim mesajdır diye de doğtuladı.ama şeytan kadın aklı ben o numarayı bi yere yazdım ama evrakların arasına karışmış yok oluğ gitmişti.neyse geçenlerde elime geçti bu numara kendi telefonuma kaydettim uygun bi zamanda telefonundan bakarım kimmiş diye.ve bu akşam bi şok yaşadım !!!
erkek arkadaşım tuvalete gittiğinde telefonu masada kaldı fırsat bu fırsat yazdım numarayı bi baktım numara "sedat !" diye kaydedilmiş
hiç bişey olmamış gibi ayrıldık hiç belli de etmedim..ama yarın açık açık sormayı düşünüyorum..en ufak bi şüphe kuşku yoktu aldattığından.kızlar hissederiz yaa.o samimiyeti bilirsiniz sizde. hala da düşünmüyorum açıkcası ne bi mesaj var o "sedat"tan ne bişey,facebookta da bişey yok..ama neden "sedat" diye kaydetti ! bunun hesabını sorucam.peki sizce nasıl bi tepki vermeliyim? biliyorum ki hemen yumuşayıp yelkenleri suya indirirsem bu ona bi yeşil ışık olucaktır diye düşünüyorum..nolur fikri olan bana yazsın

aylar önce telefonum bozulmuştu ve erkek arkadaşım bana eski telefonunu vermişti ve telefonda eski kız arkadaşıyla olan mesajlarını gördüm.umursamadım olabilir normal bi durum hatta gülerek anlattım eski kız arkadaşıma gönderiğim mesajdır diye de doğtuladı.ama şeytan kadın aklı ben o numarayı bi yere yazdım ama evrakların arasına karışmış yok oluğ gitmişti.neyse geçenlerde elime geçti bu numara kendi telefonuma kaydettim uygun bi zamanda telefonundan bakarım kimmiş diye.ve bu akşam bi şok yaşadım !!!