aldatılıyor muyum acaba ?

gelişmeleri bekliyoruz canım.

belki seninde erkek arkadaşının telefon rehberinde temizlik yapma vaktin gelmiştir:3:

canlar az önce yanından geldim,hemen oturduk telefonunu verirmisin dedim aldım numarayı gösterdim "telefonunda bunun gibi erkek olarak kaydettiğin kızları bana göstermeni istiyorum dedim" şok !! tabi.aradı taradı bakındı bişeyler yaptı,konuşamadı..açıklaması şu oldu "senden önce kaldı bu numara çünkü senden önce birden fazla kızla görüşüyorum"
şimdiiiii... burda şöyle bi durum var kızlar,ben bunun benden önceki takıldığı kızları hiç sourn etmedim çünkü eminim beni sevdiğine.ve benden önce 3 4 kızla aynı anda takıldığını da biliyorum.kendisine de söyledim zaten "eğer bu numara ait olduğu kişinin ismiyle yazılmış olsaydı zaten sorun olmazdı" dedim. sonuç olarak yalvardı seni seviyorum ve daha bi sürü dil döktü,benim umursamaz tavrıma acayip de sinir oldu,ben hiç oralı olmadım çünkü güvenim kırıldı bir kere.şu aralar kafamı dinlemeye ihtiyacım var galiba... :24:

uwww...

canım çok çapkın birine düşmüşsün ya da şöyle diyeyim biri terkederse kenarda başkaları da dursun diyenlerden birine.

o numaraları silmemiş olması bile büyük hata.:45:

bence sakın bu konuda taviz verme. aynı durumdan dili yanan arkadaşlarım olduğu için senin de canın daha fazla yansın istemem, üzülürüm:(

Ay bebeğim ben neden eşim diye okumuşum onu ondan dedim hani duşa girince yap falan diye. Şimdi sen buluşucaz diyince anladım olayı :1:
Azıcık sürünsün bakalım neler olacak.. İnşallah doğru söylüyrdur. İnşallah uslanmıştır.

Son düzenleme:
kızlar hepinize çok teşekkür ederim yanımda olup fikirlerinizi söylediğiniz için.hiç aramıyorum bakalım neler yapıcak.gelişmelerden haberdar ederim :)

Canım seni gerçekten tatkdir ettim. Hem sabrını hem de olgunluğunu. Ben yerinde olsam napardım bilmiyorum. Bu tip şeylerde çok hassasımdır. Canım sen yine de sevgiline dikkat et. Huylu huyundan vazgeçmez diye bir söz vardır. Geçmişte çapkınlıkları olmuş anlaşılan. Korksun ki böyle birşey yapmaya cesaret edemesin asla. Güzel gelişmeler bekliyoruz senden :)

Back
X