- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.596
- 798
- Konu Sahibi hayalet_39
-
locani al karsina acik acik konus, tehdit et, ayrilirim oyle birsey olursa,
bu tur zevkler icin yuvamizi bozmiyalim de,
ssana tavsiyem bu arkadasim:-(
insallah yuvan bozulmaz insallah yoktur boyle birsey:-(
bu saat oldu aramadımı hala canım yada kahveyı acmıs olabılırmı.
Yorumumdada dedim, aldatılmayı çıkarın aklınızdan.Size olan saygısızlığı üzerinde durun.
Tanımadığınız arkadaşında kalması çok yanlış. Bunu öğrenmeye hakkınız var.Sonucu ne olursa olsun size böyle davranmasına, bu haksızlığa izin vermeyin.
Doğru yolu takip edin yalnız, bağırıp çağırmak, tavır yapmayın.
yok zaten ben kavgacı değilimdir.ilk bir kaç saat sinirlenirim sonra sinirim geçer.güzellikle konuşma yapacağım.yazdıklarınız çok doğru aldatma olmayabilir belki ama saygısızlık yaptığı.gecenin bir vakti uyanıyorum eşim gelmemiş aramamış bile.arıyorum geri dönüş yapmıyor.aklıma kaza mı yaptı acaba diye kötü şeyler geldi
Ama neden ortada aldatılmaya dair net bir kanıt yokken konuşsun ki eşiyle ? Bu daha çok laçkalaştırmaz mı ilişkilerini-konuşmayı ?
dedigim gibi,
yasamis biri olarak yaziyorum,
kocasi bekar erkek gibi geziyo tozuyo karisina haber etme geregi bile duymuyo,
hersey affedilir fakat aldatilmak affedilmiyo,
bu arkadas kocasinin arkadasinda kalmasini halasinda kalmasini haber etmemesini,
affetiyse ve buraya konu basligi actiysa aldatiliyormuyum yoksa diye,
demekki supheleniyo, kanita gerek yok ya konusucak yada kocasinin izini surup gerceklerle yuzlesicek,
gercekler dedigimin altinda husran olabilir herseye hazirlikli olmasi lazim:-(
aksi de olabilir,
Aslında anladım dediğinizi, yaşadığınız şey içinde sabırlar diliyorum.Ama ne bileyim aldatılma konusunu açıp tehdit etse bile işe yaramaz ki.
Bir bayan eğer şüpheleniyorsa KESİN AYRILACAKSA araştırmalı ve kesin kanıtlarla ortaya çıkmalı.. Şüpheyle söz etmek inanın işe yaramz, konu sahibini yaralamaktan başka.
aramadı aramaya yüzü yok.aynı şeyi daha öncede yapmıştı çünkü.mutlaka kahvehaneyi açmaya gitmişti.gece nasıl olsa gelecek.ciddi bir şekilde konuşmanın zamanı gelmiş belliki
Cnm gelmişte geçiyor bile bence. Belki aldatmıyor bunu bilemeyiz. Ancak bu adam arkadaşını eve bırakacak kadar düşünceli bir adamsa gece karısının,evladının yanına da dönmesi gerektiğini bilmeli. Kontörüm yok ne demek? Arkadaşını bırakmak için harcayacağı yol parasıyla sana kontör alsın. Var mı böyle bir saçmalık ya karını, küçücük bebeğini koca gece yalnız bırak. Allah korusun başına birşey gelse bu kadının kimseyi arayacak kontörü yok. Çağrı yapacak. Yok devenin bale pabucu. Yapma cnm sende. Seni bu kadar pasifleştirmesine izin verme. Hemen kati karar vermemek gerek, tamam ama kulak üzerine yatılıp geçilecek bir konu da değil bu. Tepkilerini yerinde yapmazsan sonrasında çok pişman olabilirsin.
çok haklısınız karşıma alıp adam gibi konuşmanın vakti geldi.beni çok sessiz sakin bulduğu için böyle davranıyor.dün gece yazdığı mesaj:ARKADAŞTA KALACAĞIM GÜLÜM BİR DAHA OLMAZ SÖZ VERİYORUM diye yazmış
mesajdan sonra siz tekrar çaldırmadınızmı onu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?