- 27 Mart 2015
- 303
- 381
- 103
- Konu Sahibi supermummy
-
Sordum hayır dedi öyle olsa söyler yada izliyordum der kurtulurdu oda çok şaşırdı şok olmuş gibiydiAcaba uygunsuz video filan mı izliyordu Yada resmin filan mı bakıyordu
O zaman daha şüpheli birşey sakladıgı kesin, biriyle yazışıyor olabilir takibe al derim.Sordum hayır dedi öyle olsa söyler yada izliyordum der kurtulurdu oda çok şaşırdı şok olmuş gibiydi
Bilgisayarı şifreli bazı şeyleri şuan düşününce acaba diyorum geçen günde yaZılıları girmek için istedim elindeydi şimdi kapattım istersen kendi bilg aç dediGayet açıklayıcı yazmışsınız
Ama tek bir hareketle aldatma kanısına varamayız ki. Belki de doğru söylüyordur refleksle kapatmıştır ekranı. Sonuçta başka hiçbir şüpheniz olmamış ki bugüne kadar. Dert etmeyin bence.
Ee ne yapıyor olabilir ki başka biriyle mi yaZılıyordu acabaSordum hayır dedi öyle olsa söyler yada izliyordum der kurtulurdu oda çok şaşırdı şok olmuş gibiydi
Bende öyle düşünüyorum hem çok merak ediyorum hemde hiçbirşey bilmek istemiyorumŞu anlatiklarindan yola cikarak kesin birseyler ceviriyor
Hmmm o zaman şüphelenebilirsiniz.Bilgisayarı şifreli bazı şeyleri şuan düşününce acaba diyorum geçen günde yaZılıları girmek için istedim elindeydi şimdi kapattım istersen kendi bilg aç dedi
Silinen geçmişi geri getiren uygulamalar var,çok vakıf değilim ama onları araştırabilirsiniz.O saatte ne yaptıysa silmiştir ve uygulamayı yükledikten sonra tarihini girerek geri getiriliyo diye biliyorum.Forum sitelerinde okumuştum.Ancak bu tür uygulamalar güvenilir olmalı...Peki ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim eşimi tanıyorum şuan ki hali böyle sanki suçlu gibi yada bana mı öyle geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?