ALDATILIYOR MUYUM??

Siz karsi koltukta oturuyorken sevgilisiyle mesajlasacak kadar cesur oldugunu sanmiyorum.

Ama birisinin profiline falan bakiyorsa olabilir.
Sonuc olarak aldatilmiyorsun ama yine de gozun uzerinde olsun

Bence ne yap et eşinin pcye bı göz at derim sifrelemesi Cat diye birden kapatmasi pek normal birseyler saklıyor gibi
İstesem verir hatta gel açayım bak ne görmek istiyorsan dedi ama ben sonrasında lavaboya gittim belki o ara silmiştir diye istemiyorum bakmak demiştim

İstesem verir hatta gel açayım bak ne görmek istiyorsan dedi ama ben sonrasında lavaboya gittim belki o ara silmiştir diye istemiyorum bakmak demiştim
Bence anında baksaydiniz şimdi bu kdr iciniz icinizi yiyor olmayacaktı şuan için yapilabilecek hicbisi yok bence bu olayı unutun üstünden biraz zaman geçsin ondan sonra aynı hareketi tekrar yapın ondanda aynı hareket gelirse pc kontrol edin umarım sizi üzecek birşey yoktur

Evt bende bir süre bilg hiç ilgilenmeyip yine beklemediği bir anda bakacağım ekrana bakalım aynı tepkiyi verecek mi

Niye hemen en kötüsü düşünülüyor hakikatten yA? Belkide sana hediye bakıyordu görmeni istemedi? Okadar kötü şeyler okuyoruz ki burda artık dürüst erkeklerin var olduğuna bile inanamıyoruz...

Yanında başkasıyla konuşacak kadar rahat olamaz. Yani yapsada yanında yapmazz. Büyük ihtimalle p.rno vidyo yada resimlerine bakıyordu..
Direk lavaboya gitmek yerine pc yi açıp geçmişe baksaydın. Son dosyaları başlatta son kullanılanlardanda bakabildin.
Pc de işim varda cnm deyip alsaydın hiç şüphelendiğini belli etmeden.. olan olmuş artk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…