Arkadaşından daha hevesli görünüyordu malesef Ayrıca bariz kadınlarla eğlenmeye gitmişler. Arkadaş kurbanı dicem ama bi insan evdeki hamile eşini nasıl dusunmez
Ben de whatsap web düşündümHiç belli etme bence , takipte kal yoksa eşin kurnazca davranır ve falso vermez...
Noları kaydet , eşinle aynı saatlerde çevrüm içi falan oluyorlarmı bakarsın. Sonrasında whatsap web yükle , delil topla sonra bakarsın çaresine.
Acele etme ama...
Değil arkadaşını almış ve konuşma orda bitmiş. Deli olacamay şaka gibi.
buluşma yeri falan belli mi mesajlarda?
baskın yap!
Facebooğa yazdım çıkmıyor özelden aradım kapalı ama bu akşam bakayım bişey yoksa yarın arayıp açık açık soracam kadınaValla üzüldüm. Numaraları incelediniz mi tek tek
o zaman canım bundan sonrası için çaktırmadan tetikte kal.Değil arkadaşını almış ve konuşma orda bitmiş. Deli olacam
Hamileyim işim gücüm var evet ama zor bilmiyorum. Ailesine söylerim zaten rezil olur da of bilmiyorum vallao zaman canım bundan sonrası için çaktırmadan tetikte kal.
ama şu aslında önemli olan soru..
yakalasan yüzüne vursan ne yapabilirsin?
boşanır mısın yoksa sineye çekmek zorunda mı kalırsın?
valla ailesine söylesen nolacak arkadaşım?Hamileyim işim gücüm var evet ama zor bilmiyorum. Ailesine söylerim zaten rezil olur da of bilmiyorum valla
Haklısınız halen iyi tarafından bakıp araştırmaya çalışıuorum aslında niye böyle yapıyorum kendisi emniyette ve rbir sürü bahanesi oluyo baskın için di bilmem nevalla ailesine söylesen nolacak arkadaşım?
adam hamile karısına bunu yapıyorsa sonunda rezil olmayı da ailesi tarafından afaroz edilmeyi de göze almıştır..
Rabbim yardımcın olsun hamilesin bi de yaaa..
Allah o kocanı bildiği gibi yapsın!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?