Aldatılıyor muyum

ay şaka gibi.
buluşma yeri falan belli mi mesajlarda?
baskın yap!

Hiç belli etme bence , takipte kal yoksa eşin kurnazca davranır ve falso vermez...
Noları kaydet , eşinle aynı saatlerde çevrüm içi falan oluyorlarmı bakarsın. Sonrasında whatsap web yükle , delil topla sonra bakarsın çaresine.
Acele etme ama...

Hayır dün akşam sadece kızların geldiği yeri arkadaşına yazmış ve arkadaş beni al demiş oda tamam demiş konuşma burda bitmiş. Bu akşam tekrar bakıcam konuşma var mı diye yoksa kadınların numarası var onları arıcam ne yapıcm emin değilim evine de çok sadık bir insan. Şu an hamileyim çok ilgilenemiyorum ama bu durumda masıl böyle bi konuşma geçer deli olacam

Öncelikle kızların numarasıyla ınstagram facebook twitter geniş çaplı bi arama yapıp delil toplayın sonra bunları birbir yüzüne çarpın inkar ederse kızlarla konusun

Ayrıca bariz kadınlarla eğlenmeye gitmişler. Arkadaş kurbanı dicem ama bi insan evdeki hamile eşini nasıl dusunmez

Ben de whatsap web düşündüm

Değil arkadaşını almış ve konuşma orda bitmiş. Deli olacam
o zaman canım bundan sonrası için çaktırmadan tetikte kal.
ama şu aslında önemli olan soru..
yakalasan yüzüne vursan ne yapabilirsin?
boşanır mısın yoksa sineye çekmek zorunda mı kalırsın?

o zaman canım bundan sonrası için çaktırmadan tetikte kal.
ama şu aslında önemli olan soru..
yakalasan yüzüne vursan ne yapabilirsin?
boşanır mısın yoksa sineye çekmek zorunda mı kalırsın?
Hamileyim işim gücüm var evet ama zor bilmiyorum. Ailesine söylerim zaten rezil olur da of bilmiyorum valla

Eşinin alışık olduğu bir durum gibi geldi yani ilk değil. Çok da araştırılacak bi şey kalmamış kendini daha fazla strese sokmadan konuş eşinle bebeğine zarar verme düşünüp durup.

Hamileyim işim gücüm var evet ama zor bilmiyorum. Ailesine söylerim zaten rezil olur da of bilmiyorum valla
valla ailesine söylesen nolacak arkadaşım?
adam hamile karısına bunu yapıyorsa sonunda rezil olmayı da ailesi tarafından afaroz edilmeyi de göze almıştır..
Rabbim yardımcın olsun hamilesin bi de yaaa..
Allah o kocanı bildiği gibi yapsın!

Haklısınız halen iyi tarafından bakıp araştırmaya çalışıuorum aslında niye böyle yapıyorum kendisi emniyette ve rbir sürü bahanesi oluyo baskın için di bilmem ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…