Allah o kocanı bildiği gibi yapsın![/QUOTE]Eşinin alışık olduğu bir durum gibi geldi yani ilk değil. Çok da araştırılacak bi şey kalmamış kendini daha fazla strese sokmadan konuş eşinle bebeğine zarar verme düşünüp durup.
arkadaşım ne baskını? bunu yeme sakın..Haklısınız halen iyi tarafından bakıp araştırmaya çalışıuorum aslında niye böyle yapıyorum kendisi emniyette ve rbir sürü bahanesi oluyo baskın için di bilmem ne
Haklısınız halen iyi tarafından bakıp araştırmaya çalışıuorum aslında niye böyle yapıyorum kendisi emniyette ve rbir sürü bahanesi oluyo baskın için di bilmem ne[/QUOTE]Allah o kocanı bildiği gibi yapsın!
kadınların mutlaka konuşması lazım sakince arayıp konuşucam kadınla kadınlar zaten bu işş yapıyo anladığım kadarıylaarkadaşım ne baskını? bunu yeme sakın..
daha önce de oldu demek ki bu bahaneleri sunduğuna göre? yanılıyor muyum?
ay bi de emniyette mi? kimlere emanet canımız şu hale bak...
Eğlence lafını da şifreydi o falan mı dicek. Fuhuş operasyonuna gidiyorduk aslındaHaklısınız halen iyi tarafından bakıp araştırmaya çalışıuorum aslında niye böyle yapıyorum kendisi emniyette ve rbir sürü bahanesi oluyo baskın için di bilmem ne
yani tamam inceliyceksin de, sonra napıcaksın?kadınların mutlaka konuşması lazım sakince arayıp konuşucam kadınla kadınlar zaten bu işş yapıyo anladığım kadarıyla
Yok eşelemem lazım şu an daha fazlası var mı diye bekliyorum. Gemileri yaktım artık. Telefonda başka bişey bulamazsam kadınla konuşacam olmadı bu mesajlar bile bitirmeye yeter. Susamam yani bunu yediremem kendime. Çocuğumu düşünüyroum ama ben dün evde onu beklerken onun aklından bile geçmemişiz bunları yazarkenyani tamam inceliyceksin de, sonra napıcaksın?
bir yerin altından çıkacak pislikleri yüreğin kaldırmayacaksa o yeri eşelemenin manası yok..
Bak şöyle yapabilirsiniz kaydedin numaraları telefonunuza sonra facebookta rehbere bağlan deyin orda bi ihtimal cikar. Instagramda da ayni sekilde aratinFacebooğa yazdım çıkmıyor özelden aradım kapalı ama bu akşam bakayım bişey yoksa yarın arayıp açık açık soracam kadına
Tamam bakayım biraz teşekkür ederimBak şöyle yapabilirsiniz kaydedin numaraları telefonunuza sonra facebookta rehbere bağlan deyin orda bi ihtimal cikar. Instagramda da ayni sekilde aratin
Allah yardımcın olsun arkadaşım.. çok üzüldüm haline inan..Yok eşelemem lazım şu an daha fazlası var mı diye bekliyorum. Gemileri yaktım artık. Telefonda başka bişey bulamazsam kadınla konuşacam olmadı bu mesajlar bile bitirmeye yeter. Susamam yani bunu yediremem kendime. Çocuğumu düşünüyroum ama ben dün evde onu beklerken onun aklından bile geçmemişiz bunları yazarken
Allah razı olsun canımAllah yardımcın olsun arkadaşım.. çok üzüldüm haline inan..
yani bu erkekler daha ne ister bilmiyorum..
evde gül gibi karısı dururken hem de "hamile"yken, koca olacak kişi gidip ne kadınlar peşinde... onu da ıslah etsin Allah...
takip edecem biraz ama bu mesajlaşma bile hayra alemet değilDirek onyargi yapma ya. Takip et bi sure
O ne oluyor merak ettim?Ben de whatsap web düşündüm
Dün her şeyi döktüm diyor ki erkek muhabbeti bundan sonra sana anlatsam da bana güvenmeyeceksin gibi şeyler söyledinaptın canım konuştun mu eşinle ?
Bi program var indirip onun whatsap kodunu çekiyosun ben öyle 10 gün falan takip ettimO ne oluyor merak ettim?
İki gün önce konuştum erkek muhabbeti diyip kendisini haklı çıkarmaya çalışıyor konuşmuyoruz iki gündürSon durum nedir konusttun mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?