- Emoji Skoru
- 230
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi Kedimkahvemmben
- #1.101
Canım benim yukardaki yorum başka arkadaşa yazıp vazgeçtiğim sildiğim yorumdu, onu da silmeyip çıkartıyor durmadan karşıma şu site. Düzelttim ama sen hemen cevaplamışsın :) teşekkür ederim. Demek istediğim sen farkında olarak değil de bilinç altın yaptırıyor olmalı. Yani kocanın aldattığını düşünmek hiç kolay değil, çok zor ve acılı birşey. İster istemez ikna edilmeye meyilli olursun. Hani aldatılan eşleri eleştiririz ya, bal gibi ortadayken hala anlamıyor filan deriz. Aslında o da görmezden gelme psikolojisidir. Senin korkunu anlayabiliyorum. Bence tüm burdaki hanımlar seninle empati kurarak eşine sinirleniyorlar. Gerçekten yaptı mı bilmiyorum ama seni böylesine yıprattığı için ben de çok sinirlendim. İçine kuşku düşürmeye bile hakkı yok. Hele de suçsuzsa herşey çok saçmalaşıyor. Aldatıyor mu bilmiyorum ama bence var bir tuhaflık. Rujları annesine bırakması kabul edilebilir şeyler değil. Bir de ilişkinizi bilmiyoruz, yorumlarımız yüzeysel. Sence sana böyle inatla sürpriz yapmayı kafasına takacak bir yapısı var mıdır canım?
Canim benim sagol.
Yok elbette haklisin. Bilincaltindan bahsediyoruz, orada aldatilmak istemedigime inaniyor olabilirim. Hatta inaniyorumdur.
Sadece soylerken ki motivasyonumu biliyorum.cunku orda tutamadigimin,onun normalligine tahammul edemedigimin farkindaydim. Kafam baska yerdeydi ve patladim. 2 gun beklemek cok zor. Ustelik ayni rujlari alacaktim yine..
bir kere yurtdışından gelirken çok pahalı bir ruj üçlüsü ve rimel almıştı, çok sasırıp şuphelenmiştim