Aldatılıyor muyum ?

Ben artık çok yorgunum, çok kırgınım.. Arabasında bulduğum saçlar geliyor aklıma yıkılıyorum her seferinde. Kendimi geçiyorum bir insan için evladı nasıl bu kadar kıymetsiz olabilir bilmiyorum. Sevgim şöyle dursun, elbet unutulur ama onca emeğim çabam yuvam yıllarım çok ağrıma gidiyor. Bir an önce ne olacaksa olsun :(

Ben artık çok yorgunum, çok kırgınım.. Arabasında bulduğum saçlar geliyor aklıma yıkılıyorum her seferinde. Kendimi geçiyorum bir insan için evladı nasıl bu kadar kıymetsiz olabilir bilmiyorum. Sevgim şöyle dursun, elbet unutulur ama onca emeğim çabam yuvam yıllarım çok ağrıma gidiyor. Bir an önce ne olacaksa olsun :KK43:
Cnm konunu sessiz sakin takip edenlerdenim.Allah yardımcın olsun ben olsam ne yapardım diye düşünüyorum hep Evde durmak zorunda oldugunu biliyorum ama sanırım. Ben duramazdım.O adama zafer kazanmış hissini vermezdim.Tabi ailen arkanda olmadıgı için çıkmazdasın doğum yakın.Sana tavsiyem şu süreçte kafanı boşaltıp tamamen sağlıklı doğum yapmaya odaklan.zaten bu iş er geç boşanmaya gidecek.Çocugum babasını sorduğunda ne yapıcam diye düşünüp kendini yıpratma daha fazla yorma zaten yeterince yük var omuzlarında.Şunu düşün babasız büyüyen tek çocuk seninki olmıcak Babasıyla büyüyüp mutsuz bir insan olacağına annesinin sevgisi ile büyümüş bir çocuk olmayı eminim ki tercih eder.Kafanı boşalt sağlıkla bebeğini doğur sonrası için adım atarsın Allah yardımcın olsun dua ediyorum senin içinde şu mübarek günde

Adam ayrı kalalım uzaklasalım dıyıp duruyor sorsan bırbırınızı yıpratıyorsunuz bu varya ayrılıgın provasını yapıyor. boyle ayrı kalalım kafa dınleyelım sevgılıyken yapılan ucuz ayrılma polıtıkaları. Itıraf ederse her ıkı aıle ona kızıcak cevredekı ınsanların bakıs acısı degıscek hakım ona gore tazmınatı belırler hepsı onun lehıne. ıtıraf edermıııı hıccc.. yokmu kuzen falan takıp etse.. foyasını ortaya cıkartıp anne babasının suratına atıp cıkıp gıdeceksın. bakın eskıler nasıl bılıyormusunuz erkek adam aldatır dolasır evıne gerı doner mantıgı sız onları bosverın sımdı hamılesınız hormonlarınız zaten cosmus durumda on katı fazla uzuluyorsunuz. sakın kalın plan yapın hayatınızı planlayın Allah görüyor onunda ıkı yakası bır araya gelmez.

Ben artık çok yorgunum, çok kırgınım.. Arabasında bulduğum saçlar geliyor aklıma yıkılıyorum her seferinde. Kendimi geçiyorum bir insan için evladı nasıl bu kadar kıymetsiz olabilir bilmiyorum. Sevgim şöyle dursun, elbet unutulur ama onca emeğim çabam yuvam yıllarım çok ağrıma gidiyor. Bir an önce ne olacaksa olsun :KK43:
İnanın içim daraldı üzüntüden. Aynı şehirde yaşıyor olsaydık seve seve doğuma kadar sizi misafir ederdim. Yalnız yaşıyorum zaten :(
Ah arkadaşım hayvan diyicem diyemiyorum hayvanın içinde merhamet vardır, onun suratına bakmayın. Yokmuş gibi görmeyin silin. Doğuma kadar mecburen kalacaksınız evde. Doğumdan sonra kendinizi toparlayınca ilk iş evi ve mahlukatı terketmek olur. Dua edicem sizin için.
O mahlukatı da Allah her güzellikten mahrum bıraksın, inşallah huzura hasret kalsın.

Ya ne ilgisi var yeğenim 9 ay yattı benim hamileyken eşi izin alamazdı annesinde kaldı... ne aldatma ne soğuma eşi gelirdi Cuma’dan pazar dönerdi. Yapmayın allah aşkına evlilik bu kadar basit olamaz 3 hafta ayrı kaldılar diye aldatmayı mı hak ediyor ya da aldattıysa bu adamı haklı konuma mı getiriyor. Hepimiz bayanız burda başımıza ne geleceğini biliyor muyuz? Hastalığı var sağlığı var.. ha şunu deneseniz anlarım yani aldattı mı diye çok mu üzerine gidildi çok mu sorgulandı erkekler bundan hoşlanmıyor. Ama 3 hafta uzak kaldı diye aldatmış olabilir deniyorsa bu çok yanlış Bayanlar böyle düşürse erkekler neler yapmaz ki....

Eşini haklı görmüyorum ama bence kendine de şunu sor bu evlilik bu hale gelene kadar benim nasıl hatalarım oldu...Adamın sana olan sevgisi bitmiş gibi gozukuyor ama neden sence? Sende de hatalar var, hamileyim diye ailenin yanına gitmen uzak kalman gibi...Adam baska limanlara yelken açmış bence kesin acaba mı bile demene gerek yok. Soyledigin seyler bariz gosteriyor, telefon şifresi, saklama vs hepsi ortada..Gerçekten üzülüyorum keşke evlilik bu hallere gelmeden ilk eşinizde soguma hissettiğinizde toparlasaydınız...Malesef sevgi ve ilgi yoksunlugunu hemen baska kapılarda aramaya baslıyorlar....Eğer beraber oldugu kişiye aşıksa zaten sizden ayrılacaktır ama değilse düzeltebilirsiniz
Bravo mükemmel kadın.
Sakın siz kocanızı bırakmayın.
Bir yasınız olmasın canınız sıkkın olmasın tehlikeli bir hamilelik geçirmeyin.

Burada herkes kendi dusuncesini ifade ediyor. Benim dusuncemi eleştirmeye hakkınız yok bilip bilmeden...buraya arkadasın konusunu kavgaya cevirmeye geldiyseniz kusura bakmayın daha fazla cvp vermem
Biz bu arkadaşa haftalardır yardımcı olmaya çalışıyoruz. Amacımız kavga etmek değil. Ama zaten çok zor süreçten geçerken arkadaş siz de böyle okumadan yorum yapacağınıza keşke yazdıklarını iyice okusaydınız. Herkesin kendi düşüncesi kendi evliliğe kocaya bakış açısıdır. Polemiği uzatmaya gerek yok. Bunun yeri değil burası.

Duygularımı ben dile dökmeden siz dökmüşsünüz.
Beni de alıntılamış hiç cevap vermeyin.
Kadın güncelleme yazmış üstüne bas bas bağırıyor gittim çünkü yemek yapmadı yemek almadı sürekli yatmam lazımdı riskliydi hamileliğim. Hala kocanızın açısından baktınız mı diyor. Ne anlatacaksın ki bu zihniyete ?
O zaman (varsa) diğer kadında amaaaan 3 hafta ayrı kalmış Ada'mı soğutmuş Ada'm kadını benle aldatmakla haklı diye düşünüyordur şaşırmam bu yorumlardan sonra.

Bir arkadaşım vardı 9 aylık hamıleyken esıyle yatmak ıstemıyorken bıle aman gozu dısarı kayar korkusuyla yatıyordu kocasıyla yanı dıyemıyor hayatım dogurmak uzereyım artık yapmasak. Aman hızmet etmezsem şöyle olur. Aman yatmazsam böyle olur. Aman ılgı gostermedım ılgıyı dısarda arar. Bazı kadınlar böyle böyle kafayı yiyor...

Nasıl çözdünüz bir tavsiyeniz var mı ? Muhtemelen çocuk için böyle yapıyorlar ama ben bu adamın bu çocuğa böylede babalık yapamayacağını anlatamıyorum. Onlara göre evladım babasını sorguladığında yanında olsun yeter. Ben komple kendisini kötüleyemem bana iyi bir eş olamadı belki ama çocuğuna iyi bir baba olabilir ki bence olacak insan çocuğunu beklerken böyle davranmazdı.
Çözümü yok. Çocuk olmasa çözüm direkt yol vermek. Dediğinizde de haklısınız iyi bir baba hamilelikte çocuğunun annesine bunları yaşatmaz.

Eşini haklı görmüyorum ama bence kendine de şunu sor bu evlilik bu hale gelene kadar benim nasıl hatalarım oldu...Adamın sana olan sevgisi bitmiş gibi gozukuyor ama neden sence? Sende de hatalar var, hamileyim diye ailenin yanına gitmen uzak kalman gibi...Adam baska limanlara yelken açmış bence kesin acaba mı bile demene gerek yok. Soyledigin seyler bariz gosteriyor, telefon şifresi, saklama vs hepsi ortada..Gerçekten üzülüyorum keşke evlilik bu hallere gelmeden ilk eşinizde soguma hissettiğinizde toparlasaydınız...Malesef sevgi ve ilgi yoksunlugunu hemen baska kapılarda aramaya baslıyorlar....Eğer beraber oldugu kişiye aşıksa zaten sizden ayrılacaktır ama değilse düzeltebilirsiniz
Hamile ve üzgün bir kadına bu tarz konuşmalar hiç boş değil. Ayrıca ne demek kendinizi sorgulayın. Kadında 3 hafta eşinden ayrı kaldı o da aldatsaydı o zaman.

nasıl yorumlar var şok oluyorum ya. kadının üstüne gidiyosunuz bide suçlu gibi. erkeği boş bırakmak ne onun kendini kontrol etme yetisi yok sanki. hayret ya

Çok zor bir durum allah yardımcınız olsun. Ama hayatın sonu değil böyle bir adam İnan affedilse yine yapar. Adfetmemenizi ve çocuğunuzla güzel bir ömür diliyorum

Back
X