aldatiliyor muyum

Pembekoala35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2016
7.510
13.345
248
iyi aksamlar herkese.hemen anlatiyorum.esimle 5 yillik evliyiz bazen ufak sorunlar olur ama esimin beni sevdigine eminim.herkes aldatir hatta esimde aldatir derim ama aslinda bilirim aldatmayacagini.neyse esim gecen yil isyeri degisikligi yapti baska kuruma gecti.daha once calistigi yerlerde bayan is arkadaslari olurdu.hic kiskanmazdim sohbet ederlerdi anlatirdi.bu yilki is yerinde bi kiz var.tutturdu kaynimla arasini yapacagim(yani kardesiyle)surekli cok iyi biri falan diyip durdu.kaynim istemiyorum demesine ragmen cok iyi bi kiz diyip durdu.ben kizsamda cok ustelemedim.bu aralar bana baya sert davraniyo her ufak seyde kizmaya bagirmy basliyor.disardan bakilinca surekli evde takilan disariya bile nadir giden biri.bu arada o kiza da ismini bozulmus haliyle hitap ediyo.mesela ismi sibel olsun sibos diyo ornek bu tabi.bu aksam yemegi kaldirirken eline saglik x dedi o kizin ismini soyledi.ben sok oldum oda kipkirmizi oldu.inkar etmedi yanlislikla soyledim dedi.ama benim aklim karisti neden simdiye kadar boyle bisey yapmadi da ilk defa bana birinin adiyla seslendi.sizce abartiyor muyum

Kardeşiyle arasını yapmaya çalıştığı kıza göz koyduğunu düşünmüyorum eşinizin...

bende oyle dusunmuyorum ama neden ismiyle hitap etti.daha once sevgilileri olmus ama hic birinin adiyla hitap etmedi de neden onun ismiyle.ve bu kizla sık gorusup konusmalari gereken bi ortam yok.esim kendi odasinda kiz bambaska bi bolumde

Aldatıyor denemez ama kafasında çok yer etmiş belli. Malum Arif’in fikri neyse zikri de olur hesabı. Gidişatı hiç hoş bulmadım. Hele de size kızın adıyla hitap etmesi çok çirkin olmuş. Bence tepkinizi düzgün ve sert bir şekilde ifade edin beyefendi de kızla arasına gerektiği gibi mesafe koysun.

bende oyle dusunmuyorum ama neden ismiyle hitap etti.daha once sevgilileri olmus ama hic birinin adiyla hitap etmedi de neden onun ismiyle.ve bu kizla sık gorusup konusmalari gereken bi ortam yok.esim kendi odasinda kiz bambaska bi bolumde

Kusura bakmayın
Azıcık Beyni sulanmış sanırım:))

Aynı odada, yakın mesafelerde calisiyorlar ise gün içerisinde sürekli birbirlerinin ismini kullandıkları için belki anlayabilirim.
Ama ilgileri yok ise o zaman bir acaba derim.
hayir ayni odada degiller.esim kurumda kendi odasinda kizda bambaska bi yerde.onlarin konusacaklari bi durum yok

Ortada elle tutulur birşey yok ufak bir dil sürçmesi bence.
Hem zamanında erkek kardeşiyle arasını yapmaya çalışmış kızın.
O yüzden sanmıyorum bence şüpheniz yersiz.

tepkimi belli ettim suclu ben oldum.neymis haksizlik ediyormusum.kardesime uygun gordugum birini nasil dusunurum dedi.normalde olsa inanirdim ama bu sefer nedense icim rahatlamadi

bilmiyorum yuzu kipkirmizi oldu.kac yildir evliyiz ilk defa onu boyle gordum.bu kadar kizarmasi beni dusunduru

Üzerine gitmediniz mi ? Açıkçası ben ilk okuduğumda, iş ortamında sürekli adını söylediği için ağzından çıkmıştır sandım. Şimdi gördüm ki aynı ortamda değiller yazmışsınız. Bundan çıkaracağım sonuç, demek ki sık konuşuyorlar olurdu.

kizdim bagirdim.beyefendi kendisini hakli cikardi nasi benden boyle bisey beklersin dedi.

Evli barklı adamın başka bir kadınla bu kadar samimiyeti dogru degil. Evlenmeden önce baslamıs yılların dostlugu olsa neyse derim. Zaten o zaman siz de tanimis olurdunuz. Bıraksın bu işleri. Kardesine alacakmış da bilmem ne... Takmış kafayı kıza. Sizi neden tanistirmiyor o zaman?

tanistirdi hatta tutturdu o cok iyi biri arkadas olabilirsiniz diye.surekli giderim is yerine baska bayanlarda var ama bu kizi surekli ovmesi beni cildirtti.niye ovdun diyorum kardesimin iyi biriyle olmasini istiyordum diyor

O cümleyi duymamla masayı kafasına geçirmem arasında kaç saniye olur diye düşündüm bi an. Aldatıyor mu bilmiyorum ama bir akıl karışıklığı olduğu kesin.

kizdim bagirdim.beyefendi kendisini hakli cikardi nasi benden boyle bisey beklersin dedi.

Aldatmak değil de konuşuyor musun deseydiniz keşke. Gel seni erkek kardeşime alayım derken muhabbeti ilerletmiş olabilirler. Kızı tanıyayım derken dozu kaçırmış olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…