aldatiliyor muyum

Kardeşine düşündüğü kıza bakacak kadar karaktersiz değildir.
Değildir umarım.
Kızı çok sevmiş olmalı.
Hani bazen birini beğenirsin, bu insanı kaçırmayalım kardeşime alalım filan dersin ya :) o hesap belliki.

Ama yine de can sıkıcı.
Neden?
Çünkü işte dipdibe değiller,aynı odada değiller ama yine de adını ağzından kaçırmış.
Beynimiz bazen aklımızdan geçeni dilimizden çıkarıveriyor.
Olur böyle şeyler demek üstelememek lazım.
Ama bir kadın olarak mideniz bulandı ise takipte kalın.
O kızla fazla samimi olmasını istemediğinizi belirtin.
Bir süre gizlice didikleyin.
Ama kendinizi yıpratmayın.

tanistirdi hatta tutturdu o cok iyi biri arkadas olabilirsiniz diye.surekli giderim is yerine baska bayanlarda var ama bu kizi surekli ovmesi beni cildirtti.niye ovdun diyorum kardesimin iyi biriyle olmasini istiyordum diyor
Çok sinir bozucu gercekten. İlk defa bu kadar abartılı bir iş arkadaşı sevgisi görüyorum. Umarım sizi üzmez

tepkimi belli ettim suclu ben oldum.neymis haksizlik ediyormusum.kardesime uygun gordugum birini nasil dusunurum dedi.normalde olsa inanirdim ama bu sefer nedense icim rahatlamadi

Lütfen zeytinyağı gibi üste çıkmasını izin vermeyin. “Eşim hiçbir surette bana başkasının adıyla hitap edemez” deyin. Siz eşinize başka bir erkeğin adıyla hitap etseniz tepki vermeyecekse bu onun sorunu (hiç zannetmiyorum). “Ben sana o kızı düşünüyorsun demedim, bu ihtimalin senin aklına gelmesi bile çirkin. Kızla da gereken resmiyette olsaydın evdeki sana yemek servis eden hanımına o kızın ismiyle hitap edemezdin’’ deyin. Hafızasını kaybetmediği ve zeka yaşı da 3’ün üstünde olduğu durumlarda özür dileyip kabahatiyle otursun. Davranışlarına da çeki düzen versin. Bir de zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışmasın, bu beni daha çok kızdırır. Lütfen haklıyken kendinizi ezdirmeyin.

oyle bi karakteri yok ama bilemiyorum.bazen en guvenilir insanlar bile yapabiliyor.o yuzden konu actim acaba ben mi sacmaliyorum diye

merak etmeyin ezdirmedim oyle biri degilim.gereken tepkiyi verdim ama cok uzuluyorum acaba cidden hoslanmis mi ondan

Arkadaş olarak samimiler diyelim, karısına bu isimle seslenmesini kimse normal bulmaz.
Bu verilerle kesinlikle aldatıyor denemez ama dikkat etmek lazım, normalin dışında bir gidişat var.

bencede aklinda yer etmis.surekli onu ovmesi ustunede bu son olay ama napicam bilmiyorum.nasil sirkelesem ki
Eşim elin kızını bana sürekli kardeşi için dahi övse ben sinir olurum.
Kardeşi övsün, ona ne oluyor ki ?
Bencd habersiz baskinlar yapin..
kızla iletişim kurun .
Ortamı görün .
Içiniz rahatlar..
Yada rahatlamz.
Ama gidin.
Madem kayniniz ile olan durum var , iletişim yolunuz da basit.

Arkadaş olarak samimiler diyelim, karısına bu isimle seslenmesini kimse normal bulmaz.
Bu verilerle kesinlikle aldatıyor denemez ama dikkat etmek lazım, normalin dışında bir gidişat var.
samimi degiller dedigine gore merhaba merhaba yani.baska bi ortamlari yok.esimin suphelendirecek baska hareketi de yok.telefonla ugrasmaz sosyal medyaya girmez.

surekli gidiyorum suphelenecek bi durum yok.cunku kizi gormuyorum bile goruncede gayet normal bi ortamdalar.kaynimla aralarinda bisey yok.kaynim istemedi tanismayi konu kapandi

İnsan mesaide sekiz saat arkadaşları ile dolatusı ile yanlışlıkla söykemiştir.abartmayın

oyle bi karakteri yok ama bilemiyorum.bazen en guvenilir insanlar bile yapabiliyor.o yuzden konu actim acaba ben mi sacmaliyorum diye
Yok hayır saçmalamıyorsunuz.
Beşer şaşar,gerkes her hatayı yapabilir evet.
Ama henüz ortada bişey yokken aklını bulandırmayın.
Belki o an aklından işte yaşadığı birşey geçti.
Adı ağzından çıktı.
Bu çok saçma,gıcık,haklısınız ama bişey ispatlamaz en azından.
Biraz tavır yapın ama fazla sürdürmeyin
O da samimiyetini iyi ayarlasın.

Bu şekilde bir isim ve acabayla açılan konunun sonunda mutlaka konu sahibi aldatılmış çıkıyor yani bilemedim.

Ben yalnız şunu bilirim; bir kadının aklı bu şekilde bulandıysa ve kafasında soru işareti oluştuysa genellikle hisleri onu yanıltmaz. Kısacası kocanızdan ben bile kıllandım.

Yeri mi bilmiyorum ama sinek de küçüktür ama mide bulandırır.
Ufak bir olay gibi görünen bu durumun altından başka şeyler çıkmaz umarım.

haklisiniz aklina getirmiyeyim

İnsanın sadece merhabalaştığı birinin ismini eşine bu kadar kolay ağzından kaçması normal değil. Ya sürekli aklında ya da gün içinde samimiyetleri var ve ismini sık kullanıyor.
Telefonunu takipte olun bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…