- 7 Kasım 2017
- 2.913
- 4.589
- 53
- Konu Sahibi Pembekoala35
-
bence aldatma degil ama bi dusunme soz konusu.insan ya cok konustugu ya cok dusundugu birinin adini soylerO cümleyi duymamla masayı kafasına geçirmem arasında kaç saniye olur diye düşündüm bi an. Aldatıyor mu bilmiyorum ama bir akıl karışıklığı olduğu kesin.
Çok sinir bozucu gercekten. İlk defa bu kadar abartılı bir iş arkadaşı sevgisi görüyorum. Umarım sizi üzmeztanistirdi hatta tutturdu o cok iyi biri arkadas olabilirsiniz diye.surekli giderim is yerine baska bayanlarda var ama bu kizi surekli ovmesi beni cildirtti.niye ovdun diyorum kardesimin iyi biriyle olmasini istiyordum diyor
tepkimi belli ettim suclu ben oldum.neymis haksizlik ediyormusum.kardesime uygun gordugum birini nasil dusunurum dedi.normalde olsa inanirdim ama bu sefer nedense icim rahatlamadi
oyle bi karakteri yok ama bilemiyorum.bazen en guvenilir insanlar bile yapabiliyor.o yuzden konu actim acaba ben mi sacmaliyorum diyeKardeşine düşündüğü kıza bakacak kadar karaktersiz değildir.
Değildir umarım.
Kızı çok sevmiş olmalı.
Hani bazen birini beğenirsin, bu insanı kaçırmayalım kardeşime alalım filan dersin ya :) o hesap belliki.
Ama yine de can sıkıcı.
Neden?
Çünkü işte dipdibe değiller,aynı odada değiller ama yine de adını ağzından kaçırmış.
Beynimiz bazen aklımızdan geçeni dilimizden çıkarıveriyor.
Olur böyle şeyler demek üstelememek lazım.
Ama bir kadın olarak mideniz bulandı ise takipte kalın.
O kızla fazla samimi olmasını istemediğinizi belirtin.
Bir süre gizlice didikleyin.
Ama kendinizi yıpratmayın.
merak etmeyin ezdirmedim oyle biri degilim.gereken tepkiyi verdim ama cok uzuluyorum acaba cidden hoslanmis mi ondanLütfen zeytinyağı gibi üste çıkmasını izin vermeyin. “Eşim hiçbir surette bana başkasının adıyla hitap edemez” deyin. Siz eşinize başka bir erkeğin adıyla hitap etseniz tepki vermeyeceksin bu onun sorunu (hiç zannetmiyorum). “Ben sana o kızı düşünüyorsun demedim, bu ihtimalin senin aklına gelmesi bile çirkin. Kızıda gereken resmiyette olsaydın evdeki sana yemek servis eden hanımına o kızım ismiyle hitap edemezdin’’ deyin. Hafızasını kaybetmediği ve zeka yaşı da 3’ün üstünde olduğu durumlarda özür dileyip kabahatiyle otursun. Davranışlarına da çeki düzen versin. Bir de zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışmasın, bu beni daha çok kızdırır. Lütfen haklıyken kendinizi ezdirmeyin.
ben cok kiskanc biriyimdir.hissediyorum sanki bisey hissediyor ona karsiÇok sinir bozucu gercekten. İlk defa bu kadar abartılı bir iş arkadaşı sevgisi görüyorum. Umarım sizi üzmez
Eşim elin kızını bana sürekli kardeşi için dahi övse ben sinir olurum.bencede aklinda yer etmis.surekli onu ovmesi ustunede bu son olay ama napicam bilmiyorum.nasil sirkelesem ki
samimi degiller dedigine gore merhaba merhaba yani.baska bi ortamlari yok.esimin suphelendirecek baska hareketi de yok.telefonla ugrasmaz sosyal medyaya girmez.Arkadaş olarak samimiler diyelim, karısına bu isimle seslenmesini kimse normal bulmaz.
Bu verilerle kesinlikle aldatıyor denemez ama dikkat etmek lazım, normalin dışında bir gidişat var.
surekli gidiyorum suphelenecek bi durum yok.cunku kizi gormuyorum bile goruncede gayet normal bi ortamdalar.kaynimla aralarinda bisey yok.kaynim istemedi tanismayi konu kapandiEşim elin kızını bana sürekli kardeşi için dahi övse ben sinir olurum.
Kardeşi övsün, ona ne oluyor ki ?
Bencd habersiz baskinlar yapin..
kızla iletişim kurun .
Ortamı görün .
Içiniz rahatlar..
Yada rahatlamz.
Ama gidin.
Madem kayniniz ile olan durum var , iletişim yolunuz da basit.
İnsan mesaide sekiz saat arkadaşları ile dolatusı ile yanlışlıkla söykemiştir.abartmayıniyi aksamlar herkese.hemen anlatiyorum.esimle 5 yillik evliyiz bazen ufak sorunlar olur ama esimin beni sevdigine eminim.herkes aldatir hatta esimde aldatir derim ama aslinda bilirim aldatmayacagini.neyse esim gecen yil isyeri degisikligi yapti baska kuruma gecti.daha once calistigi yerlerde bayan is arkadaslari olurdu.hic kiskanmazdim sohbet ederlerdi anlatirdi.bu yilki is yerinde bi kiz var.tutturdu kaynimla arasini yapacagim(yani kardesiyle)surekli cok iyi biri falan diyip durdu.kaynim istemiyorum demesine ragmen cok iyi bi kiz diyip durdu.ben kizsamda cok ustelemedim.bu aralar bana baya sert davraniyo her ufak seyde kizmaya bagirmy basliyor.disardan bakilinca surekli evde takilan disariya bile nadir giden biri.bu arada o kiza da ismini bozulmus haliyle hitap ediyo.mesela ismi sibel olsun sibos diyo ornek bu tabi.bu aksam yemegi kaldirirken eline saglik x dedi o kizin ismini soyledi.ben sok oldum oda kipkirmizi oldu.inkar etmedi yanlislikla soyledim dedi.ama benim aklim karisti neden simdiye kadar boyle bisey yapmadi da ilk defa bana birinin adiyla seslendi.sizce abartiyor muyum
Yok hayır saçmalamıyorsunuz.oyle bi karakteri yok ama bilemiyorum.bazen en guvenilir insanlar bile yapabiliyor.o yuzden konu actim acaba ben mi sacmaliyorum diye
kardesine daha once yanimda anlatti kizi boyle biri var istermisin tanismayi diye.yani orasi dogruTakipte kal bence kardeşi paravan olabilir bu tür bir dil sürmesinden korkup yol yapmış olabilir.
haklisiniz aklina getirmiyeyimYok hayır saçmalamıyorsunuz.
Beşer şaşar,gerkes her hatayı yapabilir evet.
Ama henüz ortada bişey yokken aklını bulandırmayın.
Belki o an aklından işte yaşadığı birşey geçti.
Adı ağzından çıktı.
Bu çok saçma,gıcık,haklısınız ama bişey ispatlamaz en azından.
Biraz tavır yapın ama fazla sürdürmeyin
O da samimiyetini iyi ayarlasın.
cikarsa olacaklari dusunmek dahi istemiyorum.hayatimin şoku olur herlade asla yapmaz dedigim biri cunkuYeri mi bilmiyorum ama sinek de küçüktür ama mide bulandırır.
Ufak bir olay gibi görünen bu durumun altından başka şeyler çıkmaz umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?