- 16 Mayıs 2018
- 200
- 133
- 18
- 34
- Konu Sahibi Pembekoala35
-
Anladımsurekli gidiyorum suphelenecek bi durum yok.cunku kizi gormuyorum bile goruncede gayet normal bi ortamdalar.kaynimla aralarinda bisey yok.kaynim istemedi tanismayi konu kapandi
telefonu parmak izli ama ben her istedigimde acip verir bana.aniden istesem de verir kurcaliyorum bisey yokİnsanın sadece merhabalaştığı birinin ismini eşine bu kadar kolay ağzından kaçması normal değil. Ya sürekli aklında ya da gün içinde samimiyetleri var ve ismini sık kullanıyor.
Telefonunu takipte olun bence.
bende aynisini dusunuyorum.bi yanim asla yapmaz diyor ama bi yanimda neden olmasin diyorBu şekilde bir isim ve acabayla açılan konunun sonunda mutlaka konu sahibi aldatılmış çıkıyor yani bilemedim.
Ben yalnız şunu bilirim; bir kadının aklı bu şekilde bulandıysa ve kafasında soru işareti oluştuysa genellikle hisleri onu yanıltmaz. Kısacası kocanızdan ben bile kıllandım.
bilmiyorum yuzu kipkirmizi oldu.kac yildir evliyiz ilk defa onu boyle gordum.bu kadar kizarmasi beni dusunduru
eski sevgilileri de vardi neden hic onlarin ismi yada baska isyerindekilerin ismi degilde bu kizin ismiBoyle hikayler duymak istemiyorumiziluyorim ya umarim bir sey cikmaz kizarmasi beni de dusundurdu.
İnsanın fikri neyse zikri de o olur derler. Bir insan kaç yıllık eşine başka bir kadının ismiyle hitap ediyorsa bence bu normal bir durum değildir. Aralarında bir şey vardır demiyorum ama eşiniz ondan etkileniyor olabilir yinede fevri davranmamak lazımiyi aksamlar herkese.hemen anlatiyorum.esimle 5 yillik evliyiz bazen ufak sorunlar olur ama esimin beni sevdigine eminim.herkes aldatir hatta esimde aldatir derim ama aslinda bilirim aldatmayacagini.neyse esim gecen yil isyeri degisikligi yapti baska kuruma gecti.daha once calistigi yerlerde bayan is arkadaslari olurdu.hic kiskanmazdim sohbet ederlerdi anlatirdi.bu yilki is yerinde bi kiz var.tutturdu kaynimla arasini yapacagim(yani kardesiyle)surekli cok iyi biri falan diyip durdu.kaynim istemiyorum demesine ragmen cok iyi bi kiz diyip durdu.ben kizsamda cok ustelemedim.bu aralar bana baya sert davraniyo her ufak seyde kizmaya bagirmy basliyor.disardan bakilinca surekli evde takilan disariya bile nadir giden biri.bu arada o kiza da ismini bozulmus haliyle hitap ediyo.mesela ismi sibel olsun sibos diyo ornek bu tabi.bu aksam yemegi kaldirirken eline saglik x dedi o kizin ismini soyledi.ben sok oldum oda kipkirmizi oldu.inkar etmedi yanlislikla soyledim dedi.ama benim aklim karisti neden simdiye kadar boyle bisey yapmadi da ilk defa bana birinin adiyla seslendi.sizce abartiyor muyum
Bu gözler öyle şeyler gördü ki sen yine de takipte kal , umarım altından bir şey çıkmaz.kardesine daha once yanimda anlatti kizi boyle biri var istermisin tanismayi diye.yani orasi dogru
bende oyle dusunuyorum ve buda benim icin aldatma sayilir.ona olan guvenim gider tamamenKesinlikle aldatıyor diyemem ama kızdan baya etkilenmiş olduğu belli. Duygusal bir bağ yoksa da hayranlık derecesinde bir beğeni olduğunu düşünüyorum; sonradan duygusal bir hisse kapılır mı meçhul.
ona gore abarti tepki veriyormusum.kirilsam neysede neden ondan suphelenmisim diyorİnsanın fikri neyse zikri de o olur derler. Bir insan kaç yıllık eşine başka bir kadının ismiyle hitap ediyorsa bence bu normal bir durum değildir. Aralarında bir şey vardır demiyorum ama eşiniz ondan etkileniyor olabilir yinede fevri davranmamak lazım
Altından birşey çıktığında kesin boşanırım diyorsanız takipte kalın, aksi halde hiç kurcalamayın boşuna yıpratmayın kendinizibende aynisini dusunuyorum.bi yanim asla yapmaz diyor ama bi yanimda neden olmasin diyor
bende oyle dusunuyorum ve buda benim icin aldatma sayilir.ona olan guvenim gider tamamen
eski sevgilileri de vardi neden hic onlarin ismi yada baska isyerindekilerin ismi degilde bu kizin ismi
buyuk konusmuyorum ama kapinin onune koyarim sanirim.Altından birşey çıktığında kesin boşanırım diyorsanız takipte kalın, aksi halde hiç kurcalamayın boşuna yıpratmayın kendinizi
Klasik erkek tripleriona gore abarti tepki veriyormusum.kirilsam neysede neden ondan suphelenmisim diyor
kardesi istemedi ilk seferde o israrla ikna ediyorKardesi icin dusunen insan aralarini yapar ya da tanistirir cekilir.
kime sorarim kiza mi esime miYerinizde olsam görmezden gelmek yerine bir gün pat diye sorarak gerçek tepkisini ölçerdim.
Çirkefe yatış mode onona gore abarti tepki veriyormusum.kirilsam neysede neden ondan suphelenmisim diyor
bilmiyorum yuzu kipkirmizi oldu.kac yildir evliyiz ilk defa onu boyle gordum.bu kadar kizarmasi beni dusunduru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?