aldatiliyor muyum

surekli gidiyorum suphelenecek bi durum yok.cunku kizi gormuyorum bile goruncede gayet normal bi ortamdalar.kaynimla aralarinda bisey yok.kaynim istemedi tanismayi konu kapandi
Anladım
O konu kapandı ise , o kızla ilgili konuşma konusu da kapanmış demektir .
Dersin, biraz baskın olursun ...

telefonu parmak izli ama ben her istedigimde acip verir bana.aniden istesem de verir kurcaliyorum bisey yok

bende aynisini dusunuyorum.bi yanim asla yapmaz diyor ama bi yanimda neden olmasin diyor

İnsanın fikri neyse zikri de o olur derler. Bir insan kaç yıllık eşine başka bir kadının ismiyle hitap ediyorsa bence bu normal bir durum değildir. Aralarında bir şey vardır demiyorum ama eşiniz ondan etkileniyor olabilir yinede fevri davranmamak lazım

Kesinlikle aldatıyor diyemem ama kızdan baya etkilenmiş olduğu belli. Duygusal bir bağ yoksa da hayranlık derecesinde bir beğeni olduğunu düşünüyorum; sonradan duygusal bir hisse kapılır mı meçhul.

Kesinlikle aldatıyor diyemem ama kızdan baya etkilenmiş olduğu belli. Duygusal bir bağ yoksa da hayranlık derecesinde bir beğeni olduğunu düşünüyorum; sonradan duygusal bir hisse kapılır mı meçhul.
bende oyle dusunuyorum ve buda benim icin aldatma sayilir.ona olan guvenim gider tamamen

ona gore abarti tepki veriyormusum.kirilsam neysede neden ondan suphelenmisim diyor

Kesinlikle
Kıza ilgi duyduğunu düşünüyorum maalesef
Ve bu çok sinir bozucu
Ben de akşama kadar işyerşnde çalışırken ayni zamanda gırgır şamata yapıyorum bi yandan ama eşime yanlışlıkla iş arkadaşlarımdan birinin adını söylemedim

ona gore abarti tepki veriyormusum.kirilsam neysede neden ondan suphelenmisim diyor
Çirkefe yatış mode on

Erkeklerin böyle durumlarda verdiği klasik tepki; sen beni hiç tanımamışsın, benden nasıl şüphelenirsin bla blaaa
İnsana kendini sorgulatır temize çıkarlar.

bilmiyorum yuzu kipkirmizi oldu.kac yildir evliyiz ilk defa onu boyle gordum.bu kadar kizarmasi beni dusunduru

O kizdan etkilenmis, ister kabul edin ister etmeyin.
Kipkirmizi olmasi ondan.
Ayrica insanlar haberlesmek icin whtsup vb bi suru uygulama kullaniyor, illa yuzyuze muhabbet sart degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…