?Aldatılıyor Muyum?

meleknurdogan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2017
1.120
568
53
36
İki buçuk sene oldu evlendigimiz dolu dolu .. başlarda fazlasıyla ilgilenen üzerime düşen adam gtti son 8-9aydir başka bir adam geldi .. birlikte olmak için bahaneler bulan adam kaçıyor .. devamlı bahaneler her anlamda kaçıyor ... Birlikte gezip tozma konusunda da başka planları oluyor hafta sonları .. son 8-9 ayda bir kez beraber olduk benim zorlamammla .. üç kez dışarı cikmisizdir .. yoruluyor işi ağır gelince yemekten sonra sürekli televizyon kanepe.. elinde çekirdek ... Yorgun yoruluyor diye kendime teselli veriyordum e başlarda neden öyle değildi.. çok çirkin biri de dgilm .. sadece kilo aldım doğumdan sonra bir ön kilo fazlam var başlar göre.. beğenmeye başladı yemeklerimi bir şey yapıyorum beğenmiyor.. dalga geçer gibi tavırlar.. sosyal medya şifreleri bende bir haltlar cevirse az bucukkk anlayabilecek biriyim ... İsteyen adam başka türlü de yapar ama bilemiyorum ... Gözümle yakalamadan emin olmam varsayimla hayatında biri olma ihtimali nedir merak ediyorum ..

Bence hemen öyle düşünmeyin derim. İnsanlar bazen depresif zamanlar geçirebilir - o zamanlarda evden işe, kendilerini bırakırlar, aktivite yapmazlar vs.
Genel olarak ruh hali nasıl eşinizin? elki bir sıkıntısı vardır.
Hemen ilk önce aldatıldığınızı düşünmeyin bence.

Belli bir rutin oluşmuş olabilir.
İlk zamanlar gibi kalmıyor. İlla ki monotonlaşıyor.
Aldatıldığınızı sanmıyorum ama,işi ağır diyorsunuz ya. Şaftı kayıyordur belki.
cinsel sorunları olabilir mi?dışarda gezerken gözleri sağa sola çok kayıyor mu?

Kimsenin kendisi yoruluyor ya deprasyonda diye başkasını değersiz hissettirmeye hakkı yok.

9 aydır sevişmeyen, izin günlerini hep başkalarına ayıran, evde yapılan yemeklere sık sık kulp bulan, bir de eşiyle alay eder bir tavırda muhatap olup her gecesini çekirdek tv ikilisiyle geçiren adama, hayırdır hacı derdin ne senin demenin vakti çoktan geldi de geçmiş bence.

Aldatmıyorsa da ya beni sevmiyor ya da başkaları ile karşılaştırıp eskisi gibi beğenmiyor diye düşünürdüm ben.

Siz de bir bebek + ev işi yoruluyorsunuzdur. Birtek o enerji sarfetmiyor.

başlarda öyle yaparlar ilgili olurlar evlendikten swonra azalır, benim ki de öyle. ama senin durumun bayağı uzun sürmüş yani 9 ay bukadar ilgisizlik sorun bence. bewlki problemleri vardır cinsellik üzerineyta da kendine ait sorunlar ıvardır işle ilgili ondan böyledir. hemen aldfatıyor başkası var diye düşünme

başka isimle sosyal medya açtıysa?

ya bide derler ki erkekler saniyede bilmem kaç kere cinsellik akıllarından gelip geçer bu adam maşallah 9 ayda sizle hiç birliktelik yaşamadı ee nasıl ihtiyacını gideriyor.? tamam biz kadınlar da ihtiyacınız senin de 9 ay için fazla ama erkeğe 9 ay çok daha fazla değil mi ? erktik video izleyip kendini tatmin ettiğini yakaladın mi

Evet yakaladim

Kayıyor bir ben böyle duusnmuyorum bir akrabamin da dikkatini çekmişti bu

Ben de öyle düşünüyorum zaten .. beğenmiyor gibi.. soğutmadan önce gayet fit biriydim sonrasında ruhen fiziken çöküntü oldu insanın kendine olan özgüveni gidiyor böyle dönemlerde . Baktım kendime ev işi ..vs derken buna da zaman ayırdım ... Sadece oooo bugün çok guzellessmissin dedi hayrola dedi ben de kendimi böyle iyi hissediyorum dedim .. o kadar ilgisinde değişme olmadı ...gözü dışarıda biriydi evlenmeden önce değişir diye düşündüm yakalamadim biri var mı konuşuyor mu ama şüpheleniyorum. Çok saçma yorumlar var tek tek cevap veremiyorum. . aldatılan bile devam edermisim.. ya ne saçma öyle olsa buraya neden yazayım.. tabikii de keser atarım keisn bir şekilde bundan emin olsam..

Yani canım aynı ihtimali ben düşünüyorum, son konuyu açtım benimkisi şüphe üzerine değil, ama insanın içini kemirince o duygu, herkes ne derse desin sen görmek istediğini görüyorsun. Önceden çıkıp şuan çıkmıyorsa biryerde bir problem vardır. Sana söyleyemediği derdi de olabilir, dediğin gibi de olabilir hepsi ihtimal. Üzgün mü hali tavrı sinirli mi, bir derdi varmış gibimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…