?Aldatılıyor Muyum?

Çok üzülüyorum böyle şeyler okudukça . Erkeklerin geneli mi böyle . evlendikten sonra götü göbeği salıp , kadına deşer verdiğini hissettirmemek normal mi

9 ay çok uzun ama hamilelik döneminiz ne zaman bitti ? Eğer hamile değilseniz Vega doğumdan yeni çıkmamışsanız 9 ay gerçekten yuhhhhh be kardeşim hayırdır denecek bir zaman dilimi . bende sizde muhatabınızı kesin kendisi düşsün derdine...

Üzgün aynen öyle ama üzüldüğü konuyu biliyorum onunla alakalı olduğunu düşünmüyorum

Çok üzülüyorum böyle şeyler okudukça . Erkeklerin geneli mi böyle . evlendikten sonra götü göbeği salıp , kadına deşer verdiğini hissettirmemek normal mi
İstisnalar diisnda geneli aynı şekilde.. değişmemesi iicn cokk düşünceli ince ruhlu bir yapıya sahip olması laizm ..

Ciddi bir konuşma yapmanızın zamanı çoktan gelmişte geçiyor bile. Üstünü örtüp, herşey normalmiş gibi devam etmeyin. Rahatsızlığınız dile getirin.

Ben insanlarin degisecegine inanmiyorum.Evlenmeden once neyse simdi de odur. Durur durur bir yerde o pek hoş olmayan özüne geri döner.

Hayir bir de anlamadigim kendisi cok mu bakimli, bakan bir daha mi bakiyor da bu begenmemeler, yok uzak durmalar vs.
Kizlar kendimize de kiziyorum ben de esim beni begenmezse vs gibi dusuncelere kapiliyorum sanki erkekler best model of the world bizler pacavra. Kendi degerimizi daha iyi bilsek keske.

Velhasil bence konusmalisiniz. Umarim sonunda uzulen siz olmazsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…