Bana da ermeni gibi geldi.Bir cerkes olarak bızı andırıyor dıye dusunuyorum ben de ☺
Basbayağı ortadogulu gibiben buna ukraynalı biri demezdim ukraynayla yakından alakası yok
Bence icinizi ferah tutun.Baskasinin kiz arkadasinin telefonunda olmasini istememis belliki.hatta o arkadasini taniyorsaniz sorun bence detaylari sohbet babinda.Boydan olan resim arabanın önünde çekilmiş, yanındaki diğer arabanın plakası silik çıkmış ama tr plakası. Geçen gün bir arkadaşının yeni arabasıyla uğradığından ve yanında yeni kız arkadaşı olduğundan bahsetmişti. En büyük iyi ihtimal bu sanırım.
türklerde sarışınlarda var ya kızıllılarda karışık genliyiz ama genel olarak bakarsak siyah saçlı buğday tenli esmer olmayan bi genetiğimiz var daha doğu kesimlerde esmerler varBence de benziyor.
Yav ac bı ızle be kadınBana da ermeni gibi geldi.
kim kardashianları andırıyor ermeni olabilirBana da ermeni gibi geldi.
A evet. Bence de bunu bi denemek lazım.Engelli numarayi ekleyip bir baksaniz ya profil resmi var mi aceba diye.
Bencede simdilik sakin kalin.
google in resimli arama özelligi var bilmiyorum faydasi olurmu tabi
Eğer böyle bir şey varsa sindirebileceğim bir durum değil.Fevri davranmadan, sessizce biraz beklemeni tavsiye ederim. varsa bir şey daha kesin kanıtlar lazım. bu şekilde direkt inkara gider çünkü.
öğrenirsen ne yapacağına da bağlı tabi
yol vermeyeceksen yüz göz olma derim
Zaten sormadan duramam mümkün değil.Eşine soracak gibi geliyor bana acaba eşi ne der
ukraynalılar ve ruslar genellikle türkleri seviyor zaten türklerle çok aldatıyormuşlar diye okumuştum biyerde ama hepsi değildir sadece adları çıkmış bikere hem asılıyorlar diye erkekler kendini kollayamaz mı ? hepsi dünden mi razı ?Ukrayna'ya iki defa gittim benim yanımda sevgilime asılma cesareti gösterdiler. Gerçekten ukraynalı kızlar ( hepsi değildir tabi ) Türk erkeklerine zaafı var. Ki oraya giderseniz görürsünüz Türk erkek kaynıyor neden gittikleri çok belli.
Eşinize sorun , tepkisini inceleyin. Arkadaşı atmış olabilir.
Soguk memleket oldugu icin erkekler surekli olarak alkol aliyor. Bu sebeple ereksiyon sorunlari var. Kadinlar da bundan dolayi kendi erkeklerine yaklasmiyorlar. Sanki bizimkilerin ortalaması cok iyiymiş gibi bizimkilere yaklasiyorlar. Hiç yoktan iyi geliyorsa 5 dkUkrayna'ya iki defa gittim benim yanımda sevgilime asılma cesareti gösterdiler. Gerçekten ukraynalı kızlar ( hepsi değildir tabi ) Türk erkeklerine zaafı var. Ki oraya giderseniz görürsünüz Türk erkek kaynıyor neden gittikleri çok belli.
Eşinize sorun , tepkisini inceleyin. Arkadaşı atmış olabilir.
ukraynalılar ve ruslar genellikle türkleri seviyor zaten türklerle çok aldatıyormuşlar diye okumuştum biyerde ama hepsi değildir sadece adları çıkmış bikere hem asılıyorlar diye erkekler kendini kollayamaz mı ? hepsi dünden mi razı ?
Olabildiğince sakin olun. Sonu körüyse bile sakin kalın. En önemli şey bebeğiniz.Zaten sormadan duramam mümkün değil.
İşin garip yani bugün benim alınganlığımdan (onun kabul etmediği değişen hormonlarım) dolayı tartışmıştık ve biraz mesafeliydik.
Sabah edeceğime çok hazırladım kendimi şimdiyse daha sakin mi sormalıyım diyorum
Soguk memleket oldugu icin erkekler surekli olarak alkol aliyor. Bu sebeple ereksiyon sorunlari var. Kadinlar da bundan dolayi kendi erkeklerine yaklasmiyorlar. Sanki bizimkilerin ortalaması cok iyiymiş gibi bizimkilere yaklasiyorlar. Hiç yoktan iyi geliyorsa 5 dk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?