Kötü düşünmeyin. Sabah ola hayrola demişler. Dolandırıcı olma ihtimali daha yüksek geldi bana. Ukrayna işi kötü bi tesadüf olmuş.Aslında belirsiz, bilinmezlik beni daha çok yıpratır. Bunlarla baş etmek gerçeklerle yüzleşmekten daha zor benim için. Tabi ki aldatılnayı asla istemem ama yalanı yaşamak daha kötüdür bence. Mantıklı düşünmeye çalışıyorum. Eşim biraz konuşkandır ve düşündüğü şeyi olduğu gibi söyler.
Örneğin bir kadını beğense bunu benim yanımda dile getirmekten çekinmez şimdi ne nedir kafam çok karışık
Kralın kızıEn başından beri iş üstünde merak etme
Genellemeye bak... "Bir şeylerimiz kalkmıyor" cümleye bak... Erkegin 7 aklı 1 nefsi, kadının 1 aklı 7 nefsi mi var bu eşsiz harikulâde mantıkta?Tamam da bizim birseylerimiz kalkmiyor hemen
7 akli olup 1 nefislerine sahip cikamiyorlar sonucta
kadının resmi ukraynalı birine uymuyor ama bence dolandırıcı olasılığı yüksek ukraynalılar gözünü sevdiklerim hepsi sarışın mavi gözlü uzunKötü düşünmeyin. Sabah ola hayrola demişler. Dolandırıcı olma ihtimali daha yüksek geldi bana. Ukrayna işi kötü bi tesadüf olmuş.
bak bu önemli bi detayBoydan olan resim arabanın önünde çekilmiş, yanındaki diğer arabanın plakası silik çıkmış ama tr plakası. Geçen gün bir arkadaşının yeni arabasıyla uğradığından ve yanında yeni kız arkadaşı olduğundan bahsetmişti. En büyük iyi ihtimal bu sanırım.
kadının resmi ukraynalı birine uymuyor ama bence dolandırıcı olasılığı yüksek ukraynalılar gözünü sevdiklerim hepsi sarışın mavi gözlü uzunadları çıkmış bikere
BU yorumdan sonra bence arkadasi göndermiş diyebiliriz. Eskort olsa kiyafetten belli olur. Çünkü fotograf ile etkilemesi lazim önce. Icinizi rahat tutun bence.Boydan olan resim arabanın önünde çekilmiş, yanındaki diğer arabanın plakası silik çıkmış ama tr plakası. Geçen gün bir arkadaşının yeni arabasıyla uğradığından ve yanında yeni kız arkadaşı olduğundan bahsetmişti. En büyük iyi ihtimal bu sanırım.
NK bu auyy elefanteee
Bak bu da ukraynalı bi şarkıcıymış. Ukraynalı gibi değil. Ya böyle bir tipse.
Valla ben ay dont nov ukraynalı şarkıcı yazdım da buldum.NK bu auyy elefanteee
yahu hazır ortamı yumuşatmışım neden böyle birşey açıyorsun
Ortamı yumuşatıp benim kafamı karıştırdın böyle oldu.yahu hazır ortamı yumuşatmışım neden böyle birşey açıyorsun
Bak bı nk elefante yaz esın yoksa kalk oyna azcık zozozozoValla ben ay dont nov ukraynalı şarkıcı yazdım da buldum.
Bizlere benziyor bu kadin. Belki genlerinde Türklük vardır.
ukrayna herkesin aklını karıştırıyor acaba neden acaba erkeklerin neden hemen hemen hepsi orayı görmek istiyor benim babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendiOrtamı yumuşatıp benim kafamı karıştırdın böyle oldu.
Varsa oynasam daha iyi değil mi?Bak bı nk elefante yaz esın yoksa kalk oyna azcık zozozozo
ben buna ukraynalı biri demezdim ukraynayla yakından alakası yokBizlere benziyor bu kadin. Belki genlerinde Türklük vardır.
Bir cerkes olarak bızı andırıyor dıye dusunuyorum ben deBizlere benziyor bu kadin. Belki genlerinde Türklük vardır.
Bence de benziyor.Bizlere benziyor bu kadin. Belki genlerinde Türklük vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?