Aldatılıyor muyum

Şu olaydaki en ilginç kısım, kocanıza aşırı güvenmemiz asla bir yanlışının olmadığını söylemeniz ama hiç güvenmiyor gibi davranmanız.
Inşallah kadına kendi elinizle fırsat vermiş olmazsınız, yanlışlıkla çocuk aramıştı ama karın böyle böyle yaptı diye korktuğunuz o muhabbet başlamaz umarım .
Yanı en baştan belliydi stallk kazası olduğu ama neyse içiniz rahatlamış oldu .

Bence suları hiç bulandırmayın ilk etapta. Kadın muhtemelen unutamadı yem attı. Napıyosun nasılsın der mi oradan yürürüm konuşuruz diye.
Sessiz sakin takip etmek candır. Varsa muhakkak farkedersiniz zaten.

Diğer mesajlardan anladığım kadarıyla kadını aramışsınız. Büyük alkış... Yapılmayacak şeyi yapıp aralarına köprü kurmuşsunuz. Şimdi al gör hayrını demek düşüyor maalesef.

Hayat durmuş gibi derken? Neden?

Ben bişey sorabilir miyim whatsappta kullanıcı adı gözüküyor eşimin eski sevgilisinin adı demişsiniz ya onu nerden gördünüz? Whatsappta kayıtlı olduğu ismi yani bunu öğrenmek için telefonu nasıl kaydetmek gerekiyor?
Kaydetmemen gerekiyor. Kayıtlı olmayan bi numaranın profilinin sağ alt kısmında kullanıcı adı görünüyor zaten. Numarayı kaydedince o kaybolur

Şu olaydaki en ilginç kısım, kocanıza aşırı güvenmemiz asla bir yanlışının olmadığını söylemeniz ama hiç güvenmiyor gibi davranmanız.
Inşallah kadına kendi elinizle fırsat vermiş olmazsınız, yanlışlıkla çocuk aramıştı ama karın böyle böyle yaptı diye korktuğunuz o muhabbet başlamaz umarım .
Yanı en baştan belliydi stallk kazası olduğu ama neyse içiniz rahatlamış oldu .
Güveniyorum evet ama bu hep öyle devam edebileceği anlamına gelmez. Yapmayacağı garantisi veremem ki insan sonuçta

eşinizi bilemem ama kadın bana hiç masum gelmedi. belli ki mutsuz yoklama yaptı.
ben kadın beyninden korkarım.
allahaşkına hangimizin evlenip çoluğa çocuğa karışmışken, 5 yıl önceki evli çocuklu eski sevgilinin numarasını telefonda kayıtlı tutarız ve de farketmeyiz.

eşinizi bilemem ama kadın bana hiç masum gelmedi. belli ki mutsuz yoklama yaptı.
ben kadın beyninden korkarım.
allahaşkına hangimizin evlenip çoluğa çocuğa karışmışken, 5 yıl önceki evli çocuklu eski sevgilinin numarasını telefonda kayıtlı tutarız ve de farketmeyiz.
Katılıyorum 😏

İyi de eşiniz sizin engellediğinizi gördüyse engeli kaldırıp görüşüp tekrar engelleyebilir ki? Çağrı hala duruyor mu eşinizin telefonunda, lütfen o gece onu sildim demeyin, eğer siz silmediyseniz ve hala çağrı duruyorsa eşiniz suçsuz yok eşiniz tarafından silindiyse o zaman çok da masum değil.

İyi de eşiniz sizin engellediğinizi gördüyse engeli kaldırıp görüşüp tekrar engelleyebilir ki? Çağrı hala duruyor mu eşinizin telefonunda, lütfen o gece onu sildim demeyin, eğer siz silmediyseniz ve hala çağrı duruyorsa eşiniz suçsuz yok eşiniz tarafından silindiyse o zaman çok da masum değil.

Yazmış konu sahibi duruyormuş arama kaydı.

Eşşeğin aklına karpuz kabuğı düşürmüşssünüz ve kendinizi rezil etmişssiniz epey bir 🤦🏻‍♀️ Neyseki eşiniz masummuş, fazla zorlamayın şansınızı derim.

Silmemiştim dün akşam baktım hala silinmemiş bıraktığım gibi duruyor. Bende sizin gibi düşünmüştüm. Onun için akşamı sabırsızlıkla bekledim acaba engel kalktı mı o arama orda mı değil mi diye. Baktım yok orda adamın haberi bile yoktu

Eşşeğin aklına karpuz kabuğı düşürmüşssünüz ve kendinizi rezil etmişssiniz epey bir 🤦🏻‍♀️ Neyseki eşiniz masummuş, fazla zorlamayın şansınızı derim.
Nie ya bence her kadın yapardı 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ yapmayacam dedim ama cidden dayanamadım bi an kendimi yapmış buldum 😬

Kadının söylediğine inandınız mi Allah aşkına? Çocuk yapmış-mis buna çocuk bile inanmaz. Bir kere çocuk kurcalarken yapacak olsa tek tek rehbere girecek de herkesin sayfasını açacak da. Kaldı ki çocuk yapmış olsa çağrı mi bırakır allasen. O arama sonuna kadar çalar çocuk anında çaldırıp kapatmayi nerden bilsin. Ayrıca 50 kişiyi arayana kadar neredeydi bu ablamız? Çocuk o kadar kişiyi aramış kimseyi fark etmemiş de siz çağrıdan hemen sonra soru işareti koyduğunuzda hemen geri cevap yazmış maşallah. Tam da sizin çağrıda mi fark etmiş çocuğun yaptığını da hemen almış telefonu. Önceki 50 kişiyi ararken hiç görmemiş ama bak sen.

Kesinlikle kadın masum değil. Eğer kendi bakarken yanlışlıkla arasa kardeşimli mardesimli tepki vermez. Yanlış oldu der engeller falan. Fotosu varmış kadının, eğer yanlışlıkla yapmış olsa, soru işareti yollayanin eşiniz olduğunu düşünüyor olması lazım. Bu durumda da kendi fotoğrafı açık olduğu halde adamın onu tanıma ihtimalini hiçe sayarak neden kardeşim desin? Bence bu dediklerim üzerinde düşünün. Ayrıca keşke sakinliğinizi korusaydiniz. O kadınla muhatap olmanız hiç doğru olmamış.

Kadının söylediğine inandınız mi Allah aşkına? Çocuk yapmış-mis buna çocuk bile inanmaz. Bir kere çocuk kurcalarken yapacak olsa tek tek rehbere girecek de herkesin sayfasını açacak da. Kaldı ki çocuk yapmış olsa çağrı mi bırakır allasen. O arama sonuna kadar çalar çocuk anında çaldırıp kapatmayi nerden bilsin. Ayrıca 50 kişiyi arayana kadar neredeydi bu ablamız? Çocuk o kadar kişiyi aramış kimseyi fark etmemiş de siz çağrıdan hemen sonra soru işareti koyduğunuzda hemen geri cevap yazmış maşallah. Tam da sizin çağrıda mi fark etmiş çocuğun yaptığını da hemen almış telefonu. Önceki 50 kişiyi ararken hiç görmemiş ama bak sen.

Kesinlikle kadın masum değil. Eğer kendi bakarken yanlışlıkla arasa kardeşimli mardesimli tepki vermez. Yanlış oldu der engeller falan. Fotosu varmış kadının, eğer yanlışlıkla yapmış olsa, soru işareti yollayanin eşiniz olduğunu düşünüyor olması lazım. Bu durumda da kendi fotoğrafı açık olduğu halde adamın onu tanıma ihtimalini hiçe sayarak neden kardeşim desin? Bence bu dediklerim üzerinde düşünün. Ayrıca keşke sakinliğinizi korusaydiniz. O kadınla muhatap olmanız hiç doğru olmamış.
Yok elbette inanmadım kadın kendisi yaptı kesinlikle buna inanıyorum. Eşime çaktırmadım bakıyorum hep telefon dökümlere uzaktan takip ediyorum adamda bişi yok. Arama bile duruyor hala engelli

Hata üstüne hata yapmışsınız, eşiniz bi haltlar karıştırıyorsa bile artik daha dikkatli olur.
Ilk basta soru işareti yerine nasılsın ya da napıyorsun yazsanız şuanda herseyi öğrenmiştiniz ama kendi numaranızla kadına çağrı gönderip x hanım fln demekle hatayı devam ettirmişsiniz.
Bekleyip takipte kalsaydiniz keşke. Ayrıca çocuğun 50 kisiyi arka arkaya aramasına anca cocuk inanır..

Yemin ediyorum bu yorum zeka ürünü 😄 helal . Her cümleye evet ya, çok mantıklı diye baktım

Nedense kadın “kardeş uzatma yanlışlıkla aradım” diyene kadar stalklarken yakalandı hissi vermişti ama sonrasında her şey çıkabilir altından hissi yarattı. Sessizce takipte kalın ama bir şey belli etmeyin şimdilik.

Back
X