merhaba şu an acayip sinirliyim sizden yardım istiyorum görüşlerinize ihtiyacım var. benim sevgilimin face inde arkadaşlarına bakarken tanımadığım açık saçık giyimli bi şekilde fotoğraf çektirmiş bir kızın ekli olduğunu gördüm onu aradım sordum ve tanımıyorum dedi haberim yok eve gidince bakarım dedi bende telefonu yüzüne kapattım telefonu da kapattım çünkü bu ilk defa olmuş bir şey değil bir iki defa daha olmuştu yine aynı şeyleri söylemişti nasıl eklendiğini bilmiyorum arkadaş eklemiştir vs vs. silmişti bende tamam deyip sesimi çıkarmamıştım. ama bu artık sabrımı taşırdı ve biz ayrı şehirlerde yaşıyoruz ve bir kaç ayda bir az bir zaman görüşebiliyoruz eskilerinde mesajlarına girip bakmıştım öyle başka kızlarla mesajlaşma falan yoktu şimdi şifresi bende yok benimki de onda yok tabi o yüzden de bakamıyorum ama mesaj olduğunu zannetmiyorum ama sonuçta erkek demekten de kendimi alamıyorum bu arada şimdiye kadar hiçbir aldatma girişiminde bulunmadı ha kızlara bakmıştır yani bende bakarım erkeklere hani hoş gibisinden beğenme gibi ama asla içine düşme gibi değil tabi ve ben öyle kıskanç bir insan da değilim. Her şeyi büyütmem. nolur bir şeyler söyleyin sizce beni aldatıyor olabilir mi sizce ayakta mı uyuyorum??