- 16 Eylül 2014
- 99
- 69
- 33
- 37
- Konu Sahibi Anneyim Ben
-
o anlamda aldatıyor mu bilmem ama yalan söyleyerek aldattığı kesin, bir işler çeviriyor.Hayirli ramazanlar hanimlar. Esim vardiyali olarak calisiyor. Haliyle gece vardiyasina da kaliyor. Ben 20 gundur ailemin yanindayim. Gezmeye geldim evimden sorunsuz bi sekilde ciktim.Fakat esimin davranislari beni tedirgin ediyor. Gece vardiyasindan cikiyor bn hemn ariyorum gidip evde uyumasi gerekirken o hala sokakta oluyor. Isim var diye gecistiriyor. Bugun de geceden cikti ve egitim var dersteyim diye whatsapptan yazmis. Bnde ses kaydi yolla dedim beceremm diye kabul etmedi. O halde bni ara konusma ortamdaki sesi dinlet dedim hic orali olmadi v on dk snra dersten ciktim msji atti. Derste olan insan dakikalarca c.ici olup yazabilir mi? Icimdeki suphe bni yedi. Calistigi yeri aradim v sordum egitim olmadigini soylediler. Bn smdi ne yapayim nasil davranayim. Yol gosterin...
Ailemden uzaktayim senede bir geliyorum gelmisken de bir ay kaliyorum.20 gün gezme süresi eşin olmadan uzun değil mi sizcede??
Şüpheli durumHayirli ramazanlar hanimlar. Esim vardiyali olarak calisiyor. Haliyle gece vardiyasina da kaliyor. Ben 20 gundur ailemin yanindayim. Gezmeye geldim evimden sorunsuz bi sekilde ciktim.Fakat esimin davranislari beni tedirgin ediyor. Gece vardiyasindan cikiyor bn hemn ariyorum gidip evde uyumasi gerekirken o hala sokakta oluyor. Isim var diye gecistiriyor. Bugun de geceden cikti ve egitim var dersteyim diye whatsapptan yazmis. Bnde ses kaydi yolla dedim beceremm diye kabul etmedi. O halde bni ara konusma ortamdaki sesi dinlet dedim hic orali olmadi v on dk snra dersten ciktim msji atti. Derste olan insan dakikalarca c.ici olup yazabilir mi? Icimdeki suphe bni yedi. Calistigi yeri aradim v sordum egitim olmadigini soylediler. Bn smdi ne yapayim nasil davranayim. Yol gosterin...
ben eşimsiz memleketime gitmiyorum izinleri tutmadığından bir senedir de gitmiyorum ..ne o bensiz gidebilir ne de ben onsuz ..ana sayfada bir konu daha var eşi arkadaşlarıyla tatile gitmek isteyen hanımın sizin yaptığınızında bir farkı yok..bu arada eşiniz aldatıyuor mu bilemem ama yalan söyleyerek aldatıyor bu bir kesin.Ailemden uzaktayim senede bir geliyorum gelmisken de bir ay kaliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?