Aldatılıyor muyum?

Olay karisik yalan soylemis elinde bu kesin bilgi var ama aldatiyor mu ? Sorusu icinse yeterli olmayabilir ayrica 20 gun gidince aldatacak adam olmasin vs diyen kadinlar cidden evli mi ???
20 gun evde yokken her adam illa aldatir ayrilmayin diyen yok ama evlilikte eşsiz gezmelere gitmek aylarca keyfi ayrı kalmak doğru bisey degil ister aile uzakta olsun su olsun bu olsun...bahane

Boşver canım içini karartma, keyfine bak. Aldatmak öyle kolay mı.
Okadar çoktan sıkma sonra patlak verir ben olsam bende ešime kızardım neden bana güvenemiyorsun diye

Ordan ses kaydi at burdan goruntulu konusma ac surdan konum at diye diye adamlari deli gibi ettiniz. Belki erkek erkege bi yerde takiliyolar ama sen canina doyurma diye egitim dedi olamaz mi? Aldatan adamin whatsappta ne isi var kadinin ellerinde olur elleri o zaman

Uzun sure bir yerde kalmayi dogru bulmuyorum erkekler oyle guclu karakterli varliklar degil akillari oralara kaymaya cok musait varliklar.Ama sunu soyliyim siz gittiniz diye de aldatmaz onda potansiyel vardir ve siz sartlarini kolaylastirirsiniz.Ben tam olarak aynisini yasamadiysamda bu tarz benzeri yalanlarla karsilastim ve aldatildigimi ogrendim.Bence tecrubelerime dayanarak soyluyorum bunun altinda masum birsey var gibi gelmiyor bana.Senin yerinde olsam baska birseyleri bahane eder evime geri donerim.Ama bu konuyu konusma sakin kavga etme sorgulama onun anlayacagi bicimde kurcalama sadece izle emin ol onune cikar.

Sen bida eşini bırakıp ailenin yanına fln gtme. Geliş saatlerini flnda takibe al belli etmeden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…