Aldatılıyor muyum?

Ben diğer arkadaşlara katılmıyorum insan eşini bırakıp güvenip gidebilmeli bence. Ayrıca aldatma olduğunu hiç zannetmiyorum öyle bir durumda msj yazamazdı bence sizin kızma ihtimaliniz olan başka bir ortamda örneğin ark bir yere gitmiş olabilir size söyleyip sizinde tatilinizi zehir etmek istememiştir. Biraz bekleyin derim ben hem işyerini aramışsınız bu konuda işgüzar gibi görünmeyin

yalan söylediği kesin ama aldatma diyemezsiniz
aldatma ağır bir suçlama ve bunun için somut delliler gerekir kocanıza neden yalan söylediğini sorun
bazen eşler sıkılır ve yalnız kalmak onların deyimiyle kafa dinlemenin onlara iyi geleceğini düşünürler bence bu konuda kendiniz ve eşinizle ilişkinizin nasıl gittiğini bi sorgulamanız gerekir

böyle bir durum var diye hemen kötü düşünme zaten eğer ola ki aldatıyorsa uzun süre gizli kalamaz bir yerde belli eder

bence kontrol edin eğitime kalıorm dedği an isim vermeden iş yerini arayın ögrenin ..Gerekirse konum isteyin watsap kullanan resim atmayı mesaj yazmayı biliyorsa ses kaydı konum atmayıda bilir.. sizde eşinizden ayrı çok kalmamışssmısınz bence kontrol edin davranışları hiç hayra alamet değil.

eşinizden ses kaydı isteyecek ne yaşadınız?
bunun önceside var bence.

onu bunu bılmem,ben bekarım,ama çok şahit oldum,kocanızı bırakıp gıtmeyın,şimdi dicekler ki guven olmadan nasıl olcak,bunalıyoruz,ee bunalıyorsanız başınıza gelene eyvallah deyın,küçüktüm üst komşu ıstanbula gıttı,adam hep eve kadın aldı,büyüdüm,yan komşum sürekli gider,adam hep kaıdn alır görüyoruz,dairelrine gitmek için bızım kapınınönünden geçiliyor,asansör bızım kapının yanında,alt komşu aldatılmış,memlekete gidince yapmış eşi,birini almış fılan fılan...

Ne olduğunu burdan nasıl bilebiliriz. Oylama yaparak mı karar vereceksiniz.
Ben olsam süpriz yapar gibi çıkar gelirim. Ama bu sizi huzursuzlandığı zamanları denk getiririm. Hatta çocukların varsa bırak ailene, gizlice git arkadaşına uzaktan izle. Gidip görmek en iyisi. Yüzleşmek her zaman en güzeli.
Kuruntu yaparak veya düşünerek kendinize zarar vermeyin. Şüphe çok sinsi bir hastalıktır ve zamanla aynı ortamdaki herkesi yer bitirir.

eşinizine haber vermeden eve gidin bence. bakalm neden bu yalanlar. illa ki aldatma olmayabilir.ama tedbirli olmak gerek. ayrıca bir ay bence de çok uzun.

ortada bir yalan var bu birgerçek aldatmada olabilir olmayada bilir bunu biz bilemeyiz ama size yalan söyleme gereği duyduguna göre bir işler karıştırıyor

normal bir durum değil sen ses kaydı vs istediğinde kızıp ne demek istiyorsun sen diye çıkışmamışsa bir sıkıntı var demektir. ama aldatma olmayabilir. arkadaşlarıyla bir yerde takılabilir sen sorun edersin diye sana demiyor olabilir. bu yer kafe, kahvehane gibi bir yer olabilir.

Adam eğitimdeyim demiş, eğitim yokmuş. Bu yalanının hesabını sordunuz mu ?

beni ailemin yanına gittim 1 ay kaldım diye aldatan adam her türlü aldatsın zaten. evinizden o kadar uzaklaşmayın diyen hanımları anlamıyorum
benim tatilim 2 ay eşimin tatili hiç yok nerdeyse ve köy gibi yerde yaşıyorum zaten ve burda hiç kimsem yok yazın 1 ay bile gidemiycek miyim memleketime
erkeklere bu kadar yüz vermeye gelmez
az yalnız kalsın gerçekten seviyosa zaten burnu sürter yalnızlıktan ,zorlanır ,özler.
sevmiyosa fırsat bilir aldatır.

yalan söylüyor o kesin. fakat aldatmak için mi farklı bir etkinlik için bunu bilemezsiniz şu durumda. belki kumar oynuyor ? takipte olun en güzeli .

Hükmü koymadan once sormalisin bence cunku oyle bişey yoksa kotu olan sen olursun bunu yasamis biri olarak konusuyorum ben direk aldatildigimi sanip ortaligi birbirine kattim ve isin hicde oyle olmadigini gördüm

Aldatiyo olsa whatsappta cevrimici olmaz gibime geliyo. Hadi oldu diyelim whatsappi acik birakir yapicagini yapar cevap vermez hic whatdappta takiliyomus gibi gorunur. Bence baska bisey var. Pat diye eve gidin bakim napiyomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…