Çok şükür biri konudaki asıl takılınacak noktayı fark etmiş.Telefonunda kayıtlı, sırf karsı cins adı gorunce aldatılıyor muyum acaba dedıgınız adamla neden evlendiniz?
Yorumunun elinden öperim saygıyla eğilirimErkek kadınla konuşamaz arkadaş olamaz diyen, akrabaları dahil kadınlarla konuşmayan ve sizi kuzenlerinizle bile konıştırmayan bir adam zaten bir gün sizi aldatmaz, bir şeyler karıştırmaz ise sürpriz olur. Kişi kendinden bilir işi boşuna dememişler. Ben hiç şaşırmadım. Bu konuda tek şaşırdığım nokta nerdeyse 2020 yılında bu şekilde düşünen insanların hala var olması
Sevgi saygının olmadığı evlilikler er geç biter. Aldatılırsın da.Merhaba esimin telefona gizlice bi baktim gulten diye biri kayitli telefonda sook ben bi baktim aramis konusmuslar kim bu ya esim kesinlkle erkekle kadin konusamaz arkadas olamas der yani is yerinden desem adam sanayide çalışıyor kadinin ne isi var . Akraba desem hic duymadim boyle bi isim . Gorumcem var aramiz iyi ona sorsam kesn mevzuya uyanir . Kendisi benim kuzenlerimle konusmami bile istemez kendide konusmaz kendi ailesinden kizlarla boyle tutucu bi insan bu kiz kimmmm . Wattsapp ini kendi telimde acayim dedm beceremedm sizce nasil takip ederim bu konuyu esime sorsam tabiki inkar edecek of yardim edin salak yerine konmak istemiyorum fikir verin bana
Baskasinin yannda fabrikada calsyor yani müşteriyle muhattap olmuyorBelki musteridir aldatacak olsa gülten diye kaydetmez ki
TmmSen yorumunuz bir igneleyici
ne degistigi sızı ne ilgilendiriyor. Profilinze sınır getirmeniz eski yorumlarinizi ve konularınizi gizlemiyor ne yazikki kendinizi sorgulayın belkide insanlarin sizden uzaklasmasinin sebebi bu sivridilliliginizdir
Kız inan unuttum ya ama İnternete yaz casus yazılım telefona kurma diye araştır bakalım belki çıkarAyy lütfen hatırla adını lütfennn
Cok haklisin gülten hanim olabilirdi yada soyadıyla yazabilirdiİş yerindense veya tanımadığınız biriyse isim soy isim şeklinde kaydetseydi.Sizin tanımadığınız bir kadını direkt adıyla kaydedecek kadar ne yaşadı acaba eşiniz?Ben pek masum bulamadım
Ayyy hatırladım ya bizimnarabaya bi kadin carpmisti orta yasli bi abla baya iyi davrandik kadina numarasini verdi kadin masraf cok cikarsa arayin diye kesin o kadin adini duymadim ben ama no alınıp verildi oh rahatladimCok haklisin gülten hanim olabilirdi yada soyadıyla yazabilirdi
Boşuna kendisini yiyip bitirmissin be ablacım. Anlayıp dinlemeden çok pimpiriklenmişsin. Böyle hayat mı geçer?Ayyy hatırladım ya bizimnarabaya bi kadin carpmisti orta yasli bi abla baya iyi davrandik kadina numarasini verdi kadin masraf cok cikarsa arayin diye kesin o kadin adini duymadim ben ama no alınıp verildi oh rahatladim
Ev hanimi oldugum icin vede kuzenlerimden haz etmediğim icin hic zor olmuyorBöyle yaşamak zor olmuyor mu?
Ya da 2019da yaşadığınıza emin misiniz?
Aynen oyle olmus vallaBoşuna kendisini yiyip bitirmissin be ablacım. Anlayıp dinlemeden çok pimpiriklenmişsin. Böyle hayat mı geçer?
Ev hanimi oldugum icin vede kuzenlerimden haz etmediğim icin hic zor olmuyor
Kuzenlerjmde konusmamak konusunda karsi cikmadim zira kendileriyle pek.aram yoktur zatenKendi kuzenleriniz ile konuşmama olayına takıldım ben, cahiliye dönemi online.
halini hatrini sorarsinAy ne diycem arayip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?