Aldatiliyor olabilir miyim yada arkamdn is mi cevriliyo

Erkek kadınla konuşamaz arkadaş olamaz diyen, akrabaları dahil kadınlarla konuşmayan ve sizi kuzenlerinizle bile konıştırmayan bir adam zaten bir gün sizi aldatmaz, bir şeyler karıştırmaz ise sürpriz olur. Kişi kendinden bilir işi boşuna dememişler. Ben hiç şaşırmadım. Bu konuda tek şaşırdığım nokta nerdeyse 2020 yılında bu şekilde düşünen insanların hala var olması

Yorumunun elinden öperim saygıyla eğilirim

Sevgi saygının olmadığı evlilikler er geç biter. Aldatılırsın da.
Çünkü kocanla yaşadıklarınız çok çirkin.

İş yerindense veya tanımadığınız biriyse isim soy isim şeklinde kaydetseydi.Sizin tanımadığınız bir kadını direkt adıyla kaydedecek kadar ne yaşadı acaba eşiniz?Ben pek masum bulamadım

Ben olsam telimden arar merhaba ayse nasilsin canim derdim. Oda ne aysesi ben gulten derse en azindan adini dogrumu yanlismi katdetmis onu ogrenirsiniz birde nerde hangi sehirdensiniz nerde çalışıyorsunuzama nasil olur bu numara aysenin daha dun konuştuk filan falan iyi bir tiyatrocuusaniz bu sekilde kizdan bir cpk bilgi eder ve ondan sonra esime sorardim

Cok haklisin gülten hanim olabilirdi yada soyadıyla yazabilirdi
Ayyy hatırladım ya bizimnarabaya bi kadin carpmisti orta yasli bi abla baya iyi davrandik kadina numarasini verdi kadin masraf cok cikarsa arayin diye kesin o kadin adini duymadim ben ama no alınıp verildi oh rahatladim

Ayyy hatırladım ya bizimnarabaya bi kadin carpmisti orta yasli bi abla baya iyi davrandik kadina numarasini verdi kadin masraf cok cikarsa arayin diye kesin o kadin adini duymadim ben ama no alınıp verildi oh rahatladim
Boşuna kendisini yiyip bitirmissin be ablacım. Anlayıp dinlemeden çok pimpiriklenmişsin. Böyle hayat mı geçer?

Ev hanimi oldugum icin vede kuzenlerimden haz etmediğim icin hic zor olmuyor

Anlamadığınız nokta şu kuzenlerinizle görüşüp görüşmemek kararı size aittir. Siz derseniz ki benim aklım yok kiminle görüşüp kiminle görüşmeyeceğimin kararını veremiyorum kocam benim yerime benim adıma karar veriyor. O zaman durum başka tabi.
Sizi yeni hatırladım o yüzden gerçekten merak ettiğim için soruyorum eğer eşiniz sizi aldatıyor olsa ne olacaktı? Boşanacak mıydınız? Kocanız sizi dövdüğünde darp raporu alıp sonra barıştık dava açıldı nasıl kurtulabiliriz diye konu açmıştınız ya daha yakın zamanda o yüzden soruyorum. Dayak sizin için boşanma sebebi değil de aldatılmak boşanma sebebi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…