- 8 Mart 2017
- 568
- 803
- 53
- 42
- Konu Sahibi birgaripask35
-
Merhaba Hanımlar,
Cumartesi günü bir marketin club üyeliğinden bir mail gelmiş. O markette üyelikle alış-veriş yapılınca otomatik olarak mail yollanıyor. Eşim de o gün alış veriş için dışarı çıktı ama alış verişi başka bir marketten yaptı, o marketten alınan herhangi bir şey yoktu. Gelen mailı açıp baktım alınanlar listesinde sadece 2 kalem var. Birincisi 1 numara bebek maması, 2.si eşimin kullandığı sigara.
Şöyle ki eşim sigara almak için o markete hayatta gitmez. Kasada çok sıra beklendiği için, evimize ters olduğu için ve diğer alış veriş yaptığı markete ters olduğu için. Yani o bebek maması için o markete gidilmiş. Biz bebek maması kullanmıyoruz, poşetten öyle bir şey çıkmadı. Ayrıca birine yardım amaçlı alması da imkansız, çıkarır parasını verir, girip de markete o mamayı almaz... O kadar da üşengeç biridir...
Şimdi ben akşam eve gidince bunu eşime soracağım ama kafam durmuş durumda. Söze nasıl girmeliyim, neler sormalıyım? Bir de o markete gitsem kamera kayıtlarını gösterirler mi? Kamera kayıtlarında yanında birisi var mı, gerçekten o mamayı almış mı görmek için. Ya da markete gittiğimde ne söylersem bana kamera kayıtlarını gösterirler? Acil yardımınızı bekliyorum kızlar...
ben anlayamadım eşinizin başkasından çocuğu var diye mi şüphelendiniz?Merhaba Hanımlar,
Cumartesi günü bir marketin club üyeliğinden bir mail gelmiş. O markette üyelikle alış-veriş yapılınca otomatik olarak mail yollanıyor. Eşim de o gün alış veriş için dışarı çıktı ama alış verişi başka bir marketten yaptı, o marketten alınan herhangi bir şey yoktu. Gelen mailı açıp baktım alınanlar listesinde sadece 2 kalem var. Birincisi 1 numara bebek maması, 2.si eşimin kullandığı sigara.
Şöyle ki eşim sigara almak için o markete hayatta gitmez. Kasada çok sıra beklendiği için, evimize ters olduğu için ve diğer alış veriş yaptığı markete ters olduğu için. Yani o bebek maması için o markete gidilmiş. Biz bebek maması kullanmıyoruz, poşetten öyle bir şey çıkmadı. Ayrıca birine yardım amaçlı alması da imkansız, çıkarır parasını verir, girip de markete o mamayı almaz... O kadar da üşengeç biridir...
Şimdi ben akşam eve gidince bunu eşime soracağım ama kafam durmuş durumda. Söze nasıl girmeliyim, neler sormalıyım? Bir de o markete gitsem kamera kayıtlarını gösterirler mi? Kamera kayıtlarında yanında birisi var mı, gerçekten o mamayı almış mı görmek için. Ya da markete gittiğimde ne söylersem bana kamera kayıtlarını gösterirler? Acil yardımınızı bekliyorum kızlar...
ben anlayamadım eşinizin başkasından çocuğu var diye mi şüphelendiniz?
Aldatılıyor muyum diye düşünmek için sadece bu olay olmuş olamaz , siz eşinizden de öncesi için şüpheleniyor musunuz yani ?
yani bilemiyorum sadece bi alışverişle bu sonuca ulaşılamaz siz daha iyi bilirsiniz eşinizin tavırlarından falan.. Ama bi düşünün bakalım belki bi iş arkadaşına aldı, belki o sırada markette biriyle karşılaştı tek tek beklememek için birlikte geçirdiler kasadan ürünlerini, belki yiğenine aldı.. Yani bilemiyorum çok fazla seçenek mevcut bunu en iyi siz yorumlarsınız.Bu çok abartı, son nokta ama olabilir mi... Benim aklıma daha çok bebeği olan biriyle flört ettiği geliyor...
kartla değil, telefon numarası ile yapıyoruz alış verişi...Bu konuya göre aldatıyorsun diyemem ama eşinin hal ve hareketleri nasıl sana karşı oda önemli .Belki karisiklik olmuştur .Maile gelen kart numarası ile sizdeki kart uyuşuyor mu ?
Merhaba Hanımlar,
Şimdi ben akşam eve gidince bunu eşime soracağım ama kafam durmuş durumda. Söze nasıl girmeliyim, neler sormalıyım? Bir de o markete gitsem kamera kayıtlarını gösterirler mi? Kamera kayıtlarında yanında birisi var mı, gerçekten o mamayı almış mı görmek için. Ya da markete gittiğimde ne söylersem bana kamera kayıtlarını gösterirler? Acil yardımınızı bekliyorum kızlar...[/QUOTE
Belki markette biriyle karsilasti tek urun aldigi icin odemis olabilir.bazen bizde arkadaslarla bu durumu yasiyabiliyorz.ama takipte olun.bu surecte ona hic bir sey sormayin.anlarsa izleri siler.telefonunu elinize gecirebiliyorsaniz whatsap wep uygulamasini yapin her seyi ogrenin.umarim yanlis dusunmussunuzdur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?