Aldatılıyor Olabilirim, Çok Acil Yardım!!!

Sizce bu olaya göre aldatılıyor muyum?

• Evet, aldatılıyorsun

OY: 47 22,8%
  • Hayır, mantıklı bir açıklaması olabilir...

OY: 159 77,2%

• Ankete Katılan
    206

birgaripask35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2017
568
803
53
42
Merhaba Hanımlar,
Cumartesi günü bir marketin club üyeliğinden bir mail gelmiş. O markette üyelikle alış-veriş yapılınca otomatik olarak mail yollanıyor. Eşim de o gün alış veriş için dışarı çıktı ama alış verişi başka bir marketten yaptı, o marketten alınan herhangi bir şey yoktu. Gelen mailı açıp baktım alınanlar listesinde sadece 2 kalem var. Birincisi 1 numara bebek maması, 2.si eşimin kullandığı sigara.

Şöyle ki eşim sigara almak için o markete hayatta gitmez. Kasada çok sıra beklendiği için, evimize ters olduğu için ve diğer alış veriş yaptığı markete ters olduğu için. Yani o bebek maması için o markete gidilmiş. Biz bebek maması kullanmıyoruz, poşetten öyle bir şey çıkmadı. Ayrıca birine yardım amaçlı alması da imkansız, çıkarır parasını verir, girip de markete o mamayı almaz... O kadar da üşengeç biridir...

Şimdi ben akşam eve gidince bunu eşime soracağım ama kafam durmuş durumda. Söze nasıl girmeliyim, neler sormalıyım? Bir de o markete gitsem kamera kayıtlarını gösterirler mi? Kamera kayıtlarında yanında birisi var mı, gerçekten o mamayı almış mı görmek için. Ya da markete gittiğimde ne söylersem bana kamera kayıtlarını gösterirler? Acil yardımınızı bekliyorum kızlar...

EDİT: Güncellemeler 14. ve 15.sayfada

En son güncelleme 24.sayfada...

Son düzenleme:

Sorsaniz evet bebek mamasi aldim der mi? Sormak icin acele etmeyin derim biraz beklemede kalip arastirin.

ben anlayamadım eşinizin başkasından çocuğu var diye mi şüphelendiniz?

Bu çok abartı, son nokta ama olabilir mi... Benim aklıma daha çok bebeği olan biriyle flört ettiği geliyor...
yani bilemiyorum sadece bi alışverişle bu sonuca ulaşılamaz siz daha iyi bilirsiniz eşinizin tavırlarından falan.. Ama bi düşünün bakalım belki bi iş arkadaşına aldı, belki o sırada markette biriyle karşılaştı tek tek beklememek için birlikte geçirdiler kasadan ürünlerini, belki yiğenine aldı.. Yani bilemiyorum çok fazla seçenek mevcut bunu en iyi siz yorumlarsınız.

nasil yani bir baska kadindan bebis yapti mi demek istiyorsun.eger oyleyse simdiye kadar hic mi suphelenmedin...bence bir kadin aldatiliyorsa illa yakalar

1 nolu bebek mamasi kullanan kadinla esinizin sizi aldatma fikri inanin benim aklima hic yatmadi. Cocugu olanlara bir sorun. Kadin wc ihtiyacini goremiyor bebek varken. evli bir adamla birakin aldatmasi mumkun degildir. Benim aklima yatan sey club kartini bi musteriye vermistir. Ben de yanimda olmadigi zamanlarda baskalarindan kartini yada cep nosunu rica ediyorum... fazla evhamli buldum sizi... merakinizi da esinize sorarak giderin ve verecegi tepki de gozlerinin icine bakin. Samimi cevap verip vermedigini anlarsinjz..

Eşiniz biriyle birlikte olacak, çocuk yapacak, doğacak, mama ayına gelecek kadar uzun bir süredir aldatıyor olabilir mi? Farkederdiniz heralde dimi? Hoş böyle bir ihtimal birinin aklına geliyorsa sağını solunu çok kurcalamamalı, şüphelenen de olsam şüphe duyulanda olsam evliliği bitirmeyi düşürüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…