Aldatılıyor Olabilirim, Çok Acil Yardım!!!

Sizce bu olaya göre aldatılıyor muyum?

• Evet, aldatılıyorsun

OY: 47 22,8%
  • Hayır, mantıklı bir açıklaması olabilir...

OY: 159 77,2%

• Ankete Katılan
    206

o zaman markwti arayın. böyle bi alışveriş yapmadığınızı vs söyleyin. belki yardımcı olurlar.

Ay o zaman aldatılıyorsunuz ne diyelim .. ne söylesek öyle olmaz , böyle olmaz dediniz ..

Ben sadece olanı söylüyorum. İnanın eşimi tanısanız siz de bu durumdan işgillenirdiniz.

Fiş değil, fiş ortada yok. Bana alınan ürünler mail ile geldi. Bir paket sigara için de eşim o markete girmez sırf kasada çok sıra bekleyeceğim diye...

Eşim sadece sigara almak için hele ki bir de cumartesi günü hayatta o markete girmez. Kasada sıra bekleyeceğim diye... Hatta şöyle diyeyim o sırayı bekleyeceğine gider 3 lira fazla verir alacağı ürüne, başka marketten alır...

Yanlış bi numara girilmiş olabilir. ya da tanıdıgı bi akrabası kulanmıstır numarayı bigün kuzenim de bana aynısını yapmıştı. indirimli ürün oldugu için benimde numaramı bildiğinden

Yanlış bi numara girilmiş olabilir. ya da tanıdıgı bi akrabası kulanmıstır numarayı bigün kuzenim de bana aynısını yapmıştı. indirimli ürün oldugu için benimde numaramı bildiğinden
Bulunduğumuz yerde akraba, tanıdık vs yok... Sadece biz varız. Ve hangi şubeden alış veriş yapıldığı da yazıyor mailde.

Kadın diyor ki başkasının alacağı bir mama ise ve kocasının clup kartından geçildiyse veya birine iyilik olsun diye kendisi ödediyse bile başka yapılmış alışveriş yok, eşim de o markete bir sigara için gitmez diyor. Ben olsam aksam olur olmaz sorardım ve olursa o anki bozuntuya vermemeye çalışan hallerini analiz eder bir sonuca varırdım. Ben bu konuda kendime güveniyorum, sizin de eşinizi ne kadar tanıdığınızla hangi durumda nasıl tepki verir bilmenizle alakalı bunu anlamanız.

Biz o markete nadiren gidiyoruz ve gittiğimizde de eşim arkadaşının cep telefonu numarasını veriyor üyeliği olduğu için..Üstelik indirim var mı yok mu bakmıyor.Böyle olması mümkün, eşiniz kendisi için de sigara istemiştir belki numarasıyla alışveriş yapan birinden..

Bence çok mantıklı bir cevap.Böyle birşey varsa eşinin başkasından çocuğu olması lazım
o kadarda değildir heralde

Ya kızlar benim amacım aldatmış mı aldatmamış mı değil. Akşam eve gittiğimde konuyu nasıl açayım? Ne gibi sorular sorayım ve marketin kamera kayıtlarına bakabilmem için markete gidip ne söyleyebilirim... İşte cüzdanım çalındı, en son sizin markette alış veriş yapmıştım, kasadan ödeme yapmıştım acaba kasada mı unuttum bakabilir miyiz kameradan vs desem???

Sonunda beni tam olarak anlayan biri çıktı, teşekkürler :)

O gün dışarda çok mu kaldı kocan?
Ne kadar kötü bir durum insanın böyle birşeyden şüphelenmesi .. akşam sor bakalım net cevap veremezse sıkıntı vardır

O gün dışarda çok mu kaldı kocan?
Ne kadar kötü bir durum insanın böyle birşeyden şüphelenmesi .. akşam sor bakalım net cevap veremezse sıkıntı vardır
Evet, çıkmadan önce de yol yaptı, biraz gezeceğim diye... Normalde 45 dk hadi bilemedin 1 saatlik alış-veriş 2,5 saatte bitti...

Kendin kaybetmiş gibi deme .. sonuçta o gün ki kayıtlarda sen çıkmayacaksın .. gerçi eşinde yapmadıysa o alışverişi o da çıkmayacaktır ama neyse .. eşim o gün alışveriş yapmış , cüzdanını bulamıyoruz .. o gün gittiği heryere bakıyoruz o şimdi başka bir mağazada ben de buraya geldim bakabilir miyiz diyin .. bir şansınızı deneyin

Fiş değil, fiş ortada yok. Bana alınan ürünler mail ile geldi. Bir paket sigara için de eşim o markete girmez sırf kasada çok sıra bekleyeceğim diye....
Anladım, yani daha önce çok şüpheli durumları olmadıysa dikkate alınacak bir olay gibi gelmedi bana ama yaşadıklarınızı siz bilirsiniz tek bu olayla değerlendirme yapılamıyor

Kesinlikle çok mantıklı cevap B birgaripask35

M... adlı büyük market zinciriyse ordan bana da mail geliyor ve almadığım şeyler. Üstelik yaşamadığım ama üyeliğini ordan aldığım bir şehrin şubesinden. Belki kart numarasını çalışanlar kullanıyordur sebebini bilmiyorum araştırmadım. O yüzden siz de buna takılıp eşinizden şüphe etmeyin.

Hiçbir ye rsavcılık izni olmaan kamera kaydını göstermezler. Yani eşin birisi indirim amaçlı sizden geçmek istemiştir o da olabilir , kötü bişey düşünme hemen

Ya işte eşimin o saatlerde dışarıda olması, daha önce böyle bir mailın (alış-veriş yapmadığım ürünün mailınin) gelmemiş olması, eşimin içtiği sigaranın olması listede ve eşimin de o gün bir paket sigara alması...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…