- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
- Konu Sahibi birgaripask35
-
Eşimin değil benim üyeliğim. Benim telefon numaramı verip alış verişi yapmış ve mail benim adresime geldi. Ama eşim alış verişten sonra mail geldiğini bilmiyor. Ama alış veriş yaparken telefon numarası ile club üyeliğinin avantajlarından yararlanıldığını biliyor...
Ay o zaman aldatılıyorsunuz ne diyelim .. ne söylesek öyle olmaz , böyle olmaz dediniz ..
Eşinizin başka bir kadından çocuğu olduğunu ve ona mama aldığını mı düşünüyorsunuz? Bunu düşünmeniz için bugüne dek bir çok şüphe uyandıran durumunu görmüş olmanız gerekir, bir market fişiyle bu kadar şüphe duyulmaz kaldı ki başkasına kesilen fiş yanlışlıkla eşinize verilmiş olabilir veya kasada mama fişe yanlışlıkla yazılmış olabilir.
kamera kayıtlarını kesinlikle gstermezler.ayrica bazen bir ürün barkodu olmadimi aynı fiyat başka birsey okuturlar.bu genelde oluyor.belki adam kasada idi birinin parası çıkmadı onuda buradan çekin yapmıştır.niye hemen aldattı diyorsunuz
Yanlış bi numara girilmiş olabilir. ya da tanıdıgı bi akrabası kulanmıstır numarayı bigün kuzenim de bana aynısını yapmıştı. indirimli ürün oldugu için benimde numaramı bildiğindenMerhaba Hanımlar,
Cumartesi günü bir marketin club üyeliğinden bir mail gelmiş. O markette üyelikle alış-veriş yapılınca otomatik olarak mail yollanıyor. Eşim de o gün alış veriş için dışarı çıktı ama alış verişi başka bir marketten yaptı, o marketten alınan herhangi bir şey yoktu. Gelen mailı açıp baktım alınanlar listesinde sadece 2 kalem var. Birincisi 1 numara bebek maması, 2.si eşimin kullandığı sigara.
Şöyle ki eşim sigara almak için o markete hayatta gitmez. Kasada çok sıra beklendiği için, evimize ters olduğu için ve diğer alış veriş yaptığı markete ters olduğu için. Yani o bebek maması için o markete gidilmiş. Biz bebek maması kullanmıyoruz, poşetten öyle bir şey çıkmadı. Ayrıca birine yardım amaçlı alması da imkansız, çıkarır parasını verir, girip de markete o mamayı almaz... O kadar da üşengeç biridir...
Şimdi ben akşam eve gidince bunu eşime soracağım ama kafam durmuş durumda. Söze nasıl girmeliyim, neler sormalıyım? Bir de o markete gitsem kamera kayıtlarını gösterirler mi? Kamera kayıtlarında yanında birisi var mı, gerçekten o mamayı almış mı görmek için. Ya da markete gittiğimde ne söylersem bana kamera kayıtlarını gösterirler? Acil yardımınızı bekliyorum kızlar...
o zaman markwti arayın. böyle bi alışveriş yapmadığınızı vs söyleyin. belki yardımcı olurlar.
Kamera kayıtlarını görmek için mi yapacağım bunu?
Bulunduğumuz yerde akraba, tanıdık vs yok... Sadece biz varız. Ve hangi şubeden alış veriş yapıldığı da yazıyor mailde.Yanlış bi numara girilmiş olabilir. ya da tanıdıgı bi akrabası kulanmıstır numarayı bigün kuzenim de bana aynısını yapmıştı. indirimli ürün oldugu için benimde numaramı bildiğinden
Bence çok mantıklı bir cevap.Böyle birşey varsa eşinin başkasından çocuğu olması lazımTahmin ettiğim marketse insanlar indirim zamanı birbirine kartını veriyor ya da telefon numarasını veriyor,o şekilde ürünü uygun fiyatlı alıyor.
Bir arkadaşı rica etmiştir,mama almıştır indirimde diye,kendi de uğramışken sigara rica etmiştir.
Sonunda beni tam olarak anlayan biri çıktı, teşekkürler :)Kadın diyor ki başkasının alacağı bir mama ise ve kocasının clup kartından geçildiyse veya birine iyilik olsun diye kendisi ödediyse bile başka yapılmış alışveriş yok, eşim de o markete bir sigara için gitmez diyor. Ben olsam aksam olur olmaz sorardım ve olursa o anki bozuntuya vermemeye çalışan hallerini analiz eder bir sonuca varırdım. Ben bu konuda kendime güveniyorum, sizin de eşinizi ne kadar tanıdığınızla hangi durumda nasıl tepki verir bilmenizle alakalı bunu anlamanız.
Evet, çıkmadan önce de yol yaptı, biraz gezeceğim diye... Normalde 45 dk hadi bilemedin 1 saatlik alış-veriş 2,5 saatte bitti...O gün dışarda çok mu kaldı kocan?
Ne kadar kötü bir durum insanın böyle birşeyden şüphelenmesi .. akşam sor bakalım net cevap veremezse sıkıntı vardır
Kendin kaybetmiş gibi deme .. sonuçta o gün ki kayıtlarda sen çıkmayacaksın .. gerçi eşinde yapmadıysa o alışverişi o da çıkmayacaktır ama neyse .. eşim o gün alışveriş yapmış , cüzdanını bulamıyoruz .. o gün gittiği heryere bakıyoruz o şimdi başka bir mağazada ben de buraya geldim bakabilir miyiz diyin .. bir şansınızı deneyinYa kızlar benim amacım aldatmış mı aldatmamış mı değil. Akşam eve gittiğimde konuyu nasıl açayım? Ne gibi sorular sorayım ve marketin kamera kayıtlarına bakabilmem için markete gidip ne söyleyebilirim... İşte cüzdanım çalındı, en son sizin markette alış veriş yapmıştım, kasadan ödeme yapmıştım acaba kasada mı unuttum bakabilir miyiz kameradan vs desem???
Anladım, yani daha önce çok şüpheli durumları olmadıysa dikkate alınacak bir olay gibi gelmedi bana ama yaşadıklarınızı siz bilirsiniz tek bu olayla değerlendirme yapılamıyorFiş değil, fiş ortada yok. Bana alınan ürünler mail ile geldi. Bir paket sigara için de eşim o markete girmez sırf kasada çok sıra bekleyeceğim diye....
Kesinlikle çok mantıklı cevap B birgaripask35Biz o markete nadiren gidiyoruz ve gittiğimizde de eşim arkadaşının cep telefonu numarasını veriyor üyeliği olduğu için..Üstelik indirim var mı yok mu bakmıyor.Böyle olması mümkün, eşiniz kendisi için de sigara istemiştir belki numarasıyla alışveriş yapan birinden..
M... adlı büyük market zinciriyse ordan bana da mail geliyor ve almadığım şeyler. Üstelik yaşamadığım ama üyeliğini ordan aldığım bir şehrin şubesinden. Belki kart numarasını çalışanlar kullanıyordur sebebini bilmiyorum araştırmadım. O yüzden siz de buna takılıp eşinizden şüphe etmeyin.Merhaba Hanımlar,
Cumartesi günü bir marketin club üyeliğinden bir mail gelmiş. O markette üyelikle alış-veriş yapılınca otomatik olarak mail yollanıyor. Eşim de o gün alış veriş için dışarı çıktı ama alış verişi başka bir marketten yaptı, o marketten alınan herhangi bir şey yoktu. Gelen mailı açıp baktım alınanlar listesinde sadece 2 kalem var. Birincisi 1 numara bebek maması, 2.si eşimin kullandığı sigara.
Şöyle ki eşim sigara almak için o markete hayatta gitmez. Kasada çok sıra beklendiği için, evimize ters olduğu için ve diğer alış veriş yaptığı markete ters olduğu için. Yani o bebek maması için o markete gidilmiş. Biz bebek maması kullanmıyoruz, poşetten öyle bir şey çıkmadı. Ayrıca birine yardım amaçlı alması da imkansız, çıkarır parasını verir, girip de markete o mamayı almaz... O kadar da üşengeç biridir...
Şimdi ben akşam eve gidince bunu eşime soracağım ama kafam durmuş durumda. Söze nasıl girmeliyim, neler sormalıyım? Bir de o markete gitsem kamera kayıtlarını gösterirler mi? Kamera kayıtlarında yanında birisi var mı, gerçekten o mamayı almış mı görmek için. Ya da markete gittiğimde ne söylersem bana kamera kayıtlarını gösterirler? Acil yardımınızı bekliyorum kızlar...
Hiçbir ye rsavcılık izni olmaan kamera kaydını göstermezler. Yani eşin birisi indirim amaçlı sizden geçmek istemiştir o da olabilir , kötü bişey düşünme hemenMerhaba Hanımlar,
M... adlı büyük market zinciriyse ordan bana da mail geliyor ve almadığım şeyler. Üstelik yaşamadığım ama üyeliğini ordan aldığım bir şehrin şubesinden. Belki kart numarasını çalışanlar kullanıyordur sebebini bilmiyorum araştırmadım. O yüzden siz de buna takılıp eşinizden şüphe etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?