- 8 Mart 2017
- 568
- 803
- 53
- 42
- Konu Sahibi birgaripask35
-
1 nolu bebek mamasi kullanan kadinla esinizin sizi aldatma fikri inanin benim aklima hic yatmadi. Cocugu olanlara bir sorun. Kadin wc ihtiyacini goremiyor bebek varken. evli bir adamla birakin aldatmasi mumkun degildir. Benim aklima yatan sey club kartini bi musteriye vermistir. Ben de yanimda olmadigi zamanlarda baskalarindan kartini yada cep nosunu rica ediyorum... fazla evhamli buldum sizi... merakinizi da esinize sorarak giderin ve verecegi tepki de gozlerinin icine bakin. Samimi cevap verip vermedigini anlarsinjz..
o markete gitsem kamera kayıtlarını gösterirler mi?
Telefonu söyleyen yanlış söylemiş olabilir , girerken bir numara farklı girmiş olabilir kasiyer .. sizin üyeliğinizi bilen bir arkadaşı eşinizin numarasını söyleyip alışveriş yapmıştırAyrıca eşim o saatlerde dışarıda idi.
kartla değil, telefon numarası ile yapıyoruz alış verişi...
anlattıgın kadar tembel bir adam değil demek ki
başkasından çocuk yapacak kadar ,
ama senınde bu zamana kadar kırk kere farketmiş olman lazım dı
Telefonu söyleyen yanlış söylemiş olabilir , girerken bir numara farklı girmiş olabilir kasiyer .. sizin üyeliğinizi bilen bir arkadaşı eşinizin numarasını söyleyip alışveriş yapmıştır
Bir şeyler seziyordum, konu da açmıştım ama elle tutulur bir şey bulamamıştım. Eşim çok zeki biridir...
Bence ciddi manada vesvese sizin ki... neyde bir muddet takip edin bakalim. Bu arada gecmis konulari bilmiyorum. Ben de onlara goz atayimŞöyle ki o marketten alış veriş yapılmadı. Eşim de sigara için o markete gitmez. Şunu söyleyeyim geçen sebze alacaktık, dedim girelim markete bir ton sıra mı bekleyeceğiz dedi ki hafta içi ve durgun bir saatti. Genel olarak da o markette alış veriş yapmayı sevmez sıra beklediği için. Bu sebeple o marketten alış veriş yaptıysa o bebek mamasını almak için yapmıştır...
Ay o zaman aldatılıyorsunuz ne diyelim .. ne söylesek öyle olmaz , böyle olmaz dediniz ..Eşimin club üyeliği ile alış veriş yapacak kadar yakın bir arkadaşı yok. Ayrıca alınan ürünlerde indirim de yoktu... Bir de eşim tam da o saatlerde dışarıda idi ve alınan sigara da eşimin kullandığı sigara. Evde de dün akşam gördüm bir paket hiç açılmamış sigara bir pakette içinde bir kaç tane olan sigara vardı. O gün sigara almış yani...
Kesinlikle esinize bir sey sormayin.belki arkadasi vardi yaninda tek urun diye onuda odemis olabilir.veya kasada parasi yetismeyen biri icinde odemis olabilir.ayni dutumlarla bizde karsilasiyyorz.ama suphelerim oncesinde de var diyorsaniz arastirin.ama sesiz kalin.esinizin telefonunu elinize gecirebiliyorsaniz whatsapweb uygulamasiyla cooook kolayca her seyi ogrenirsiniz.
Eşinizin başka bir kadından çocuğu olduğunu ve ona mama aldığını mı düşünüyorsunuz? Bunu düşünmeniz için bugüne dek bir çok şüphe uyandıran durumunu görmüş olmanız gerekir, bir market fişiyle bu kadar şüphe duyulmaz kaldı ki başkasına kesilen fiş yanlışlıkla eşinize verilmiş olabilir veya kasada mama fişe yanlışlıkla yazılmış olabilir.Merhaba Hanımlar,
Cumartesi günü bir marketin club üyeliğinden bir mail gelmiş. O markette üyelikle alış-veriş yapılınca otomatik olarak mail yollanıyor. Eşim de o gün alış veriş için dışarı çıktı ama alış verişi başka bir marketten yaptı, o marketten alınan herhangi bir şey yoktu. Gelen mailı açıp baktım alınanlar listesinde sadece 2 kalem var. Birincisi 1 numara bebek maması, 2.si eşimin kullandığı sigara.
Şöyle ki eşim sigara almak için o markete hayatta gitmez. Kasada çok sıra beklendiği için, evimize ters olduğu için ve diğer alış veriş yaptığı markete ters olduğu için. Yani o bebek maması için o markete gidilmiş. Biz bebek maması kullanmıyoruz, poşetten öyle bir şey çıkmadı. Ayrıca birine yardım amaçlı alması da imkansız, çıkarır parasını verir, girip de markete o mamayı almaz... O kadar da üşengeç biridir...
Şimdi ben akşam eve gidince bunu eşime soracağım ama kafam durmuş durumda. Söze nasıl girmeliyim, neler sormalıyım? Bir de o markete gitsem kamera kayıtlarını gösterirler mi? Kamera kayıtlarında yanında birisi var mı, gerçekten o mamayı almış mı görmek için. Ya da markete gittiğimde ne söylersem bana kamera kayıtlarını gösterirler? Acil yardımınızı bekliyorum kızlar...
Bende aldatildim.telefonu hep ortadaydi.hatta oglumun elindeydi aksamlari...kadinla aksamlari asla yazismama karari almuslardi...bizede bakin telim ortalarda bsna guvenin izlenimini vermisti.ama rabbim bir gece bunu bozdu.Eşimin telefonu ortadadır hep. Böyle bir şey yapacak olsa kesinlikle başka bir telefonu olur, eminim... Dediğim gibi o markette bulunması imkansız, böyle bir durumla karşılaşması da imkansız şayet o bebek maması için o markete gitmedi ise...
Bence paranoya yapıyorsunuz. Bilinçaltınızda böyle senaryolar kurar mısınız? Ona göre çıkarım yapacağım..
Mesela ben gün içinde oturup eşimin e-maillerini kontrol etmem. Aldatılıyorsam hal ve tavırlarından belli olur zaten.
Aldatıldığınızı düşünmek için kılı kırk yarmışsınız..
Belki bir arkadaşı arayıp istedi
Belki sandığınızın aksine o markete gitti. Orada bir müşteriyle üyelik paylaştı.
Belki bir komşu veya arkadaşa denk geldi beraber o markete gittiler. Eşiniz tel no verdi.
Başka bir sürü açıklaması da olabilir..
bebeği olan bi kadın yapmaz bunuBu çok abartı, son nokta ama olabilir mi... Benim aklıma daha çok bebeği olan biriyle flört ettiği geliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?