Aldatılıyor Olabilirim, Çok Acil Yardım!!!

Sizce bu olaya göre aldatılıyor muyum?

• Evet, aldatılıyorsun

OY: 47 22,8%
  • Hayır, mantıklı bir açıklaması olabilir...

OY: 159 77,2%

• Ankete Katılan
    206

Şöyle ki o marketten alış veriş yapılmadı. Eşim de sigara için o markete gitmez. Şunu söyleyeyim geçen sebze alacaktık, dedim girelim markete bir ton sıra mı bekleyeceğiz dedi ki hafta içi ve durgun bir saatti. Genel olarak da o markette alış veriş yapmayı sevmez sıra beklediği için. Bu sebeple o marketten alış veriş yaptıysa o bebek mamasını almak için yapmıştır...

hemen asıp kesilecek bi durum değil.dünyanın bınbır türlü hali var. he siz eşinizin bebeği olan biriyle olabileceiğini düşünüyorsanız. bıraz telefonunu karsıtırın. o gun o saatler kımlerle konuşmuş,mesajlasmıs vs .

o markete gitsem kamera kayıtlarını gösterirler mi?

polis harıcı asla verilmez diye düşünüyorum. Ancak o markettebı tanıdıgınız varsa yardımcı olur buda yasaktır.

Ayrıca eşim o saatlerde dışarıda idi.

kartla değil, telefon numarası ile yapıyoruz alış verişi...
Telefonu söyleyen yanlış söylemiş olabilir , girerken bir numara farklı girmiş olabilir kasiyer .. sizin üyeliğinizi bilen bir arkadaşı eşinizin numarasını söyleyip alışveriş yapmıştır

Telefonu söyleyen yanlış söylemiş olabilir , girerken bir numara farklı girmiş olabilir kasiyer .. sizin üyeliğinizi bilen bir arkadaşı eşinizin numarasını söyleyip alışveriş yapmıştır

Eşimin club üyeliği ile alış veriş yapacak kadar yakın bir arkadaşı yok. Ayrıca alınan ürünlerde indirim de yoktu... Bir de eşim tam da o saatlerde dışarıda idi ve alınan sigara da eşimin kullandığı sigara. Evde de dün akşam gördüm bir paket hiç açılmamış sigara bir pakette içinde bir kaç tane olan sigara vardı. O gün sigara almış yani...

Kesinlikle esinize bir sey sormayin.belki arkadasi vardi yaninda tek urun diye onuda odemis olabilir.veya kasada parasi yetismeyen biri icinde odemis olabilir.ayni dutumlarla bizde karsilasiyyorz.ama suphelerim oncesinde de var diyorsaniz arastirin.ama sesiz kalin.esinizin telefonunu elinize gecirebiliyorsaniz whatsapweb uygulamasiyla cooook kolayca her seyi ogrenirsiniz.

Bence paranoya yapıyorsunuz. Bilinçaltınızda böyle senaryolar kurar mısınız? Ona göre çıkarım yapacağım..

Mesela ben gün içinde oturup eşimin e-maillerini kontrol etmem. Aldatılıyorsam hal ve tavırlarından belli olur zaten.

Aldatıldığınızı düşünmek için kılı kırk yarmışsınız..
Belki bir arkadaşı arayıp istedi
Belki sandığınızın aksine o markete gitti. Orada bir müşteriyle üyelik paylaştı.
Belki bir komşu veya arkadaşa denk geldi beraber o markete gittiler. Eşiniz tel no verdi.
Başka bir sürü açıklaması da olabilir..

Bence ciddi manada vesvese sizin ki... neyde bir muddet takip edin bakalim. Bu arada gecmis konulari bilmiyorum. Ben de onlara goz atayim

Ay o zaman aldatılıyorsunuz ne diyelim .. ne söylesek öyle olmaz , böyle olmaz dediniz ..

Eşimin telefonu ortadadır hep. Böyle bir şey yapacak olsa kesinlikle başka bir telefonu olur, eminim... Dediğim gibi o markette bulunması imkansız, böyle bir durumla karşılaşması da imkansız şayet o bebek maması için o markete gitmedi ise...

Eşinizin başka bir kadından çocuğu olduğunu ve ona mama aldığını mı düşünüyorsunuz? Bunu düşünmeniz için bugüne dek bir çok şüphe uyandıran durumunu görmüş olmanız gerekir, bir market fişiyle bu kadar şüphe duyulmaz kaldı ki başkasına kesilen fiş yanlışlıkla eşinize verilmiş olabilir veya kasada mama fişe yanlışlıkla yazılmış olabilir.

Bende aldatildim.telefonu hep ortadaydi.hatta oglumun elindeydi aksamlari...kadinla aksamlari asla yazismama karari almuslardi...bizede bakin telim ortalarda bsna guvenin izlenimini vermisti.ama rabbim bir gece bunu bozdu.

kamera kayıtlarını kesinlikle gstermezler.ayrica bazen bir ürün barkodu olmadimi aynı fiyat başka birsey okuturlar.bu genelde oluyor.belki adam kasada idi birinin parası çıkmadı onuda buradan çekin yapmıştır.niye hemen aldattı diyorsunuz

Eşimin değil benim üyeliğim. Benim telefon numaramı verip alış verişi yapmış ve mail benim adresime geldi. Ama eşim alış verişten sonra mail geldiğini bilmiyor. Ama alış veriş yaparken telefon numarası ile club üyeliğinin avantajlarından yararlanıldığını biliyor...

Dediğiniz market M harfli çok bilindik bir market mi

Mesela benim orda club kartım yok patronumuzun var puan kazansın diye onun numarasını verip hep alışveriş yaparım belki öyle bir şey olmuş olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…