- 30 Mart 2019
- 464
- 512
- 18
- Konu Sahibi birgaripask35
-
Sonuç ne şimdi konu sahibi.Bi kadın şuphelenıyosa vardır bir seyler.Hamılesınız ama şimdilik rafa kaldırsanız .Şimdi şöyle anlatayım canım. Eşim insanları düşünen iyi biri de beni neden düşünmüyor? Bana karşı neden bu kadar düşünceli değil. Yazdığım şeylerin hepsini okumamışsınız sanırım. 14.sayfada eşimden neden şüphelendiğimi uzun uzadıya açıkladım aslında...
Geçen hafta banyoda ayağım kaydı ve az daha düşüyordum, son anda tutunabildim ve bu sebepten yaklaşık 2 gün ayağımın üzerine basamadım. Bu olayı yaşadığım akşam ver ertesi günün akşamına kadar hiç bir şey yapamadım evde çünkü yürüyemiyordum bile. Bilmiyorum biliyor musun hamileyim, son zamanlardayım ve eşimin 2 gün boyunca bu konuyla ilgili sorduğu tek şey bebeğin hareketleri nasıl? Oldu. Ne bir defa bile nasılsın hayatım diye sordu, ne istersen Dr.a götüreyim seni dedi, ne de hayatım masaj yapayım istersen dedi... Onu geçtim anne-babamın yanımda "bu evde ne işe yarıyorsun ki sen" dedi, sırf 1 gün boyunca yattığım ve hiç bir şey yapmadığım için...
Benim inanılmaz düşünceli ve iyilik sever kocam evin tüm alış verişini ben yaparım iş çıkışı bir gün bile aşkım sen artık bırak bu işleri, ben yapayım alış-verişi demedi... 2 hafta önce ben söyledim, artık sen yap alış-verişi diye... Onu da bir ton üfleyip püflemeyle yapıyor... Şimdi beni gece gece araba kullanmayayım diye düşünen adam acaba neden bu konularda da düşünmüyor? Cinsel olarak ben onu arzuladığımda düşünüyor beni, o zaman inanılmaz düşünceli ama eşim ağır taşımasın diye düşünmüyor... İşine gelince düşünüyor, işine gelmeyince düşünmüyor... Bu sadece bir kaç olay, o kadar çok şey var ki... Anlatsam roman olur... Siz bunları yaşasanız şüphe duymazsınız yani? Ya bu adam bir akrabasının düğünü vardı yakın zamanda neymiş ben neden düğün evine gidip yardım etmemişim diye benimle kavga eden bir adam. İnsan utanır hem hamile hem de çalışan eşine bunu söylemeye... Evet kocam çok düşünceli, haklısınız... Ve evet haklısınız destek alması gereken kişi benim...
Bu okuduklarimiz kolay kolay gerilerde kalmaz. Simdi esinizle cok mutlu oldugunuzu soyluyorsaniz eger durumunuz cidden cok degisik.
Yok hayatim yani iyi olsun dadark ya çok zaman geçmiş üzerinden belki düzelmiştir herşey, çocuğu doğmuştur evde yeni bir ortam olmuştur. Kadın kötüyüm diyor laf söylüyoruz, iyiyim diyor laf söylüyoruz :) iyiymiş işte
Yok hayatim yani iyi olsun da
Insan bunca seyi kafasinda kurup da sonra kocamla mutluyum deyince
Allah allah diyorum bencunku ortada bir olay yok,konu sahibinin dusunceleri kafada kurdugu senaryolar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?