Aldatılıyor Olabilirim, Çok Acil Yardım!!!

Sizce bu olaya göre aldatılıyor muyum?

• Evet, aldatılıyorsun

OY: 47 22,8%
  • Hayır, mantıklı bir açıklaması olabilir...

OY: 159 77,2%

• Ankete Katılan
    206

Oy... :/

Ben daha çocuktum ...babam ümit Besenden "nikahına beni çağır sevgilim" şarkısını dinleyip alkol alıyor gündüz vakti .....annem; "adamcagizin sevgilisi kaçmış n'apsin" tarzında alaycı birşey söyledi bana ...sonra dışarı çıktım parkta o kadının çocukları oyun oynuyor ve kadının kocası hicbirsey olmamış gibi çocuklarını seyredip ,hal hatır sorana cevap veriyor !! Evde zaten hergun kavga olduğu için hangisi bu abla kaynaklı ,hangisi maddi problemlerden ,hangisi babamın sürekli alkol alması nedeniyle oluyordu inan ben de bilmiyorum

Sen bir de kadın kocasını ve babamı bırakıp başka bir adamla kaçtığında babamın tuttuğu yasi gorseydin
Ay bi karikatür müydü fıkra mıydı bulamadım ama şu anda zihninde canlanan kısmı;
Barda iki erkek içiyorlar, biri diğerine , dostum karın ikimizi de boynuzluyor gibi birşey diyordu.
Babanızınki de o hesap.
Annenize üzüldüm, bunu bile bile nasıl birlikte yaşamaya devam edebildi acaba.

kartının kasada başka birine kullandırmış olabilrmi yada biri alışveriş için istemiş olabilr biz kasadayken genelde başkası isterse veriyoruz

Canım ben yaşadığımız bu olayları bir arkadaşın " adam yanında sevgilisi varken markete mi gidecek" tarzında ki teselli cümlesine istinaden söyledim.Ask sarhoşu veya evdeki karisina yönelik kendince bir mahcubiyet hissetmeyen erkek / kadın değil markete evinin önüne kadar bile gelebiliyor gönül ilişkisi içinde olduğu kişiyle .Bu olanlar 30 sene öncesinde yasandi...Annem ne tepki verecek zaten tutunacak tek dalı çocukları olan bir kadındı.Benim annem 16 yaşında bir yer yatağı ,iki yorganla köyünden gelin edilmiş ...resmi nikahı bile 18 yaşıni doldurunca kucağında abimle yapilabilmis bir kadincagiz....gidebileceği,calabilecegi tek kapısı olmayan birisiydi...ama bu formda bakıyorum "aldatiliyorum,şiddete ugruyorum,mesleğim var,kariyerim şu.. ,ailem arkamda ama çok seviyorum bırakamam " diyen kadın kaynıyor.Sacimi başımı yolasim geliyor

Bu doğru olabilir çünkü şimdiki dilencilerde yeni trend bu insanları en zayıf noktasından vuruyolar kim bebek mamasına hayır derki asıl olay sonrasında bizede bi marketçi söyledi abi almayın sonra gelip geri veriyolar diye....
sen gittikten sonra aldığın mamayı markete iade edip parasını alabiliyosa alıyomuş alamıyosa başka bişi alıyomuş düşünsene günde 10 paket mama aldırsa ?

Konunuz baştan aşağı saçmalık bence. Mama bu yahu kondom mu tövbe....adam evli kadınla mı flört ediyor yaranmak için çocuğuna mama alsın??,

Market kapısında Suriyeli kadınlar oluyor bazen biri benden süt ve Bebelac istemişti.Yardım amaçlı almıştır.

Konu tarihi gecen yil,
Üsenmedim neredeyse herseyi okudum, hortlatan sağolsun.
Gerçekten neler oldu merak ettim.
Konu sahibesi mümkünse cevap verirmisiniz?

Eğer konularımı ayrıntılı okuduysanız hepsini ayrıntılı olarak anlattım. Neden çocuklarımın olduğundan tutun da neden güvenmediğime kadar...

Ama hepsi geride kaldı çok şükür... Uzman yardımı da aldım çeşitli konularda çünkü yaşadıklarım hiç kolay şeyler değildi. İnsanların zor zamanlarda uzman desteği alması gerektiğini düşünen biriyim zaten...

Bu okuduklarimiz kolay kolay gerilerde kalmaz. Simdi esinizle cok mutlu oldugunuzu soyluyorsaniz eger durumunuz cidden cok degisik.

Durum vahim ama bence eşinizi araştırın hal ve hareketlerini dikkate alın şimdilik bişey söylemeyin bakın normal günde size nasıl davranıyor yalan söylüyor mu???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…