- 31 Aralık 2008
- 1.460
- 1.622
- 658
- Konu Sahibi birgaripask35
-
Kesinlikle konudan bağımsız olarak anlatıyorum babam yüzyıl kadar önce en azından duygusal olarak annemi aldattı...şöyle söyleyeyim evimizin olduğu semte gelen tek minibüs hattında kadına yer verilsin diye "eşime yer verir misiniz !" diyor ve tabi ki minibüste annemi tanıyan birisi daha var. Babamin eşim diye tanıttığı kadin da aynı sitede yan apartmanimizda oturan evli çocukları ile oyun arkadaşı olduğum birisi idi ..
Sen bir de kadın kocasını ve babamı bırakıp başka bir adamla kaçtığında babamın tuttuğu yasi gorseydinOy... :/
Sen bir de kadın kocasını ve babamı bırakıp başka bir adamla kaçtığında babamın tuttuğu yasi gorseydin
Ben daha çocuktum ...babam ümit Besenden "nikahına beni çağır sevgilim" şarkısını dinleyip alkol alıyor gündüz vakti .....annem; "adamcagizin sevgilisi kaçmış n'apsin" tarzında alaycı birşey söyledi bana ...sonra dışarı çıktım parkta o kadının çocukları oyun oynuyor ve kadının kocası hicbirsey olmamış gibi çocuklarını seyredip ,hal hatır sorana cevap veriyor !! Evde zaten hergun kavga olduğu için hangisi bu abla kaynaklı ,hangisi maddi problemlerden ,hangisi babamın sürekli alkol alması nedeniyle oluyordu inan ben de bilmiyorumAnnen naptı
Ay bi karikatür müydü fıkra mıydı bulamadım ama şu anda zihninde canlanan kısmı;Sen bir de kadın kocasını ve babamı bırakıp başka bir adamla kaçtığında babamın tuttuğu yasi gorseydin
Canım ben yaşadığımız bu olayları bir arkadaşın " adam yanında sevgilisi varken markete mi gidecek" tarzında ki teselli cümlesine istinaden söyledim.Ask sarhoşu veya evdeki karisina yönelik kendince bir mahcubiyet hissetmeyen erkek / kadın değil markete evinin önüne kadar bile gelebiliyor gönül ilişkisi içinde olduğu kişiyle .Bu olanlar 30 sene öncesinde yasandi...Annem ne tepki verecek zaten tutunacak tek dalı çocukları olan bir kadındı.Benim annem 16 yaşında bir yer yatağı ,iki yorganla köyünden gelin edilmiş ...resmi nikahı bile 18 yaşıni doldurunca kucağında abimle yapilabilmis bir kadincagiz....gidebileceği,calabilecegi tek kapısı olmayan birisiydi...ama bu formda bakıyorum "aldatiliyorum,şiddete ugruyorum,mesleğim var,kariyerim şu.. ,ailem arkamda ama çok seviyorum bırakamam " diyen kadın kaynıyor.Sacimi başımı yolasim geliyorAy bi karikatür müydü fıkra mıydı bulamadım ama şu anda zihninde canlanan kısmı;
Barda iki erkek içiyorlar, biri diğerine , dostum karın ikimizi de boynuzluyor gibi birşey diyordu.
Babanızınki de o hesap.
Annenize üzüldüm, bunu bile bile nasıl birlikte yaşamaya devam edebildi acaba.
Bu doğru olabilir çünkü şimdiki dilencilerde yeni trend bu insanları en zayıf noktasından vuruyolar kim bebek mamasına hayır derki asıl olay sonrasında bizede bi marketçi söyledi abi almayın sonra gelip geri veriyolar diye....Marketteki durum yukarıda anlattığım gibi oldu. Olayı en güvendiğim dostlarımdan birine anlatmıştım, çok da akıllı bir hatundur kendisi :) Kamera kayıtlarına nasıl bakabileceğim ile ilgili onunla plan yapmıştık. Aradım onu anlattım olayı. Dedi sor eşine. Ama kesik kesik sor, her şeyi anlatma... Tepkilerinden anlarsın yalan söyleyip söylemediğini. Mail olayını da söyleme, söyleme ki alış-verişleri takip edebilesin dedi. Bir arkadaşının onu kasada gördüğünü söyle dedi. Mama olayından bahsetme dedi...
Eşime dedim "Hayatım sen Cumartesi günü M'a mı gittin?" Düşündü şöyle bi , hemen cevap vermedi, sanki zaman kazanmaya çalışıyordu. Dedim alış-verişe gittiğin gün yani. Haaa dedi, evet gittim ne oldu? Dedim X seni kasada görmüş, bugün beraber yemek yerken X'i gördüm M'nin kasasında dedi" Ben de oradan alış-veriş yapmadığın için şaşırdım. Dedi "Bebek maması aldım. Bir kadın vardı lif satıyordu, ne kadar dedim 15 tl dedi, bozuğum yoktu 100 tl bozabilir misin dedim, bozamam dedi" Gidiyordum tam 15 gün sonra bebeğim olacak bana bebek maması alır mısın dedi, dedi. Dedim iyi de senin orada ne işin vardı, oraya gitmeyecektin ki sen. Para çekmek için gittim dedi. Kadınla da otoparkta karşılaştık dedi. E dedim kadın nereden biliyormuş ki bebeğinin emmeyeceğini ve mama yiyeceğini dedim. Hiç mi sorgulamadın? Hadi bebek bezi vs istese tamam da daha doğmamış bebeğe bebek maması ne alaka? Ya benim de aklıma geldi ama tanımadığım kadına soramadım. Allah bilsin deyip, aldım mamayı dedi...
Sonra dedi ki haber alma ağın da bayaa genişmiş. X yanımda kadın olduğunu da söyledi mi sana dedi. Yok dedim söylemedi, kadın yanında mıydı ki dedim? Evet dedi. Yok dedim kadın hakkında bir şey demedi, onu sıradaki müşteri sanmıştır, seninle bağdaştırmamıştır dedim... Böyle yani... Ama ben tam olarak tatmin oldum mu? Hayır...
Konu tarihi gecen yil,Canım şöyle bir şey yapsan, eşinin iş yerini arasan sonra sana ulaşamadım o yüzden orayı aramak zorunda kaldım dersin. Hamile olduğun için biraz rahatsızlandığını söylersin. Korktuğunu söylersin tek başına. Telaş yapıp seni aradım dersin ama şuan geçti iyiyim dersin. Bu şekilde öğrenmiş olursun. Şüphede çekmez bence.
Sen bir de kadın kocasını ve babamı bırakıp başka bir adamla kaçtığında babamın tuttuğu yasi gorseydin
HEr konunuz ayri tuhaf
Yok bebek mamasini kime almis
Yok o saatte toplanti mi olurmus
Yok eltime mi asikmis
Esinize karşı guveniniz sifir
Buna ragmen de 2 cocuk yapmaktan geri durmamissiniz, bence kesinlikle bir uzman yardimi almalisiniz,normal degilsiniz
Bu okuduklarimiz kolay kolay gerilerde kalmaz. Simdi esinizle cok mutlu oldugunuzu soyluyorsaniz eger durumunuz cidden cok degisik.Eğer konularımı ayrıntılı okuduysanız hepsini ayrıntılı olarak anlattım. Neden çocuklarımın olduğundan tutun da neden güvenmediğime kadar...
Ama hepsi geride kaldı çok şükür... Uzman yardımı da aldım çeşitli konularda çünkü yaşadıklarım hiç kolay şeyler değildi. İnsanların zor zamanlarda uzman desteği alması gerektiğini düşünen biriyim zaten...
Ben de :))))))konu yeni sandım aralık konusuymuş
Ee nolmus son durummm ne kiii :)Ben de :))))))
Ben de merak ettim :))Ee nolmus son durummm ne kiii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?