- 11 Kasım 2015
- 4.305
- 4.962
- 83
- Konu Sahibi birgaripask35
-
Toplantı o kadar uzun sürer mi bilmiyorum.İş yerinin numarası varsa iş yerini ara saat akşam 9 gibi filan.Ama sanmıyorum o kadar uzun sürsün.Hani akşam 7 gibi başlasa tamamda çok uzun geldi bana.yada foto at de toplantıdan o saatte.Şimdi şöyle anlatayım canım. Eşim insanları düşünen iyi biri de beni neden düşünmüyor? Bana karşı neden bu kadar düşünceli değil. Yazdığım şeylerin hepsini okumamışsınız sanırım. 14.sayfada eşimden neden şüphelendiğimi uzun uzadıya açıkladım aslında...
Geçen hafta banyoda ayağım kaydı ve az daha düşüyordum, son anda tutunabildim ve bu sebepten yaklaşık 2 gün ayağımın üzerine basamadım. Bu olayı yaşadığım akşam ver ertesi günün akşamına kadar hiç bir şey yapamadım evde çünkü yürüyemiyordum bile. Bilmiyorum biliyor musun hamileyim, son zamanlardayım ve eşimin 2 gün boyunca bu konuyla ilgili sorduğu tek şey bebeğin hareketleri nasıl? Oldu. Ne bir defa bile nasılsın hayatım diye sordu, ne istersen Dr.a götüreyim seni dedi, ne de hayatım masaj yapayım istersen dedi... Onu geçtim anne-babamın yanımda "bu evde ne işe yarıyorsun ki sen" dedi, sırf 1 gün boyunca yattığım ve hiç bir şey yapmadığım için...
Benim inanılmaz düşünceli ve iyilik sever kocam evin tüm alış verişini ben yaparım iş çıkışı bir gün bile aşkım sen artık bırak bu işleri, ben yapayım alış-verişi demedi... 2 hafta önce ben söyledim, artık sen yap alış-verişi diye... Onu da bir ton üfleyip püflemeyle yapıyor... Şimdi beni gece gece araba kullanmayayım diye düşünen adam acaba neden bu konularda da düşünmüyor? Cinsel olarak ben onu arzuladığımda düşünüyor beni, o zaman inanılmaz düşünceli ama eşim ağır taşımasın diye düşünmüyor... İşine gelince düşünüyor, işine gelmeyince düşünmüyor... Bu sadece bir kaç olay, o kadar çok şey var ki... Anlatsam roman olur... Siz bunları yaşasanız şüphe duymazsınız yani? Ya bu adam bir akrabasının düğünü vardı yakın zamanda neymiş ben neden düğün evine gidip yardım etmemişim diye benimle kavga eden bir adam. İnsan utanır hem hamile hem de çalışan eşine bunu söylemeye... Evet kocam çok düşünceli, haklısınız... Ve evet haklısınız destek alması gereken kişi benim...
Toplantı o kadar uzun sürer mi bilmiyorum.İş yerinin numarası varsa iş yerini ara saat akşam 9 gibi filan.Ama sanmıyorum o kadar uzun sürsün.Hani akşam 7 gibi başlasa tamamda çok uzun geldi bana.yada foto at de toplantıdan o saatte.
Onun rahatlığıyla nasılsa at demez diye sallıyor olabilir.Deyin bakalım atacak mı.Kıvırır yok sen bana güvenmiyormusun cart curt derse atta güveniyim de Hatta konumda atsın için rahat eder en azından.Ya foto at demek de olur mu ki, bilemedim... Daha önce hiç böyle bir şey istemedim ondan...
Canım benim zaten hamilesin ve daha önce de belki de üzüntüden bir evladını kaybetmişsin. Lütfen artık bunları düşünüp kendine yüklenme. Sana da yazık evladına da yazık. Yine de içine sinmiyorsa aklıma şöyle birşey geliyor. Bir bahaneyle 7-8 gibi sabit telefondan esinin iş yerini ara. Senin telefonun galiba çekmiyor ulaşamadım o yüzden burdan aradım dersin. X bey burda değil derlerse de zaten yalanı ortaya cikar
Normalde işten kaçta çıkıyor eşin.Sen kaçta çıkıyorsunPeki doğruyu söylüyorsa ve orada ise? O zaman da bu tamamen ona güvenmemek olmaz mı? Bilemedim ki... İş çıkışına gitsem, firmalarımız yakın birbirine ve biz bugün erken çıkacağız, araba da bende... Çıkışa gitsem, eğer toplantı yoksa çıkacaktır zaten, ama varsa içeride olacaktır...
Normalde o benden 1 saat erken çıkar.Normalde işten kaçta çıkıyor eşin.Sen kaçta çıkıyorsun
Peki doğruyu söylüyorsa ve orada ise? O zaman da bu tamamen ona güvenmemek olmaz mı? Bilemedim ki... İş çıkışına gitsem, firmalarımız yakın birbirine ve biz bugün erken çıkacağız, araba da bende... Çıkışa gitsem, eğer toplantı yoksa çıkacaktır zaten, ama varsa içeride olacaktır...
Evinle eşinin iş yeri yakınsa saat 7 gibi filan ufak bi pasta al Yada bi kutu kuru pasta da alabilirsin baskın yap bakalım orda mı.yada dediğim gibi konum Ve fotoğraf başka türlü ikna olmazsın.Normalde o benden 1 saat erken çıkar.
Peki doğruyu söylüyorsa ve orada ise? O zaman da bu tamamen ona güvenmemek olmaz mı? Bilemedim ki... İş çıkışına gitsem, firmalarımız yakın birbirine ve biz bugün erken çıkacağız, araba da bende... Çıkışa gitsem, eğer toplantı yoksa çıkacaktır zaten, ama varsa içeride olacaktır...
Peki eşinin içerde olması senin için yeterli mi? İçerden gerçekten 12 de çıkması sana aldatmadigini gösteren bir delil olacak mı yoksa yine de şüphe edecek misin?
Evinle eşinin iş yeri yakınsa saat 7 gibi filan ufak bi pasta al Yada bi kutu kuru pasta da alabilirsin baskın yap bakalım orda mı.yada dediğim gibi konum Ve fotoğraf başka türlü ikna olmazsın.
Bence de is cikisina gidin hatta iceri girip toplantidan bahsedin ki yalani ortaya ciksin o bahsettigi toplanti o kadar uzun surmez. Mama olayi da kulluyen yalan adamda bir seyler var ve siz olabildigince sakin olursaniz yakalarsiniz.
Şimdi şöyle anlatayım canım. Eşim insanları düşünen iyi biri de beni neden düşünmüyor? Bana karşı neden bu kadar düşünceli değil. Yazdığım şeylerin hepsini okumamışsınız sanırım. 14.sayfada eşimden neden şüphelendiğimi uzun uzadıya açıkladım aslında...
Geçen hafta banyoda ayağım kaydı ve az daha düşüyordum, son anda tutunabildim ve bu sebepten yaklaşık 2 gün ayağımın üzerine basamadım. Bu olayı yaşadığım akşam ver ertesi günün akşamına kadar hiç bir şey yapamadım evde çünkü yürüyemiyordum bile. Bilmiyorum biliyor musun hamileyim, son zamanlardayım ve eşimin 2 gün boyunca bu konuyla ilgili sorduğu tek şey bebeğin hareketleri nasıl? Oldu. Ne bir defa bile nasılsın hayatım diye sordu, ne istersen Dr.a götüreyim seni dedi, ne de hayatım masaj yapayım istersen dedi... Onu geçtim anne-babamın yanımda "bu evde ne işe yarıyorsun ki sen" dedi, sırf 1 gün boyunca yattığım ve hiç bir şey yapmadığım için...
Benim inanılmaz düşünceli ve iyilik sever kocam evin tüm alış verişini ben yaparım iş çıkışı bir gün bile aşkım sen artık bırak bu işleri, ben yapayım alış-verişi demedi... 2 hafta önce ben söyledim, artık sen yap alış-verişi diye... Onu da bir ton üfleyip püflemeyle yapıyor... Şimdi beni gece gece araba kullanmayayım diye düşünen adam acaba neden bu konularda da düşünmüyor? Cinsel olarak ben onu arzuladığımda düşünüyor beni, o zaman inanılmaz düşünceli ama eşim ağır taşımasın diye düşünmüyor... İşine gelince düşünüyor, işine gelmeyince düşünmüyor... Bu sadece bir kaç olay, o kadar çok şey var ki... Anlatsam roman olur... Siz bunları yaşasanız şüphe duymazsınız yani? Ya bu adam bir akrabasının düğünü vardı yakın zamanda neymiş ben neden düğün evine gidip yardım etmemişim diye benimle kavga eden bir adam. İnsan utanır hem hamile hem de çalışan eşine bunu söylemeye... Evet kocam çok düşünceli, haklısınız... Ve evet haklısınız destek alması gereken kişi benim...
Her dakika kimsenin eşi dört dörtlük olamaz robot değil insan bunlar sonuçta sen hiç bir hatan olmadığınımı düşünüyorsun peki bu evlilikte dört dörtlükmüsün her insanı düşünürken size niye böyle davranmıyor bunun bi sebebi olmalı adam tanımadığı bir kadına bile düşünceli davranırken eşiyle cocuklarının annesiyle derdi nedir sizceŞimdi şöyle anlatayım canım. Eşim insanları düşünen iyi biri de beni neden düşünmüyor? Bana karşı neden bu kadar düşünceli değil. Yazdığım şeylerin hepsini okumamışsınız sanırım. 14.sayfada eşimden neden şüphelendiğimi uzun uzadıya açıkladım aslında...
Allah size sabır versin ne deyim. Fikirsiz insanla uğraşmak çok zor. Eşiniz tam bir odunŞimdi şöyle anlatayım canım. Eşim insanları düşünen iyi biri de beni neden düşünmüyor? Bana karşı neden bu kadar düşünceli değil. Yazdığım şeylerin hepsini okumamışsınız sanırım. 14.sayfada eşimden neden şüphelendiğimi uzun uzadıya açıkladım aslında...
beni başıma gelmişti kadın çocuğum için mama alır mısın demişti marketin önünde beklerken aldım manav reyonundaki görevli gidip onları satıyor niye aldınız ki demişti :))Onu ben eşime sordum, hamile miydi kadın dedim? Sanki kanı var gibiydi ama çok şiş değildi dedi... E dedim neden aldın o zaman mamayı. Ya dedi 15 gün değince dedi kendi bebeğimiz aklıma geldi, hatta dedim kadına da benim de 15 gün sonra bebeğim olacak diye dedi. Allah bilsin deyip aldım dedi... Bebeğimizin sadakası olsun diye dedi... O da onun vicdanına kalsın dedi... Sana da anlatmadım bilerek böyle şeyler anlatılmaz diye dedi...
Kesinlikle konudan bağımsız olarak anlatıyorum babam yüzyıl kadar önce en azından duygusal olarak annemi aldattı...şöyle söyleyeyim evimizin olduğu semte gelen tek minibüs hattında kadına yer verilsin diye "eşime yer verir misiniz !" diyor ve tabi ki minibüste annemi tanıyan birisi daha var. Babamin eşim diye tanıttığı kadin da aynı sitede yan apartmanimizda oturan evli çocukları ile oyun arkadaşı olduğum birisi idi ..Bence aldatma falan yok...Ya bebekli biriyle aldatıp bi de herkesin gorebileceği bi markette mi dolaşacak...Parasını verir sen al derdi yanında o kadınla mama almaya falan gitmezdi...
Otoparkta bekliyorlar evet kimisi mama diyor kimisi yol param kalmadı die acındırıp parfum kakalamaya çalışıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?