aldatiliyormusum

Amin

cnm benimde derdim o ben bu haldeyken onlar mutlu evliliğim bitti kızım babasız buyuyecek neden sadece ben odeyeyim ki bedelini
Kesinlikle haklisin ama bedelini odemesi gereken eşin bence kadin ne yaparsa yapsin esin cidden sadakatli bir adam olsaydi bu iliski icine girmezdi. Empati yap ayni durumda sen olsan esini aldatirmiydin. Adam cok yapisti israrci oldu rahat birakmadi demek mazeretin olup seni hakli cikartirmiydi. Sakince dusun ve senin icin en dogru olana karar ver 3.sahislari bosver sana karsi sorumlu olana bak.

Kocasina yolla fotograflari ve o kadini is yerinde evire cevire döv herkezin gozunun onunde pis sürtük

reziller ya.. Allah şaşırtmasın.. kadının kocasına yollama fotoğrafları, arsız kadın sana dava açabilir özel hayatın gizliliğinden.. başka bi şekilde öğrenmesi için çözüm bulalımm.. fotoğrafları kaydet boşanma davanda delil olarak kullanırsın..

bence de karşı tarafın da haberi olsun madem öyle işte böyle. halep oradaysa arşın burada tarzı

Kadini dovmesi falan hakliyken haksiz duruma duser daha makul daha ciddi ve kendisinide gozeten adimlar atmali evet kadin cok guzel bir sopayi hakediyor ama arkadasa zarari olur.

ıyyyyyyyyyyy ne midesiz ne gerzek bi insan eşin olan adam müsvettesi kusura bakma valla ne karaktersiz

esim.muhafazakardir,ornek biridir (hakikaten cok ornekmis) kiz onu yoldan cikarmis,esim saftir... vs vs.. catladim burda. ya salliyorsun,ya da miden cok genis. sen bu adamdan ayril,ben de artik... ne yapayim kizlarr??? bu arada venezuela kizlari da cok guzel.olurr

erkeğin karısının hayatını mahvetmesini de görmüş olduk. hayatını bi kalemde çizdi gitti. erkekler gerçekten aptal. sonunu düşünmüyor mu , düşünmek mi istemiyor, işine mi gelmiyor. hangijsi

eşim ödeyecek zaten hazlarının peşinden gitti ailesini dağıttı ona çok dedim defol git ne işin var diye bizim için gitti bitti yani o aile olmanın değerini anlayamadı çok arar bundan sonra ama bana göre kadın da suçlu resmen kapağı atmak istemiş kocama vericem vericem diye surundurmus bizimkini salyalari aka aka kosms bu da peşinde herkes hakettigini yaşasın istiyorum sadece kolay olmamalı bi kadının gururunu kırmak ona kendini değersiz hissettir mek hepsi bulsun belasini

daha artık yapılacak bi şey kalmamış. resim falan yollamamalısın bence de
olan olmuş . biten bitmiş.
yapılacak en doğru şey ayrılmak. kendisinin çıplak resimini yollayacak kadar ahmak çoğu erkek.

a
arkadaşım cimbizla çekmiş gibi olmuşsun normalde öyledir sapik olsa evlenmezdin zaten ayrıca görmemiş erkek diye bişey de var evet mal ve de görmemiş aranmis bulmuş sen niye catladin?

daha artık yapılacak bi şey kalmamış. resim falan yollamamalısın bence de
olan olmuş . biten bitmiş.
yapılacak en doğru şey ayrılmak. kendisinin çıplak resimini yollayacak kadar ahmak çoğu erkek.
Ayy evet yaa bi de neyine guvenmis yollamis anlamadım bişeye benzese bari

İhaneti gözünle görmüşsün bu çok önemli değil de bazı erkekler için tenekeden kelepçe olarak görülen yüzüğü takmadığına mı üzülüyorsun yahu?

bel altı da konusamiyorum bi şey için değer mi be yuvani yıkmaya ne oldu ne geçti eline yine olan kendisine oldu
eşime söyledğim tek şey beni aldatırsan bi saniye bile olsa sakın aklından geçirme bana olan sevgisinden affeder diye hiçbişeyden iğrenmediğim kadar senden iğrenirim Allah korkum olmasa doğrarım seni diye tek yapman gereken uçkuruna sahip çıkmak ben senin namusunu koruyosam sende bi zahmet koru

çok beğendim hiç böyle bi konusma yapmak gelmedi aklıma zaten adamın yapacağı varmış sadece kendi cesaret edemez bi de tercih edilen bi tip değil ozguven siz kizda yeşil ışık Yakınca atlamış ahlak gelişimini tamamlayamamis bi pislik

medet gözün dışarda neden cocuk yapıyorsun yani okadar da mükemmel bi profil çiziyor ki mümkün değil önceden kestirmek oyüzden hakkım girmeyecektin evlenmeyecektin ya da çocuk yapmayacaktin pis sapik ilerde kızım utanıyorum babamdan diyecek belki de

evet bende ondan korkmustum demekki öyle bişey var bilgilendirdiginiz için saolun zaten esine söyleyeceğim ama nasıl bişeyler karsila çağımızın bilmiyorum kanitlayamazsam kötü olur
Eger kocası ve kendisi yabancı ise muhtemelen kimsye duyurmadan konuyu kapatma yönüne gidecekler ve sessiz sedasız ayrılırlar eşinize zarar vermek istiyorsanız eşinizin müdürü iş arkadaşı vs öle kişilere söyleyin .

sanırım öyle yapacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…