- 24 Kasım 2015
- 11.805
- 24.374
- 348
Kesinlikle haklisin ama bedelini odemesi gereken eşin bence kadin ne yaparsa yapsin esin cidden sadakatli bir adam olsaydi bu iliski icine girmezdi. Empati yap ayni durumda sen olsan esini aldatirmiydin. Adam cok yapisti israrci oldu rahat birakmadi demek mazeretin olup seni hakli cikartirmiydi. Sakince dusun ve senin icin en dogru olana karar ver 3.sahislari bosver sana karsi sorumlu olana bak.Amin
cnm benimde derdim o ben bu haldeyken onlar mutlu evliliğim bitti kızım babasız buyuyecek neden sadece ben odeyeyim ki bedelini
bence de karşı tarafın da haberi olsun madem öyle işte böyle. halep oradaysa arşın burada tarzıöncelikle fotoğrafları kopyalamaya bakın
ayrılsanız da ayrılmasanızda fotoğrafları saklayın muhakkak haber vermeden saklayın
kadının profilini inceleyerek (eşinin sosyal medyasından) eşini bulabilirsin ve söyleyin
ıyyyyyyyyyyy ne midesiz ne gerzek bi insan eşin olan adam müsvettesi kusura bakma valla ne karaktersizdaha öncede belirttim bir kere olmuş olmasi yetiyor benim içinde bir daha olmaz deyip cekilemiyorum olmasa ne olacak olan olduktan sonra bende öyle dusundum kocası bilmiyor diye ama eşim dediki kız sayemde zengin oldu kocası buna Miami de yazlık almış bu aldatilma nin üstüne
eşim ödeyecek zaten hazlarının peşinden gitti ailesini dağıttı ona çok dedim defol git ne işin var diye bizim için gitti bitti yani o aile olmanın değerini anlayamadı çok arar bundan sonra ama bana göre kadın da suçlu resmen kapağı atmak istemiş kocama vericem vericem diye surundurmus bizimkini salyalari aka aka kosms bu da peşinde herkes hakettigini yaşasın istiyorum sadece kolay olmamalı bi kadının gururunu kırmak ona kendini değersiz hissettir mek hepsi bulsun belasiniKesinlikle haklisin ama bedelini odemesi gereken eşin bence kadin ne yaparsa yapsin esin cidden sadakatli bir adam olsaydi bu iliski icine girmezdi. Empati yap ayni durumda sen olsan esini aldatirmiydin. Adam cok yapisti israrci oldu rahat birakmadi demek mazeretin olup seni hakli cikartirmiydi. Sakince dusun ve senin icin en dogru olana karar ver 3.sahislari bosver sana karsi sorumlu olana bak.
arkadaşım cimbizla çekmiş gibi olmuşsun normalde öyledir sapik olsa evlenmezdin zaten ayrıca görmemiş erkek diye bişey de var evet mal ve de görmemiş aranmis bulmuş sen niye catladin?esim.muhafazakardir,ornek biridir (hakikaten cok ornekmis) kiz onu yoldan cikarmis,esim saftir... vs vs.. catladim burda. ya salliyorsun,ya da miden cok genis. sen bu adamdan ayril,ben de artik... ne yapayim kizlarr??? bu arada venezuela kizlari da cok guzel.olurr
Ayy evet yaa bi de neyine guvenmis yollamis anlamadım bişeye benzese baridaha artık yapılacak bi şey kalmamış. resim falan yollamamalısın bence de
olan olmuş . biten bitmiş.
yapılacak en doğru şey ayrılmak. kendisinin çıplak resimini yollayacak kadar ahmak çoğu erkek.
Arkadaşlar mrb aldatildigimi ogrendim tesadüfen ruh halim çok kötü küçük bi çocuğum var kendimi toparlamaya ayakta durmaya çalışıyorum düşünmek istemiyorum ama 24 saat aklımdan gitmiyor öyle mi böyle mi söyle mi diye eşimin bi iş arkadaşı vardı çok güzel bi bayan dikkatimi çekmişti kim bu dedim mudurum dedi profilini inceledim evli kadın bi de yeni evli daha 1 yıl olmuş evleneli sonra eşimi silmiş neden sildi dedim bilmiyorum sorarım dedi sonra bidaha ekledi ama çok üstünde durmadım Oysaki bunların ilişkisi varmış tesadüfen eşimin one drive ında fotolarıni gördüm eşim silmiş ama tel otomatik upload etmiş fotolarda arabada opusurken beraber AVM de gezerken sarmas dolas fln (öğle yemekleri ) bi de kocamin çıplak fotoları vardı kızın yoktu herhalde gelen fotolar kaydolmamis eşimin çektikleri kaydolmus kıyamet koptu tabii eşim biraz yakinlastiklarini ama daha ilerisinin olmadığını sadece karşılıklı fotolarla konuştuklarını söylüyor bunların bi önemi yok ayrılacağım tabiki he bi de parmağında hiç yüzük yok kız evli ve cocuklu olduğunu biliyor sizce neden eşim yuzugunu takmiyor ben en çok buraya takıldım çünkü eşim asla cikarmazdi aralarında cok derin bi iliski olduğunu tahmin ediyorum lütfen yorumlar misiniz nasıl bi yol izleyelim kadının kocası da bilsin istiyorum hincimi bol bol çıkardım eşim den yetmedi bu kadından da çıkarmak istiyorum Lütfen bi yol gösterin
bel altı da konusamiyorum bi şey için değer mi be yuvani yıkmaya ne oldu ne geçti eline yine olan kendisine olduıyyyyyyyyyyy ne midesiz ne gerzek bi insan eşin olan adam müsvettesi kusura bakma valla ne karaktersiz
eşime söyledğim tek şey beni aldatırsan bi saniye bile olsa sakın aklından geçirme bana olan sevgisinden affeder diye hiçbişeyden iğrenmediğim kadar senden iğrenirim Allah korkum olmasa doğrarım seni diye tek yapman gereken uçkuruna sahip çıkmak ben senin namusunu koruyosam sende bi zahmet korubel altı da konusamiyorum bi şey için değer mi be yuvani yıkmaya ne oldu ne geçti eline yine olan kendisine oldu
çok beğendim hiç böyle bi konusma yapmak gelmedi aklıma zaten adamın yapacağı varmış sadece kendi cesaret edemez bi de tercih edilen bi tip değil ozguven siz kizda yeşil ışık Yakınca atlamış ahlak gelişimini tamamlayamamis bi pislikeşime söyledğim tek şey beni aldatırsan bi saniye bile olsa sakın aklından geçirme bana olan sevgisinden affeder diye hiçbişeyden iğrenmediğim kadar senden iğrenirim Allah korkum olmasa doğrarım seni diye tek yapman gereken uçkuruna sahip çıkmak ben senin namusunu koruyosam sende bi zahmet koru
Eger kocası ve kendisi yabancı ise muhtemelen kimsye duyurmadan konuyu kapatma yönüne gidecekler ve sessiz sedasız ayrılırlar eşinize zarar vermek istiyorsanız eşinizin müdürü iş arkadaşı vs öle kişilere söyleyin .evet bende ondan korkmustum demekki öyle bişey var bilgilendirdiginiz için saolun zaten esine söyleyeceğim ama nasıl bişeyler karsila çağımızın bilmiyorum kanitlayamazsam kötü olur
sanırım öyle yapacagimEger kocası ve kendisi yabancı ise muhtemelen kimsye duyurmadan konuyu kapatma yönüne gidecekler ve sessiz sedasız ayrılırlar eşinize zarar vermek istiyorsanız eşinizin müdürü iş arkadaşı vs öle kişilere söyleyin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?