bosanacagim çünkü eşim de benim böyle bi durumu kabul etmeyeceğimi çok iyi bilir seni kaybetmek istemiyorum diyor bende kaybetmekten korkan adam bunları yapmadı dedim ortaya çıkacağını bilemedim tahmin edemedim dedi cevaba bakpeki ne yapmayı düşünüyorsunuz evliliğinizle ilgili?
Sen ne yazmak ıstıyorsan bana yazabılırsın ben sana ıngılzıce olarak gonderırım ama ayrılmaya nıyetlımısın ve basına bısey gelmeyecegınden emın olBi de ingilizcem iyi değil adama mesaj atayım diyorum kârının çıplak fotolarinin kocamin telefonunda ne işi var diye ama kanıt göster derse yok ama eminim kadıninda bisürü foto yolladığına yüzüğü neden takıldım çünkü asla cikarmazdi bi de evli olduğunu saklamak gibi bi durumu yok herkes biliyor kadın aklı işte ince dusunuyoruz
yok kadında adamda yabancı eşim yabancı bi firmada çalışıyor çok fazla yabancı var bunlar karı koca yabancılar ama adam başka bi firmadaYalan soyluyordur
Benım kadında yabancıydı ama kocası turk nasıl kabul eder turk erkegı bunu ınanma sakın
Ha olmadımı senı yonlendırım cocugun anası danası kardesı yokmu gonder @myhunp benım eskı esım hıc pısman olmadı ayrılmıstık ayrılıgımı su sekıdle duyurdum . facebookta bır yazı yazdım. Kocam bana tup bebegı yaptıktan sonra su ısımlı kadın ıcın benı terk ettı dıye uzayıp gıdıyordu
bosanacagim çünkü eşim de benim böyle bi durumu kabul etmeyeceğimi çok iyi bilir seni kaybetmek istemiyorum diyor bende kaybetmekten korkan adam bunları yapmadı dedim ortaya çıkacağını bilemedim tahmin edemedim dedi cevaba bak
Hayır canım yuzugunu alıp ben fırlattım S3n bu yüzüğü haketmedin diye bosanacagim ama belki hemen değil kendimi garantilemem gerekiyor suan işsizim çok zor bi çocuğum var ve ona bakıyorum bi De evin tapusu nu üstüme yapacak bekliyorum ama fiilen bitti evlilikşimdi arkadaşıma verdiğim aklı verıcem,ama yapmayacağına emınım,bri kere aldatılan kadın yada erkek,diğer tarafın ailesıne bunu duyurmalı,rezil etmeli kesınlıkle,ama bızım kadınlar asla yapmıyor bunu,ikincisi çok merak etmişin yüzük konusunu,söylim,o kadın istemediği rahatsız olduğu için takmıyor yüzüğü neden bu,sen bu admaı boşamıcan kesın,rezilde etmıcen oda kesın,yüzüğü taksa adam düzelceksın oda kesın,ahhhh,ahhh bu adamlara tapmanız nıye anlamıyorum,sonra bana ruhsuz kadın diyorlar,
aynen bikaç fotoyu alıp hemen mesaj çektim nasıl böyle bişey yapabildiği diye o da hemen anladi girip sildi alamadım hepsinievet, özrü kabahatinden betermiş gerçekten. keşke delilleri saklasaydınız. ama o şaşkınlık ve gerginlikle düşünememişsiniz galiba.
yok bişey olmaz herhalde adama ve de kadına mesaj çekmek suç değildir diye düşünüyorum şikayetçi olsalar bile onlar dünyanın öbür ucunda adamın ailesini arastirdim faceden ama bulamadım aslında adamın annesine babasına ulaşabilip mesaj atsam çok iyi olacak ama sanki gorusmuyor lar çünkü kızın ailesi kocasının profilinde ekli ama adamın ailesinden kimse yok her ikisinin profilinde deSen ne yazmak ıstıyorsan bana yazabılırsın ben sana ıngılzıce olarak gonderırım ama ayrılmaya nıyetlımısın ve basına bısey gelmeyecegınden emın ol
ortamda kotu yanı benım basıma bısey gelmedı ama hanı canına bısey olmasın
O zamanyok kadında adamda yabancı eşim yabancı bi firmada çalışıyor çok fazla yabancı var bunlar karı koca yabancılar ama adam başka bi firmada
Benımkının sevgılısı akabınde ayrılınca eskı esımı mahkemeye vermısyok bişey olmaz herhalde adama ve de kadına mesaj çekmek suç değildir diye düşünüyorum şikayetçi olsalar bile onlar dünyanın öbür ucunda adamın ailesini arastirdim faceden ama bulamadım aslında adamın annesine babasına ulaşabilip mesaj atsam çok iyi olacak ama sanki gorusmuyor lar çünkü kızın ailesi kocasının profilinde ekli ama adamın ailesinden kimse yok her ikisinin profilinde de
Oha ortaya çıkmasa devam edecekti yani gizli gizli ya hem yüzsüz hem ......sizbosanacagim çünkü eşim de benim böyle bi durumu kabul etmeyeceğimi çok iyi bilir seni kaybetmek istemiyorum diyor bende kaybetmekten korkan adam bunları yapmadı dedim ortaya çıkacağını bilemedim tahmin edemedim dedi cevaba bak
bu mıllet sapıttı vallahi,yanyana insanlar neden çıplak foto fılan yollar anlamam,uzak olsalar neyse hadi anlarım,ya ben kız arkadşaım var argo konuşan yazan bırı,engelledim telden,nıye bılıyormusun,ölürüm kalırım,hastaneye düşerim ailem teli açar,bunun argo mesajlarını görür dıye,millette utanma kalmamış,aldattın anladıkda,çıplak resım fılan,nedir yaa,normal bır erkek arkadaşım evleneceği nışanlısın watsapdan başka erkeklere çıplak resımlerını göndermiş yakaladı,kızı öldürüyordu,mıllet aldı elinden,dünya yaşanacak yer değil bu nedır yaa,çoculuğundan çocuğundan utanmıyor mıllet,yok asıl neuı merak edıyorum bılıyormusnuz,şimdi erkekde kadında kıskanç ya ,evli olunca taraflar bırbırının eşlerı ile yatmasını nasıl kıskanmıyor,onu anlamıyorumHayır canım yuzugunu alıp ben fırlattım S3n bu yüzüğü haketmedin diye bosanacagim ama belki hemen değil kendimi garantilemem gerekiyor suan işsizim çok zor bi çocuğum var ve ona bakıyorum bi De evin tapusu nu üstüme yapacak bekliyorum ama fiilen bitti evlilik
Kesinlikle bunu yap. Allahin cezalari. Hatta fotolari kadinin kocasinin faceine falan gonder.
Aslında bitirmiş ben farkettigimde 20 gündür fln konusmuyorlarmis ne bok yediğimi anladım ve bitirdim dediOha ortaya çıkmasa devam edecekti yani gizli gizli ya hem yüzsüz hem ......siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?