aldatiliyormusum

peki ne yapmayı düşünüyorsunuz evliliğinizle ilgili?
bosanacagim çünkü eşim de benim böyle bi durumu kabul etmeyeceğimi çok iyi bilir seni kaybetmek istemiyorum diyor bende kaybetmekten korkan adam bunları yapmadı dedim ortaya çıkacağını bilemedim tahmin edemedim dedi cevaba bak

şimdi arkadaşıma verdiğim aklı verıcem,ama yapmayacağına emınım,bri kere aldatılan kadın yada erkek,diğer tarafın ailesıne bunu duyurmalı,rezil etmeli kesınlıkle,ama bızım kadınlar asla yapmıyor bunu,ikincisi çok merak etmişin yüzük konusunu,söylim,o kadın istemediği rahatsız olduğu için takmıyor yüzüğü neden bu,sen bu admaı boşamıcan kesın,rezilde etmıcen oda kesın,yüzüğü taksa adam düzelceksın oda kesın,ahhhh,ahhh bu adamlara tapmanız nıye anlamıyorum,sonra bana ruhsuz kadın diyorlar,

Sen ne yazmak ıstıyorsan bana yazabılırsın ben sana ıngılzıce olarak gonderırım ama ayrılmaya nıyetlımısın ve basına bısey gelmeyecegınden emın ol
ortamda kotu yanı benım basıma bısey gelmedı ama hanı canına bısey olmasın

yok kadında adamda yabancı eşim yabancı bi firmada çalışıyor çok fazla yabancı var bunlar karı koca yabancılar ama adam başka bi firmada

evet, özrü kabahatinden betermiş gerçekten. keşke delilleri saklasaydınız. ama o şaşkınlık ve gerginlikle düşünememişsiniz galiba.

Hayır canım yuzugunu alıp ben fırlattım S3n bu yüzüğü haketmedin diye bosanacagim ama belki hemen değil kendimi garantilemem gerekiyor suan işsizim çok zor bi çocuğum var ve ona bakıyorum bi De evin tapusu nu üstüme yapacak bekliyorum ama fiilen bitti evlilik

evet, özrü kabahatinden betermiş gerçekten. keşke delilleri saklasaydınız. ama o şaşkınlık ve gerginlikle düşünememişsiniz galiba.
aynen bikaç fotoyu alıp hemen mesaj çektim nasıl böyle bişey yapabildiği diye o da hemen anladi girip sildi alamadım hepsini

Kadının kocasına sosyal hesabi üzerinden ulaş öpüşme resimlerini gönder görsünler anyayı konyayı

yok bişey olmaz herhalde adama ve de kadına mesaj çekmek suç değildir diye düşünüyorum şikayetçi olsalar bile onlar dünyanın öbür ucunda adamın ailesini arastirdim faceden ama bulamadım aslında adamın annesine babasına ulaşabilip mesaj atsam çok iyi olacak ama sanki gorusmuyor lar çünkü kızın ailesi kocasının profilinde ekli ama adamın ailesinden kimse yok her ikisinin profilinde de

Benımkının sevgılısı akabınde ayrılınca eskı esımı mahkemeye vermıs
hakarete ugradım dıye
eskı esımde benı 1 sene sonra aradı bak bak pıskıne
dedıkı ozur dıle
deıdm senın agzına sıcarım köpek , sen özrünü dile ben hiç özür dilemem arasın beni daha fazlasını duysun senin yabancın değil metresindi unuttunmu diye aradıgına arayacagına pişman ettım
Yanı sana dava acamazlar sanırım
bırde yabancı aıleyse belkı aılelerı sallamaz durumu

Resimleri almadan kocanıza söylemeniz çok yanlış olmuş.
Ama bu kadar dikkatsiz bi adam daha başka deliller de bırakmıştır arkasında.
Heryeri kurcalayın...

Utanma duygusunda yoksun bunu yapan insanlar Allah islah etsin
Nedenleri boşverin artık !! her iki tarafı yerin dibine soksanızda rezil etsenizde gerçekler değişmez maalesef

Oha ortaya çıkmasa devam edecekti yani gizli gizli ya hem yüzsüz hem ......siz

CuteMom elim ayağım titriyor aklıma bişey gelmiyor ne yazayım ben bu adama yani kafinin kocasina bi de eşimin diğer is arkadaşlarına da yazıp rezil mi etsem kızı işyerine de rezil etmek istiyorum çünkü eşim dedi ki resmen biz Türkler bi kadını Tavlama için ne yapıyorsa anılarını yaptı bana şok oldum masasına küçük küçük notlar bırakıyorum arkadan elleriyle gözlerini kapatıyormuş eşim slm vermeyince bende burdayım derecesine hareketler yapıp slm fln diyormus yok senden çok etkileniyorum zehir gibi Kanıma ıstıyorsan fln diye msjlar cekiyormus buarada eşim cidden maldir karşı cinsle muhabbet bile edemez oyüzden soktayim

bu mıllet sapıttı vallahi,yanyana insanlar neden çıplak foto fılan yollar anlamam,uzak olsalar neyse hadi anlarım,ya ben kız arkadşaım var argo konuşan yazan bırı,engelledim telden,nıye bılıyormusun,ölürüm kalırım,hastaneye düşerim ailem teli açar,bunun argo mesajlarını görür dıye,millette utanma kalmamış,aldattın anladıkda,çıplak resım fılan,nedir yaa,normal bır erkek arkadaşım evleneceği nışanlısın watsapdan başka erkeklere çıplak resımlerını göndermiş yakaladı,kızı öldürüyordu,mıllet aldı elinden,dünya yaşanacak yer değil bu nedır yaa,çoculuğundan çocuğundan utanmıyor mıllet,yok asıl neuı merak edıyorum bılıyormusnuz,şimdi erkekde kadında kıskanç ya ,evli olunca taraflar bırbırının eşlerı ile yatmasını nasıl kıskanmıyor,onu anlamıyorum
çok ilginççç çokk

Reactions: KV_
Kesinlikle bunu yap. Allahin cezalari. Hatta fotolari kadinin kocasinin faceine falan gonder.

bi yandan bende diyorum bunu yapın diye bi yandan yapmayın diyorum.

utanmaz arlanmaz pislik insanlar. böylelerini anlamıyorum. büyük konuşmak asla istemiyorum ama nasıl insanlar bunlar yahu.
facede paylaşırmısınız bilmem konu sahibi ama kesinlikle kadının kocasıda görsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…