evet evet dürüst bi şekilde anlattı sırf kurtarmak için çünkü beni alt edemeyemeğini biliyor 11yıldır birlikteyiz çok iyi tanıyor yalanlarina kalmayacagimi biliyorO zaten ayrı şok yaratıyor insanda çok dürüst gerçekten ama işte aynı anda hem dürüst hem sadakatsiz olunca çelişkiler gözüne batıyor böyle (sonra gelde sustur fakeeee diye bağıran o iç sesi )
Bencede göster paylaş herkese eşine varsa resimler elinde ,kadin insan içine çıkacak yüzü kalmasın o şehirde hak etmişlerKesinlikle bunu yap. Allahin cezalari. Hatta fotolari kadinin kocasinin faceine falan gonder.
Telefonda çıplak fotoğraflar öpüşürken fotoğraflar
Beyim neden yüzük takmıyor
Benim canım çok yandı kizimla ilgilenemez oldum uyku uyuyamiyorum faceden bakıyorum mutlu mesut hayatına devam ediyor o kadin hazmedemiyorum ben travma yaşıyorum burda adama saldiriyorum ara ara hiç sesini çıkarmıyor ama kızım şahit oluyor görüyor anne babamı kovma baba gitme diye ağlıyor kızım için kariyerimi bıraktım şimdi ben Bozuyorum psikolojosini
arkadaşım o konu zaten mide bulandiricı kaç yıllık kocam hayat arkadaşım bizim hiç böyle bi muhabbetim iz olmadı okadar uzak kalmamış rağmen hem kıskandım hem igrendim hem utandım ne yapacağımı bilemedim ama benim demek istediğim adam diyor ki ben sizi hiç gözden cikarmadim aşık fln olmadim ozaman neden cikardin o adı için yuzugunu demekki çok daha farklıDaha ne olsun değil mi ??
Konu sahibi kızma ama bu neyin kafası anlamıyorum. Yatakta bassan yüzüğü niye yoktu diyeceksin neredeyse.
Eşinden hincini nasıl cikardin acaba bol bol ? Merak ettim. Biyle iğrenç bir aldatilmada bosanmadan hinc nasıl cikar ki.
Çıplak fotoları indirmeye utandım açıkçası diğerlerini aldım ama o sırada da sildi hepsini eşim suan alma ihtimalim yok eşim kızla gorusmuyor buna eminim köpek gibi pişman ayaklarımi öpüyor resmen kız çok üstüne gitmiş buarada kız yabancı venezuelali guya eşi de biliyormus kız itiraf etmiş şimdi mutlu mesut devam ediyor hayatına ben burda sinir hastası oldum esine yollayacagim fotolar sarmas dolas fotolar olacak o da bişey ifade eder mi bilmiyorum çünkü zaten kabullenmis adam
Bi de ingilizcem iyi değil adama mesaj atayım diyorum kârının çıplak fotolarinin kocamin telefonunda ne işi var diye ama kanıt göster derse yok ama eminim kadıninda bisürü foto yolladığına yüzüğü neden takıldım çünkü asla cikarmazdi bi de evli olduğunu saklamak gibi bi durumu yok herkes biliyor kadın aklı işte ince dusunuyoruz
söyleki is zaten cirkinlesmedi zaten yaptığı şeyin farkında ve hakkım neyse vermekten yana zaten ben hicbirseyi haketmiyorum ev sizin her ay para da yollayacagim yakinda bi ev tutup uzakktanda olsa ben sizinle olmaya devam edecegim sizi cok seviyorum ama bu yaptigimin affi yok biliyotum fln diyor yani cirkeflik yapmiyor ama birakmakta istemiyor bosanmayalim beni gormek istemiyorsan gorme seni rahatsiz etmem ama izin ver bisekilde yaninizda olayim diyor zaten eşim kendi iradesiyle bitirmiş sonra kız evi terk ettim fln deyip ayak yapmış yani ben öyle anladım buarada eşim gerçekten örnek bi kişiliktir belki biçok kişi bana inanmayacak bile ayrıca eşim çirkin iskolik isinde gücünde bi adamdı ilk sevgilisi ve esi benim kadının kocası da çok iyi bi firmada üst düzey yönetici aileden zengin oldukça yakışıklı ve de popüler bi adam bu kadın ne buldu kocam da ne istedi cidden anlamıyorum benim yapacağım şey ise şu ben resmen ruh hastası oldum çünkü ummadığım taş bas yardı asla beklemezdim çok örnek bi çiftlik hiç anlamadım bile hissetmedim bile oyüzden canım daha çok yanıyor şartlarını düzeltin yolum bakacağım artık olmaz bu is
diyor ki herseyi yaparım sizin için ama bosanmayalim bende adıma yaptırıp mali açıdan kendimi toparlayacagim öyle gideceğim mahkemeye ama çekişme istemiyorum ikimizde iyi bilinen ailelerden geliyoruz bi kariyerimi ve çocuğumuz var ben hep çok sakin olmusum dur ıstesem de cirkeflesemem ama su bi gerçek ki görme k bile istemiyorum dünyayı ayağıma serse bi daha ben ben olamamE size istediğiniz herşeyi verecekmiş, barışma gibi bi niyetiniz de yoksa neyi bekliyorsunuz ? Boşanın çocuğunuzu bu huzursuz ortamdan kurtarın.
bosanacagim çünkü eşim de benim böyle bi durumu kabul etmeyeceğimi çok iyi bilir seni kaybetmek istemiyorum diyor bende kaybetmekten korkan adam bunları yapmadı dedim ortaya çıkacağını bilemedim tahmin edemedim dedi cevaba bak
kadın olayı kapatacak ben kocası da bilsin istiyorum bu kadın muhtemelen Masumane anlatmıştır kocasına ben başka birinden etkilendim hoşlanır fln diye ben istiyorum ki kocası bilsin karısı ne naneler yemiş resmen telden sevişmis adamlaKöpek gibi pişman oluşuna nasil emin oluyorsunuz ya ayak öptü diye mi ? O zaman herkes aldatsin sonra ayak öpsun olay kapansin. İnsan bunu nasıl sindirir ya igrenclik bu.
Onu adama degil esine sormalisin. Esinin telinde o fotolar adamin degil.
Şu an sizin elinizde hangi fotoğraflar mevcut ? Arabada öpüştükleri fotoğraf var mı mesela ?diyor ki herseyi yaparım sizin için ama bosanmayalim bende adıma yaptırıp mali açıdan kendimi toparlayacagim öyle gideceğim mahkemeye ama çekişme istemiyorum ikimizde iyi bilinen ailelerden geliyoruz bi kariyerimi ve çocuğumuz var ben hep çok sakin olmusum dur ıstesem de cirkeflesemem ama su bi gerçek ki görme k bile istemiyorum dünyayı ayağıma serse bi daha ben ben olamam
çok haklısın arkadaşım hatta eşime ilk söylediğim şey şu oldu benim gibi ciddi feminist ve insan hakları savunucusu birine nasıl yaptın nasıl gözün kestiBu mesajını gormemisim pardon. Affettigini sandım. Beni ilgilendirmez tabi ama böyle durumlarda cinler tepeme çıkıyor oturdugum yerde.
Adama bak yahu yakalanacağımi bilemedim diyor ya. Pisman insan boyle bir cumlr kurmaz bi kere. bundan sonra daha dikkatli olacak demek ki. o kadar konu okudum boyle pişkinlik gormedim
Eski eşim benıde bır kadın ıcın terk etmıstı .
Ayrıldıgımız ılk donemler artık nasıl olduysa salaklıgına sanırım bızım terk ettıgımız evın adresıne kredı kartları ekstelerı gelıyordu. Bır gun oturdum arastırdım eft 'mı yoksa havalemı emın degılım buradan bır kadının ısmıne ulastım. Kadın rus , kocası turk evlıler cocukları var.
O bılgılerı kocasına facebooktan gonderdım, gercekten eskı kocamı oldurseydıde olurdu benım ıcın . 1 -2 saat ıcınde eskı kocam delırmıs gıbı benı aradı
ve bunun gıbı cok sey yaptım.
eskı esım asık oldugu ıcın ayrıldı ama hayatında 4 tane daha kadın vardı bır sekılde ıletısımde oldugu pısmanmıyım hayır valla hıc degılım ıyıkı yaptım az bıle yaptım dıyorum
Şu an sizin elinizde hangi fotoğraflar mevcut ? Arabada öpüştükleri fotoğraf var mı mesela ?[/QUOTE evet var
Yalan söylüyordur eşi bilmiyordurÇıplak fotoları indirmeye utandım açıkçası diğerlerini aldım ama o sırada da sildi hepsini eşim suan alma ihtimalim yok eşim kızla gorusmuyor buna eminim köpek gibi pişman ayaklarımi öpüyor resmen kız çok üstüne gitmiş buarada kız yabancı venezuelali guya eşi de biliyormus kız itiraf etmiş şimdi mutlu mesut devam ediyor hayatına ben burda sinir hastası oldum esine yollayacagim fotolar sarmas dolas fotolar olacak o da bişey ifade eder mi bilmiyorum çünkü zaten kabullenmis adam
çok iyi yapmışsın bende öyle yapmak istiyorum neden sadece ben üzülüyorum ki benim kocam anlamazsin kadından fln arkadaşlarım gelir hep bende kalırdı hatta arkadaşlarım bayılırdi kocama yakın davranır di bitanesiyle bile samimi olmadı hep efendi hep saygılı tabi gördü yabancı güzel verebilirim i olan bi hatun kacirmadi efendiligide bukadar mis! !Canimsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?