aldatiliyormusum

evet evet dürüst bi şekilde anlattı sırf kurtarmak için çünkü beni alt edemeyemeğini biliyor 11yıldır birlikteyiz çok iyi tanıyor yalanlarina kalmayacagimi biliyor

Kesinlikle bunu yap. Allahin cezalari. Hatta fotolari kadinin kocasinin faceine falan gonder.
Bencede göster paylaş herkese eşine varsa resimler elinde ,kadin insan içine çıkacak yüzü kalmasın o şehirde hak etmişler

Telefonda çıplak fotoğraflar öpüşürken fotoğraflar
Beyim neden yüzük takmıyor

Daha ne olsun değil mi ??

Konu sahibi kızma ama bu neyin kafası anlamıyorum. Yatakta bassan yüzüğü niye yoktu diyeceksin neredeyse.

Eşinden hincini nasıl cikardin acaba bol bol ? Merak ettim. Biyle iğrenç bir aldatilmada bosanmadan hinc nasıl cikar ki.

Benim canım çok yandı kizimla ilgilenemez oldum uyku uyuyamiyorum faceden bakıyorum mutlu mesut hayatına devam ediyor o kadin hazmedemiyorum ben travma yaşıyorum burda adama saldiriyorum ara ara hiç sesini çıkarmıyor ama kızım şahit oluyor görüyor anne babamı kovma baba gitme diye ağlıyor kızım için kariyerimi bıraktım şimdi ben Bozuyorum psikolojosini

E size istediğiniz herşeyi verecekmiş, barışma gibi bi niyetiniz de yoksa neyi bekliyorsunuz ? Boşanın çocuğunuzu bu huzursuz ortamdan kurtarın.

a
arkadaşım o konu zaten mide bulandiricı kaç yıllık kocam hayat arkadaşım bizim hiç böyle bi muhabbetim iz olmadı okadar uzak kalmamış rağmen hem kıskandım hem igrendim hem utandım ne yapacağımı bilemedim ama benim demek istediğim adam diyor ki ben sizi hiç gözden cikarmadim aşık fln olmadim ozaman neden cikardin o adı için yuzugunu demekki çok daha farklı

Köpek gibi pişman oluşuna nasil emin oluyorsunuz ya ayak öptü diye mi ? O zaman herkes aldatsin sonra ayak öpsun olay kapansin. İnsan bunu nasıl sindirir ya igrenclik bu.

Onu adama degil esine sormalisin. Esinin telinde o fotolar adamin degil.

O zaman boşanıcaksınız tabi ki hakkınızı alın zaten en doğrusu bu çocuğunuzun geleceği için aklında soru işareti varsa acaba devam etsem diye inanın size bir daha yapmasına fırsat yaratıcak siz bunu kabul etmiş olucaksınız.Kaynananız içinde ne düşünüyorsa düşünsün boşverin önemli olan sizin ruh haliniz ve sağlığınız birilerine birşey kanıtlama derdinde değilsiniz

E size istediğiniz herşeyi verecekmiş, barışma gibi bi niyetiniz de yoksa neyi bekliyorsunuz ? Boşanın çocuğunuzu bu huzursuz ortamdan kurtarın.
diyor ki herseyi yaparım sizin için ama bosanmayalim bende adıma yaptırıp mali açıdan kendimi toparlayacagim öyle gideceğim mahkemeye ama çekişme istemiyorum ikimizde iyi bilinen ailelerden geliyoruz bi kariyerimi ve çocuğumuz var ben hep çok sakin olmusum dur ıstesem de cirkeflesemem ama su bi gerçek ki görme k bile istemiyorum dünyayı ayağıma serse bi daha ben ben olamam

Bu mesajını gormemisim pardon. Affettigini sandım. Beni ilgilendirmez tabi ama böyle durumlarda cinler tepeme çıkıyor oturdugum yerde.

Adama bak yahu yakalanacağımi bilemedim diyor ya. Pisman insan boyle bir cumlr kurmaz bi kere. bundan sonra daha dikkatli olacak demek ki. o kadar konu okudum boyle pişkinlik gormedim

kadın olayı kapatacak ben kocası da bilsin istiyorum bu kadın muhtemelen Masumane anlatmıştır kocasına ben başka birinden etkilendim hoşlanır fln diye ben istiyorum ki kocası bilsin karısı ne naneler yemiş resmen telden sevişmis adamla

Şu an sizin elinizde hangi fotoğraflar mevcut ? Arabada öpüştükleri fotoğraf var mı mesela ?

çok haklısın arkadaşım hatta eşime ilk söylediğim şey şu oldu benim gibi ciddi feminist ve insan hakları savunucusu birine nasıl yaptın nasıl gözün kesti

Canimsin

Sürekli o kadin o kadin felan diyorsun da esim yakisikli degil kadin ne buldu felan belki kocan o kadini ayartdi nerden biliyorsun? Hic parmakla gösterecek kisi de is arkadasina ciplak resim yollamaz kusura bakma yani. Esin de tam mal kadini suclu cikarmaya calisiyor sürekli. Bence kendine daha fazla bu adamin yaninda olmayi yakisdirtma

Yalan söylüyordur eşi bilmiyordur

Madem elinde fotolari var bence ikisininde cevrelerinin gorecegi bir sosyal medyada paylaş
Tabi bunu yağtıgında evi terk etmiş ol

çok iyi yapmışsın bende öyle yapmak istiyorum neden sadece ben üzülüyorum ki benim kocam anlamazsin kadından fln arkadaşlarım gelir hep bende kalırdı hatta arkadaşlarım bayılırdi kocama yakın davranır di bitanesiyle bile samimi olmadı hep efendi hep saygılı tabi gördü yabancı güzel verebilirim i olan bi hatun kacirmadi efendiligide bukadar mis! !

Yabancıysa kocası Türk erkeği gibi tepki vermez kendi eşinizin tanıdıklarına deşifre edin daha çok utansın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…