aldatiliyormusum

Bu okuduklarımla bende şoktayım yüzüne baka baka anlatıyor bunları yani arasan bulamazsın böyle ger.....ği

o fotoğrafları sakla. mahkemede kullan. herifin parasını çatır çatır harca kız. bu adamların duygulardan,güvenden anladıkları yok. ne zaman ki ceplerinden para çıkıyor işte o zaman pişman oluyolar. hatta bence o fotoğrafları yazıcıdan çıkart git işyerinde herkese dağıt. Bu millete ne oluyor ya... insanın eşini aldatması bu kadar kolay mı? Üstelik kadın da evli ve bir anne... ikisini de rezil edin.

Valla bu adam gözümde öyle bi canlandı ki; 'Hayatım ben seni affettim ama şu fotoğrafları merak ettim bana bi yollasana' desen. Yollayacakmış gibi.
Siz garip, eşiniz garip, olay ayrı garip

Şeytan bana şey diyo: kocasina ve listesindeki tum insanlara o foto atılmalı sulalesi dahil.

Bi tanidigimizin basina geldi kadini ailesine rezil etti bizim tanidik. Oturup ailesiyle bogusmak zorunda kaldi adamdan da ayrildi.

Ha ama seytan diyo bunu. Dogru mu yanlis mi bilemedim

evet bende soktayim hiç öyle biri değil gayet mutaassip muhafazakâr biridir inanin bende anlayamıyorum dediğine göre bigün kız buna yazmış yazmış buda dustaydim demiş kız da foto at inanayim demiş buda havlulu bu foto atmış havluyu çıkar demiş bu da çıkarıp atmış ınandim çünkü aynı pozun bi havlulu bi De havlusuzu vardi ama bukadar kolay mı yaa yoldan çıkmak bu kadar mı yani kafinin çıplak foto at diyecek tamam diyecek eşime de dedim zaten sen istemezsen hicbirsey olmazdı tamam kız aranmis ama keşke duruşunda karakterinle ezseydin kızı mal bulmuş eglenmis iste

ben
bende öyle yapmak istiyorum ama bunlar yabancı onlarda normal herhalde bizim gibi değiller eşimin ailesine atsam şuanki anlaşma geçerli olmayacak çünkü herseyi benim ve kizimin üzerine yapmayı kabul etti yoksa cekisecegiz gerçi o ayrılmak istemiyor hepsi geçecek unutturacagim diyor yani boş yere olay çıkaracağım buarada annesi zaten arıza nefret eder benden eminim ki çok hoşuna gidecektir

İnsanın böyle şeyleri görüp duydukça hiç evlenesi gelmiyor. Cidden anlamıyorum ya, bu kadar basit mi eşini aldatmak? birisi kocasını aldatır birisi karısını. Heyecan mı arıyolar bunlar dertleri ne? psikolojileri mi bozuk? Şu devirde kime güvenip evlenebiliriz ki? Kadına da güven olmuyor erkeğe de yazık. Sizi bu kadar üzmesine,yıpratmasına ne hakkı var ya

Eşim bana bunları anlatırken sanırım üstüne atlar onu 7. kattan aşağı saçlarından sürükleye sürükleye merdivenlere çarpar, sonra yukarı çıkarırp, aşağı atar, silindirle üstünden geçip, beton dökerdim.

Kocasina da normal gelir mi ki aldatilmak? O kadar rahatlarsa bilemiyorum da. Zor is Allah yardimciniz olsun

Aman k.validenin hoşuna giderse gitsin bunu mu düşünüyosunuz allah aşkına. Doğru düzgün,ahlaklı bir çocuk yetiştirseymiş o da. Yabancılar da normal falan da değil Türk insanının uydurduğu bir saçmalık bu. Yabancılar böyle durumlarda ilişkiyi hemen sonlandırırlar bizim gibi aşk meşk derdine düşmezler

Siz tam olarak ne yapmayı düşünüyorsunuz? Zor bir durum ama ayrılmakta kararlıysanız kocanız bunları yaparlen düşünücekti siz neden düşünüyorsunuz ? Sizden emin sanırım ondan herşeye evet demiş unuttururum dediğine göre bırakmaz diyodur.

Sen gerçek misin?o kadar aldatılma konusu açıldı burada kimse senin gibi böyle rahat detaylar vermedi

İnanma bunlara senin bir şey yapmaman için blöf yapıyor olabilirler. Sen kendi hamleni yap. Eğer boşanacaksan delil olarak kullanacağın her şeyi al eşinin telefonundan.
Yalnız bu face de resim paylaşma konusunda suçlu duruma düşüp düşmeyeceğini buradaki avukat arkadaşlara bir danış.

bacım sen çokk safsın mı safamı yatıyorsun,adama tapıyorsun,kız delimisin,kıme kıme durduk yere duşta resmını at der,iki sevgili der duştaydım resim at dıye,ben kız arkadşaıma bıel demem duştayım bılmem ne,teli nıye açmadaın deseler işim vardı derim,kapıya geldik yoktun deseler işim vardı derim,yaa bacım kusura bakam ama sen bu admaı bırakmazısn,nasıl ınanırsın nasıll,ayy yok şoka girdim,adamaın yaptığına değil
senın .....

Hayır adam da o kadar dürüst ki bütün ayrıntılarıyla anlatıyor nasıl aldattığını.
O zaten ayrı şok yaratıyor insanda çok dürüst gerçekten ama işte aynı anda hem dürüst hem sadakatsiz olunca çelişkiler gözüne batıyor böyle (sonra gelde sustur fakeeee diye bağıran o iç sesi )

FOTOLARI MESAJLARI KAYIT ET. MAHKEMEDE DELİLİN OLSUN. NE AYIP YA. İNSANLARA BAK.

söyleki is zaten cirkinlesmedi zaten yaptığı şeyin farkında ve hakkım neyse vermekten yana zaten ben hicbirseyi haketmiyorum ev sizin her ay para da yollayacagim yakinda bi ev tutup uzakktanda olsa ben sizinle olmaya devam edecegim sizi cok seviyorum ama bu yaptigimin affi yok biliyotum fln diyor yani cirkeflik yapmiyor ama birakmakta istemiyor bosanmayalim beni gormek istemiyorsan gorme seni rahatsiz etmem ama izin ver bisekilde yaninizda olayim diyor zaten eşim kendi iradesiyle bitirmiş sonra kız evi terk ettim fln deyip ayak yapmış yani ben öyle anladım buarada eşim gerçekten örnek bi kişiliktir belki biçok kişi bana inanmayacak bile ayrıca eşim çirkin iskolik isinde gücünde bi adamdı ilk sevgilisi ve esi benim kadının kocası da çok iyi bi firmada üst düzey yönetici aileden zengin oldukça yakışıklı ve de popüler bi adam bu kadın ne buldu kocam da ne istedi cidden anlamıyorum benim yapacağım şey ise şu ben resmen ruh hastası oldum çünkü ummadığım taş bas yardı asla beklemezdim çok örnek bi çiftlik hiç anlamadım bile hissetmedim bile oyüzden canım daha çok yanıyor şartlarını düzeltin yolum bakacağım artık olmaz bu is

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…