Bu okuduklarımla bende şoktayım yüzüne baka baka anlatıyor bunları yani arasan bulamazsın böyle ger.....ğiCuteMom elim ayağım titriyor aklıma bişey gelmiyor ne yazayım ben bu adama yani kafinin kocasina bi de eşimin diğer is arkadaşlarına da yazıp rezil mi etsem kızı işyerine de rezil etmek istiyorum çünkü eşim dedi ki resmen biz Türkler bi kadını Tavlama için ne yapıyorsa anılarını yaptı bana şok oldum masasına küçük küçük notlar bırakıyorum arkadan elleriyle gözlerini kapatıyormuş eşim slm vermeyince bende burdayım derecesine hareketler yapıp slm fln diyormus yok senden çok etkileniyorum zehir gibi Kanıma ıstıyorsan fln diye msjlar cekiyormus buarada eşim cidden maldir karşı cinsle muhabbet bile edemez oyüzden soktayim
20 günde anca dank etmiş yani savunması bile iğrençAslında bitirmiş ben farkettigimde 20 gündür fln konusmuyorlarmis ne bok yediğimi anladım ve bitirdim dedi
Sizde inandınız mı ?Aslında bitirmiş ben farkettigimde 20 gündür fln konusmuyorlarmis ne bok yediğimi anladım ve bitirdim dedi
CuteMom elim ayağım titriyor aklıma bişey gelmiyor ne yazayım ben bu adama yani kafinin kocasina bi de eşimin diğer is arkadaşlarına da yazıp rezil mi etsem kızı işyerine de rezil etmek istiyorum çünkü eşim dedi ki resmen biz Türkler bi kadını Tavlama için ne yapıyorsa anılarını yaptı bana şok oldum masasına küçük küçük notlar bırakıyorum arkadan elleriyle gözlerini kapatıyormuş eşim slm vermeyince bende burdayım derecesine hareketler yapıp slm fln diyormus yok senden çok etkileniyorum zehir gibi Kanıma ıstıyorsan fln diye msjlar cekiyormus buarada eşim cidden maldir karşı cinsle muhabbet bile edemez oyüzden soktayim
evet bende soktayim hiç öyle biri değil gayet mutaassip muhafazakâr biridir inanin bende anlayamıyorum dediğine göre bigün kız buna yazmış yazmış buda dustaydim demiş kız da foto at inanayim demiş buda havlulu bu foto atmış havluyu çıkar demiş bu da çıkarıp atmış ınandim çünkü aynı pozun bi havlulu bi De havlusuzu vardi ama bukadar kolay mı yaa yoldan çıkmak bu kadar mı yani kafinin çıplak foto at diyecek tamam diyecek eşime de dedim zaten sen istemezsen hicbirsey olmazdı tamam kız aranmis ama keşke duruşunda karakterinle ezseydin kızı mal bulmuş eglenmis istebu mıllet sapıttı vallahi,yanyana insanlar neden çıplak foto fılan yollar anlamam,uzak olsalar neyse hadi anlarım,ya ben kız arkadşaım var argo konuşan yazan bırı,engelledim telden,nıye bılıyormusun,ölürüm kalırım,hastaneye düşerim ailem teli açar,bunun argo mesajlarını görür dıye,millette utanma kalmamış,aldattın anladıkda,çıplak resım fılan,nedir yaa,normal bır erkek arkadaşım evleneceği nışanlısın watsapdan başka erkeklere çıplak resımlerını göndermiş yakaladı,kızı öldürüyordu,mıllet aldı elinden,dünya yaşanacak yer değil bu nedır yaa,çoculuğundan çocuğundan utanmıyor mıllet,yok asıl neuı merak edıyorum bılıyormusnuz,şimdi erkekde kadında kıskanç ya ,evli olunca taraflar bırbırının eşlerı ile yatmasını nasıl kıskanmıyor,onu anlamıyorum
çok ilginççç çokk
bende öyle yapmak istiyorum ama bunlar yabancı onlarda normal herhalde bizim gibi değiller eşimin ailesine atsam şuanki anlaşma geçerli olmayacak çünkü herseyi benim ve kizimin üzerine yapmayı kabul etti yoksa cekisecegiz gerçi o ayrılmak istemiyor hepsi geçecek unutturacagim diyor yani boş yere olay çıkaracağım buarada annesi zaten arıza nefret eder benden eminim ki çok hoşuna gidecektirŞeytan bana şey diyo: kocasina ve listesindeki tum insanlara o foto atılmalı sulalesi dahil.
Bi tanidigimizin basina geldi kadini ailesine rezil etti bizim tanidik. Oturup ailesiyle bogusmak zorunda kaldi adamdan da ayrildi.
Ha ama seytan diyo bunu. Dogru mu yanlis mi bilemedim
evet bende soktayim hiç öyle biri değil gayet mutaassip muhafazakâr biridir inanin bende anlayamıyorum dediğine göre bigün kız buna yazmış yazmış buda dustaydim demiş kız da foto at inanayim demiş buda havlulu bu foto atmış havluyu çıkar demiş bu da çıkarıp atmış ınandim çünkü aynı pozun bi havlulu bi De havlusuzu vardi ama bukadar kolay mı yaa yoldan çıkmak bu kadar mı yani kafinin çıplak foto at diyecek tamam diyecek eşime de dedim zaten sen istemezsen hicbirsey olmazdı tamam kız aranmis ama keşke duruşunda karakterinle ezseydin kızı mal bulmuş eglenmis iste
evet bende soktayim hiç öyle biri değil gayet mutaassip muhafazakâr biridir inanin bende anlayamıyorum dediğine göre bigün kız buna yazmış yazmış buda dustaydim demiş kız da foto at inanayim demiş buda havlulu bu foto atmış havluyu çıkar demiş bu da çıkarıp atmış ınandim çünkü aynı pozun bi havlulu bi De havlusuzu vardi ama bukadar kolay mı yaa yoldan çıkmak bu kadar mı yani kafinin çıplak foto at diyecek tamam diyecek eşime de dedim zaten sen istemezsen hicbirsey olmazdı tamam kız aranmis ama keşke duruşunda karakterinle ezseydin kızı mal bulmuş eglenmis iste
ben
bende öyle yapmak istiyorum ama bunlar yabancı onlarda normal herhalde bizim gibi değiller eşimin ailesine atsam şuanki anlaşma geçerli olmayacak çünkü herseyi benim ve kizimin üzerine yapmayı kabul etti yoksa cekisecegiz gerçi o ayrılmak istemiyor hepsi geçecek unutturacagim diyor yani boş yere olay çıkaracağım buarada annesi zaten arıza nefret eder benden eminim ki çok hoşuna gidecektir
ben
bende öyle yapmak istiyorum ama bunlar yabancı onlarda normal herhalde bizim gibi değiller eşimin ailesine atsam şuanki anlaşma geçerli olmayacak çünkü herseyi benim ve kizimin üzerine yapmayı kabul etti yoksa cekisecegiz gerçi o ayrılmak istemiyor hepsi geçecek unutturacagim diyor yani boş yere olay çıkaracağım buarada annesi zaten arıza nefret eder benden eminim ki çok hoşuna gidecektir
Sen gerçek misin?o kadar aldatılma konusu açıldı burada kimse senin gibi böyle rahat detaylar vermedievet bende soktayim hiç öyle biri değil gayet mutaassip muhafazakâr biridir inanin bende anlayamıyorum dediğine göre bigün kız buna yazmış yazmış buda dustaydim demiş kız da foto at inanayim demiş buda havlulu bu foto atmış havluyu çıkar demiş bu da çıkarıp atmış ınandim çünkü aynı pozun bi havlulu bi De havlusuzu vardi ama bukadar kolay mı yaa yoldan çıkmak bu kadar mı yani kafinin çıplak foto at diyecek tamam diyecek eşime de dedim zaten sen istemezsen hicbirsey olmazdı tamam kız aranmis ama keşke duruşunda karakterinle ezseydin kızı mal bulmuş eglenmis iste
Çıplak fotoları indirmeye utandım açıkçası diğerlerini aldım ama o sırada da sildi hepsini eşim suan alma ihtimalim yok eşim kızla gorusmuyor buna eminim köpek gibi pişman ayaklarımi öpüyor resmen kız çok üstüne gitmiş buarada kız yabancı venezuelali guya eşi de biliyormus kız itiraf etmiş şimdi mutlu mesut devam ediyor hayatına ben burda sinir hastası oldum esine yollayacagim fotolar sarmas dolas fotolar olacak o da bişey ifade eder mi bilmiyorum çünkü zaten kabullenmis adam
Hayır adam da o kadar dürüst ki bütün ayrıntılarıyla anlatıyor nasıl aldattığını !Sen gerçek misin?o kadar aldatılma konusu açıldı burada kimse senin gibi böyle rahat detaylar vermedi
bacım sen çokk safsın mı safamı yatıyorsun,adama tapıyorsun,kız delimisin,kıme kıme durduk yere duşta resmını at der,iki sevgili der duştaydım resim at dıye,ben kız arkadşaıma bıel demem duştayım bılmem ne,teli nıye açmadaın deseler işim vardı derim,kapıya geldik yoktun deseler işim vardı derim,yaa bacım kusura bakam ama sen bu admaı bırakmazısn,nasıl ınanırsın nasıll,ayy yok şoka girdim,adamaın yaptığına değilevet bende soktayim hiç öyle biri değil gayet mutaassip muhafazakâr biridir inanin bende anlayamıyorum dediğine göre bigün kız buna yazmış yazmış buda dustaydim demiş kız da foto at inanayim demiş buda havlulu bu foto atmış havluyu çıkar demiş bu da çıkarıp atmış ınandim çünkü aynı pozun bi havlulu bi De havlusuzu vardi ama bukadar kolay mı yaa yoldan çıkmak bu kadar mı yani kafinin çıplak foto at diyecek tamam diyecek eşime de dedim zaten sen istemezsen hicbirsey olmazdı tamam kız aranmis ama keşke duruşunda karakterinle ezseydin kızı mal bulmuş eglenmis iste
O zaten ayrı şok yaratıyor insanda çok dürüst gerçekten ama işte aynı anda hem dürüst hem sadakatsiz olunca çelişkiler gözüne batıyor böyle (sonra gelde sustur fakeeee diye bağıran o iç sesi )Hayır adam da o kadar dürüst ki bütün ayrıntılarıyla anlatıyor nasıl aldattığını.
FOTOLARI MESAJLARI KAYIT ET. MAHKEMEDE DELİLİN OLSUN. NE AYIP YA. İNSANLARA BAK.Arkadaşlar mrb aldatildigimi ogrendim tesadüfen ruh halim çok kötü küçük bi çocuğum var kendimi toparlamaya ayakta durmaya çalışıyorum düşünmek istemiyorum ama 24 saat aklımdan gitmiyor öyle mi böyle mi söyle mi diye eşimin bi iş arkadaşı vardı çok güzel bi bayan dikkatimi çekmişti kim bu dedim mudurum dedi profilini inceledim evli kadın bi de yeni evli daha 1 yıl olmuş evleneli sonra eşimi silmiş neden sildi dedim bilmiyorum sorarım dedi sonra bidaha ekledi ama çok üstünde durmadım Oysaki bunların ilişkisi varmış tesadüfen eşimin one drive ında fotolarıni gördüm eşim silmiş ama tel otomatik upload etmiş fotolarda arabada opusurken beraber AVM de gezerken sarmas dolas fln (öğle yemekleri ) bi de kocamin çıplak fotoları vardı kızın yoktu herhalde gelen fotolar kaydolmamis eşimin çektikleri kaydolmus kıyamet koptu tabii eşim biraz yakinlastiklarini ama daha ilerisinin olmadığını sadece karşılıklı fotolarla konuştuklarını söylüyor bunların bi önemi yok ayrılacağım tabiki he bi de parmağında hiç yüzük yok kız evli ve cocuklu olduğunu biliyor sizce neden eşim yuzugunu takmiyor ben en çok buraya takıldım çünkü eşim asla cikarmazdi aralarında cok derin bi iliski olduğunu tahmin ediyorum lütfen yorumlar misiniz nasıl bi yol izleyelim kadının kocası da bilsin istiyorum hincimi bol bol çıkardım eşim den yetmedi bu kadından da çıkarmak istiyorum Lütfen bi yol gösterin
söyleki is zaten cirkinlesmedi zaten yaptığı şeyin farkında ve hakkım neyse vermekten yana zaten ben hicbirseyi haketmiyorum ev sizin her ay para da yollayacagim yakinda bi ev tutup uzakktanda olsa ben sizinle olmaya devam edecegim sizi cok seviyorum ama bu yaptigimin affi yok biliyotum fln diyor yani cirkeflik yapmiyor ama birakmakta istemiyor bosanmayalim beni gormek istemiyorsan gorme seni rahatsiz etmem ama izin ver bisekilde yaninizda olayim diyor zaten eşim kendi iradesiyle bitirmiş sonra kız evi terk ettim fln deyip ayak yapmış yani ben öyle anladım buarada eşim gerçekten örnek bi kişiliktir belki biçok kişi bana inanmayacak bile ayrıca eşim çirkin iskolik isinde gücünde bi adamdı ilk sevgilisi ve esi benim kadının kocası da çok iyi bi firmada üst düzey yönetici aileden zengin oldukça yakışıklı ve de popüler bi adam bu kadın ne buldu kocam da ne istedi cidden anlamıyorum benim yapacağım şey ise şu ben resmen ruh hastası oldum çünkü ummadığım taş bas yardı asla beklemezdim çok örnek bi çiftlik hiç anlamadım bile hissetmedim bile oyüzden canım daha çok yanıyor şartlarını düzeltin yolum bakacağım artık olmaz bu isSiz tam olarak ne yapmayı düşünüyorsunuz? Zor bir durum ama ayrılmakta kararlıysanız kocanız bunları yaparlen düşünücekti siz neden düşünüyorsunuz ? Sizden emin sanırım ondan herşeye evet demiş unuttururum dediğine göre bırakmaz diyodur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?