- 26 Kasım 2019
- 253
- 99
- 18
- 31
- Konu Sahibi gizemliyollar
-
Yalan atıyor gibi geldi sevgiliniz görüntülü konuşmak ne yaniKızlar daha önceki konumda erkek arkadaşımın ilgisizliğinden bolca bahsettim. Şehir dışından döndü ve akşamına hemen görüşelim dedi bende tamam dedim. Neyse buluştuk sohbet derken ben konuyu açtım dayanamıyorum artık ilgisizliğine böyle giderse ayrılırım çekemem ben seni dedim ama ben ona fırsat vermeden konuştum sonra yüzüme baktı baktı evlenelim biz dedi fazla uzatmayalım dedi. Ben şok tabi neyse dedim maddi olarak sen hazır değilsin toparlan öyle evleniriz dedim. Baktım bu düzeldi tamam dedi bu hafta da işleri yoluna koyayım sonra her şey düzene oturacak bende daha ilgili olacağım söz dedi. Kapattım konuyu sonra arkadaşları geldi etti sohbet ederken bir ara telefonuna baktı bir kızla görüntülü konuşmuşlar. Ama bu kızı ilişkimiz başlamadan önce adını duymuştum arkadaşlarının arasında eşi ölmüş kızın çocuğu varmış yani arkadaşları da tanıyor yani. Neyse benimki de arkadaşımı imiş daha önce mesaj atmıştı gördüm sordum ehliyet alacak motorla ilgili soru sordu dedi bu da motor ustası ya. Tamam dedim neyse bir iki daha mesajını gördüm aldırış etmedim. En son cumartesi görüntülü konuştuklarını gördüm. Yine aynını dedi motorla ilgili soru sordu dedi bende sinirlendim git onunla sevgili ol ben istemiyorum seni diye benim o kızla işim olmaz çocuğu var eşi öldüğünde ben yemek gönderdim cenazesine falan filan. Ama kızdan aşırı gıcık aldım. Sizce aldatıyor mu beni bu kızla.
Elinizde kanıt olmadığı sürece aldatıyo olamaz bir araştırın derimKızlar daha önceki konumda erkek arkadaşımın ilgisizliğinden bolca bahsettim. Şehir dışından döndü ve akşamına hemen görüşelim dedi bende tamam dedim. Neyse buluştuk sohbet derken ben konuyu açtım dayanamıyorum artık ilgisizliğine böyle giderse ayrılırım çekemem ben seni dedim ama ben ona fırsat vermeden konuştum sonra yüzüme baktı baktı evlenelim biz dedi fazla uzatmayalım dedi. Ben şok tabi neyse dedim maddi olarak sen hazır değilsin toparlan öyle evleniriz dedim. Baktım bu düzeldi tamam dedi bu hafta da işleri yoluna koyayım sonra her şey düzene oturacak bende daha ilgili olacağım söz dedi. Kapattım konuyu sonra arkadaşları geldi etti sohbet ederken bir ara telefonuna baktı bir kızla görüntülü konuşmuşlar. Ama bu kızı ilişkimiz başlamadan önce adını duymuştum arkadaşlarının arasında eşi ölmüş kızın çocuğu varmış yani arkadaşları da tanıyor yani. Neyse benimki de arkadaşımı imiş daha önce mesaj atmıştı gördüm sordum ehliyet alacak motorla ilgili soru sordu dedi bu da motor ustası ya. Tamam dedim neyse bir iki daha mesajını gördüm aldırış etmedim. En son cumartesi görüntülü konuştuklarını gördüm. Yine aynını dedi motorla ilgili soru sordu dedi bende sinirlendim git onunla sevgili ol ben istemiyorum seni diye benim o kızla işim olmaz çocuğu var eşi öldüğünde ben yemek gönderdim cenazesine falan filan. Ama kızdan aşırı gıcık aldım. Sizce aldatıyor mu beni bu kızla.
kadın olarak görünce sinirlerin geriliyor. Ama yapsa sürekli interneti açık ve telefon masanın üzerindeAldatiyormu orasini bilmiyorum ama cok fevrisin boyle seylerden suphelendiginde direk sorma once biraz arastir sorustur iyice emin ol sorsan yeminde ettirsen inkar eder utanmadan cogu erkek boyledir
normal arkadaşı ise arayabilir bende ararım çünkü arkadaşlarımı ama kız buna yazıyormu onu tam bilmiyorumBi insan bi sey sormak icin neden goruntulu arar ki
şimdi sessiz pusudayım zatenElinizde kanıt olmadığı sürece aldatıyo olamaz bir araştırın derim
bakacam yattım pusuya şimdi konuyu kapattım biliyorYalan atıyor gibi geldi sevgiliniz görüntülü konuşmak ne yani
ortada evet anormal bir durum var. çekirge 1 2 en fazla 3 sıçrar.Motor hakkında soru sormak için sürekli görüntülü araması normal değil.
İlgisiz bir adamla düzelir diye evlenmek hayatımda duyduğum en saçma ve en çok karşılaştığım şey. Bir de şey var evlilik kötü gidiyo çocuk yapalım kurtaralımKızlar daha önceki konumda erkek arkadaşımın ilgisizliğinden bolca bahsettim. Şehir dışından döndü ve akşamına hemen görüşelim dedi bende tamam dedim. Neyse buluştuk sohbet derken ben konuyu açtım dayanamıyorum artık ilgisizliğine böyle giderse ayrılırım çekemem ben seni dedim ama ben ona fırsat vermeden konuştum sonra yüzüme baktı baktı evlenelim biz dedi fazla uzatmayalım dedi. Ben şok tabi neyse dedim maddi olarak sen hazır değilsin toparlan öyle evleniriz dedim. Baktım bu düzeldi tamam dedi bu hafta da işleri yoluna koyayım sonra her şey düzene oturacak bende daha ilgili olacağım söz dedi. Kapattım konuyu sonra arkadaşları geldi etti sohbet ederken bir ara telefonuna baktı bir kızla görüntülü konuşmuşlar. Ama bu kızı ilişkimiz başlamadan önce adını duymuştum arkadaşlarının arasında eşi ölmüş kızın çocuğu varmış yani arkadaşları da tanıyor yani. Neyse benimki de arkadaşımı imiş daha önce mesaj atmıştı gördüm sordum ehliyet alacak motorla ilgili soru sordu dedi bu da motor ustası ya. Tamam dedim neyse bir iki daha mesajını gördüm aldırış etmedim. En son cumartesi görüntülü konuştuklarını gördüm. Yine aynını dedi motorla ilgili soru sordu dedi bende sinirlendim git onunla sevgili ol ben istemiyorum seni diye benim o kızla işim olmaz çocuğu var eşi öldüğünde ben yemek gönderdim cenazesine falan filan. Ama kızdan aşırı gıcık aldım. Sizce aldatıyor mu beni bu kızla.
- Ben ayrılıcamKızlar daha önceki konumda erkek arkadaşımın ilgisizliğinden bolca bahsettim. Şehir dışından döndü ve akşamına hemen görüşelim dedi bende tamam dedim. Neyse buluştuk sohbet derken ben konuyu açtım dayanamıyorum artık ilgisizliğine böyle giderse ayrılırım çekemem ben seni dedim ama ben ona fırsat vermeden konuştum sonra yüzüme baktı baktı evlenelim biz dedi fazla uzatmayalım dedi. Ben şok tabi neyse dedim maddi olarak sen hazır değilsin toparlan öyle evleniriz dedim. Baktım bu düzeldi tamam dedi bu hafta da işleri yoluna koyayım sonra her şey düzene oturacak bende daha ilgili olacağım söz dedi. Kapattım konuyu sonra arkadaşları geldi etti sohbet ederken bir ara telefonuna baktı bir kızla görüntülü konuşmuşlar. Ama bu kızı ilişkimiz başlamadan önce adını duymuştum arkadaşlarının arasında eşi ölmüş kızın çocuğu varmış yani arkadaşları da tanıyor yani. Neyse benimki de arkadaşımı imiş daha önce mesaj atmıştı gördüm sordum ehliyet alacak motorla ilgili soru sordu dedi bu da motor ustası ya. Tamam dedim neyse bir iki daha mesajını gördüm aldırış etmedim. En son cumartesi görüntülü konuştuklarını gördüm. Yine aynını dedi motorla ilgili soru sordu dedi bende sinirlendim git onunla sevgili ol ben istemiyorum seni diye benim o kızla işim olmaz çocuğu var eşi öldüğünde ben yemek gönderdim cenazesine falan filan. Ama kızdan aşırı gıcık aldım. Sizce aldatıyor mu beni bu kızla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?