ALDATILIYORMUYUM BİLMİYORUM?

Benim onunla işim olmaz hem onun çocuğu var demiş olması ve görüntülü konuşması beni ciddi anlamda suphelendirir.

Motorla ilgili soru sormak için görüntülü mü konuşmak gerekiyormuş? Whatsapp'tan filan mesajlaşarak olmuyor muymuş o işler? Ayrıca "o kızla işim olmaz, çocuğu var" demek ne demek ki, çocuğu olmasa işi olabilir miymiş? Bunlar bir kenara, adam ilgisizmiş, sorunlarınızı dile getiriyorsunuz, çözmeye çalışmak yerine evlenme teklif edip, resmen sizi susturuyor. Yani sırf şunu yapan insana bile güvenmemeniz gerekir. Sanki tek sorununuz maddi durumlarmış gibi, onları hallet evleniriz mesajını niye veriyorsunuz ki? Gerçekten evlenecek misiniz? Ben ortada acayip tutarsız, dengesiz bir ilişki görüyorum şuan. Kızla sizi aldatmıyor olabilir ama neticede düzeltmeniz gereken başka şeyler var.

Bir de bildiğim kadarıyla artık ehliyet sınavında motor dersi kaldırıldı. Motorla ilgili ne sormuş olabilir ki.

Şuan boşanma aşamasında olduğum eşim de, alkolle ilgili tartıştığımız bir sırada, aynen sizin erkek arkadaşınız gibi , bir şey demeden yüzüme bakıp bakıp evlenelim o zaman demişti ve ben aşık olduğum için kabul edip, 1 ay sonmra nişanlanmıştık. 6 ay evli kaldık ve şuan alkol yüzünden boşanıyoruz. Kanmayın bunlara

Kızım bu adama güven olmayacağı gayet aşikar. Yalanlarla seni kandırıyor. Kıza neden gıcık oluyorsun sorun seninkinde. Oldu olacak ara diğer kadını çık aramızdan falan de. Allah bilir seninki ona ne yalanlar atıyor...

Hangi motor acaba

Ortadaki kanıt şu şekilde: hiç o tarz bir ilgi duymadığını söylediği ve aynı arkadaş ortamında arkadaş olduğu bir kız ile motorla ilgili soru sormak için yapıldığı söylenilen görüntülü bir arama, bunun dışında bir kanıt yok. Bazı kişiler görüntülü aramayı normal amaya tercih ediyor olabilir özellikle araba üzerinde bir şey gösterip soracaksa; bu da benim iyi niyetli bir ekleme olsun. Neyse şimdi ben hep aynı şeyi yazıyorum tekrar olacak, daha önce okuyanlar da bıkmıştır aynı örnekten ama evlenmeyi düşündüğünüz kişi sizi aldatma potansiyeli olan, sadakatsız ahlaksız kişilikte birisi mi? Eğer öyleyse sizin onunla ne işiniz var? Yok eğer öyle bir insan değilse o zaman sizdeki güvensizlik ne böyle? Şimdi farzedin siz bir sebeple çantanızı bir arkadaşınıza emanet ettiniz sonra da "ya sen benim çantamı açıp içinden bir şey çaldınsa" diye onu suçladınız ne olur? o arkadaşlık biter; ya da ya çalarsa çantamdan bişey diye kendinizi yediniz bitirdiniz Bu yaptığınız şey de buna benziyor bence. Şimdi erkek arkadaşınızı siz tanıyorsunuz siz biliyorsunuz güvenecek misiniz güvenmeyecek misiniz onu sadece siz bilirsiniz, ancak gereksiz şüpheler ve gereksiz kıskançlıklar ilişkileri tüketir.

Bi isle ilgili konusuyorlar gibi niye aldatmaya getirdiniz ki? Cocukluk yapiyorsunuz gibi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…