evet haklısınız ama başta benimle görüşmek isteyen oydu ilk adım ondan geldi sonra niye böyle oldu anlamadım kendisi cok kurnaz ve olgun biri aslında herşeyin farkında yani seviyorum evet onun yanında heyecanlanıyorm onu görmek istiyorm karakteri de iyi gibi gelmişti bana ayrılacağımızı bilsem bile sana yalan söylemem demişti ama simdi bu yaptığı bide geçen gün şöyle bir olay oldu telefonum çaldı baktım arıyor o ara açamadım çünkü müsait değildim sonra mesaj attım şimdi arama canım açamam dedim tamam dedi yarım saat sonra ara dedim bana arayamam yoldayım dedi neyse işte bende buna dedimki o zaman niye simdi aradın yoldaysan dedim oda ben aramadım cebimde aramış farkında değilim dedi.benim aklıma şu geldi acaba o mesaj attığı kızı aradı kızla ismimiz aynı sonuçta karıstırdımı ikimizi ararken olabilirmi sizce beni su ana kadar birkere bile aramadı zaten sadece mesaj atıyor oda istediği zaman....... ayrılıcam ama karar verdim burdaki yorumlardan sonra gerçekten kullanıldığımı anladım ben cok safım normaldede zaten...... sağollun yorumunuz için