- 28 Aralık 2013
- 225
- 90
- 43
- Konu Sahibi hayatbubellimiolur
-
face ni açmaması en büyük delil bu birincisi 2. olarakta onu merve diye kaydetmesi normal ama seni soyadla kaydetmesi anormal bence ikinizi bir idare ediyo ve karıştırmamak içinde soyadınla kaydetmiş seni. allah aşkına şu özgüvenliyim ben bakmam kendi kaybeder muhabbetini bırakın bazıları şimdi saldırcak bu lafa ama sonuna kadar arkasındayım düşüncemin kurcalarım hertürlü ya bunun özgüven eksikliğiyle alakası yok ben kimseye sonuna kadar güvenilmeyeceğini gördüm adam yapar ama en azından salak yerine konulmaz yoluna bakarsın
bunu hic düşünmemiştim benimle onu karıştırmamak için evet bencede öyle cook sağol yorumun için ayrılıcam ama cok seviyorumda ayrılıp dağılmaktan korkuyorum ne yapacağımı şaşırdım
bunu hic düşünmemiştim benimle onu karıştırmamak için evet bencede öyle cook sağol yorumun için ayrılıcam ama cok seviyorumda ayrılıp dağılmaktan korkuyorum ne yapacağımı şaşırdım
offf bu erkeklerin bizi birer salak gibi görmelerinden bıktım, hala anlayamıyolar onları sevdiğimiz için inanmak istediğimizi. Asıl beyinlerinde sorun olan onlar ..
sen burda kendini yıprat onun umrunda olmasın, onun mervesine ben ...
Herşeyi bir kenara bırak, yalan söylemesi hiç hoş değil. Yalan söyleyen kişiden herşey beklenir. Güven de tek kullanımlıktır.
Saklayacağı bir şey olmasa idi bu kadar da kıvırmazdı. Ben bir haltlar karıştırdığını düşünüyorum. Kartları açık oynamaması hiç hoş değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?