aldatılıyormuyum kızlar yorumlarınız benim icin cok önemli lütfen

faceboook sifresini sana güvenip vermemesi zaten başlı basına bir soru işareti bence.ayrıca bu zamanda hangi baba oğlunun telefonunu kurcalar varsayalım ki karıstırdı hangi baba oğlunun kız arkadaşı var diye sorun yapar ki?

Son düzenleme:
face ni açmaması en büyük delil bu birincisi 2. olarakta onu merve diye kaydetmesi normal ama seni soyadla kaydetmesi anormal bence ikinizi bir idare ediyo ve karıştırmamak içinde soyadınla kaydetmiş seni. allah aşkına şu özgüvenliyim ben bakmam kendi kaybeder muhabbetini bırakın bazıları şimdi saldırcak bu lafa ama sonuna kadar arkasındayım düşüncemin kurcalarım hertürlü ya bunun özgüven eksikliğiyle alakası yok ben kimseye sonuna kadar güvenilmeyeceğini gördüm adam yapar ama en azından salak yerine konulmaz yoluna bakarsın

bunu hic düşünmemiştim benimle onu karıştırmamak için evet bencede öyle cook sağol yorumun için ayrılıcam ama cok seviyorumda ayrılıp dağılmaktan korkuyorum ne yapacağımı şaşırdım

aldatılıp susan biri olmaktansa aşk acınla yaşa.bi süre sonra geçer ne acılar unutuluyor sonuçta canım

bence dağılmayacaksın tam aksine kendine geleceksin neden daha erken kopmadım diyceksin inan bana başta zor olur belki ama bian önce hayatını düzene sokarsın. ha bide üzülmeni istemem ama seni soyadla keydettiğine göre o kıza seni resmi bi arkadaş tanıdık gibi gösteriyo o kızı senden daha üstün tutuyo yani def et gitsin hatta öğrenme imkanın varsa öteki kızada anlat durumu ne mal olduğu çıksın ortaya

Canım bu kişi pek güven veren birine benzemiyor.
Benim konumu okumuşsundur beni de adımla kaydetmişti.
Konuştuğu diğer kızlar vardı whatsapptan onları da adıyla kaydetmiş.
Yani onun için ha o ha sen sanırım gönlünü eğlendirmeye bakıyor.
Yol yakınken bırak ne yaparsa yapsın. Çapkının teki belliki

offf bu erkeklerin bizi birer salak gibi görmelerinden bıktım, hala anlayamıyolar onları sevdiğimiz için inanmak istediğimizi. Asıl beyinlerinde sorun olan onlar ..

sen burda kendini yıprat onun umrunda olmasın, onun mervesine ben ...

aldatılıyor musun bilemem ama su an boyle bir durum yoksa bile yakındır...
yaptıklarından ziyade sana verdigi cevap sekli bana supheli geldi, yalandan yalana atlıyor gibi.
mukemmel bile gozukse guven vermeyen erkek bir işe yaramaz, kafanı yormana degmez, daha gencsin, uzaklas.

anlattıklarını ben erkek ark.ımla yasıyorum, illa aldatma belirtisi olmak zorunda degil bunlar.
ikimiz de adımızla kayıtlıyızdır,
birbirimize de canım cicimli cok konusmayız,
benim ozel hayatım derim google aramalarını gecmisi vs surekli silerim,
bir sey sakladıgımdan mı tabi ki degil. fakat herseyimi bilmesine gerek yok. ben zaten paylasmak istediklerimi paylasıyorum.
facebook sifrelerimizi bilmeyiz ve kurcalamayız da. iliskisi var falan diye de gozukmez. hem yuzumuguz falan yok ki.
fakat acık kaldıysa bile onun arkadasları yazdıgında su an markette vs diye cevaplar veririm, o da bana aynısını yapar.
benimki enayilik mi bilmiyorum ama o bilg. basında yokken bir kez bile mesajlarını inceleyeyim kimlerle yazısıyor diye bakma ihtiyacı hissetmedim.
bu yazdıklarımdan uzak gibi gelecek ama gayet ciddi bir iliskimiz var, fizandaki arkadasa kadar herkes bilir,
su an tek eksik ailelerin birbiriyle tanısmamıs olması. onu da birkac yıl sonra nişandan hemen once yapmayı dusunuyoruz.

Evet aldatiliyosun diyemem ama geliyorum diyo bazi seyler onu soyleyebilirim.
İsim soyisimle kaydetmek nedir ya biz kiz halimizle canim bilmemne diye kaydediyoduk sevgilimizi.
Bu ne tirsik bi cocuk.bari tek isimle kaydet.
Yalani cok bu cocugun bunu bilirim bunu soylerim.

Herşeyi bir kenara bırak, yalan söylemesi hiç hoş değil. Yalan söyleyen kişiden herşey beklenir. Güven de tek kullanımlıktır.

Saklayacağı bir şey olmasa idi bu kadar da kıvırmazdı. Ben bir haltlar karıştırdığını düşünüyorum. Kartları açık oynamaması hiç hoş değil.

ha bide benim eşim adı ve soyadıyla kayıtlı telefonumda ama eşime çok aşığım yani bence bu sevgi yada aşk göstergesi değil:)

Son düzenleme:

Haklısın galiba canım sağol yorumun için ..

Şu adam hayatına girdiğinden beri doğru bir hareketi oldu mu?
Bırak ne hali varsa görsün...
Yalanın bile bir usulü var bu adam onu bile becerememiş

Vallah aklima bu durumda bi iliskisi daha var ve onun icin sizi ismiyle kaydettiki öteki hatunda cok karistiriyor heralde oda cakmasin davayi diye geldi :26: sizede Baba yalanini uydurmus, yani aule hemen evlendirmeye kalkiyor yalanida baya bi komik olmus , yani tamam vardir öyle aileler söylerler eee oglum hazir sevgilin varken isi ciddiye dökelim falan diyede is sonucta onda biter, her aile evladinin mürvetini görmek ister... Tuaf sebepler bulmus dogrusu, face'inie baktirmamasida ayri bi konu zten cok süpheli... Daha önce ayrilmissiniz anladigim kadariyla neden bilmiyorum ama cogunlukla yasanmisi bikez daha denemek bosa vakit kaybi oluyor, cok nadirdir ömürlük olmasi...siz bu iliskiyi bidaha gözden gecirin bence, size deger vermeyen biriyle nekadar mutlu olabilirsinizki?

kızlar yorumlarınız için öncelikle hepinize cok teşekkür ederim.. ben o kadar kötüyüm ki ilk sevgilim ve cook seviyorum onu ama aldatılıyorsam yazıklar olsun ne diyebilrimki haketmedim hic Allahından bulsun nasıl ayrılırım cok seviyorum ......... dün sabah buluşmuştuk bu gece onbirde mesaj attım napıyosn diye cevap vermedi ama gece facebooka girmiş hemde gece üçte.... şu saate kadar ne bi ses var ne bi mesaj attı facebooka da girmemiş dün üçten beri normalde hic çıkmıyor faceden telefondan giriyor bütün gün bugün hic girmedi ... aklıma şu geldi bugün acaba beni aldattığı kızlamı buluştu sabahtan onunla vakit geçiriyor heralde hic bi mesaj atmadı bugün ne yapıcam kızlar ya günahını alıyorsam çok pişman olurum nasıl anlayacağım aldattığını kesin olarak(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…