- Konu Sahibi hayatbubellimiolur
-
yoo ben olsam ayrılmazdım, süründürürdüm.
iyi aksamlar kızlar, ben sevgilimle barıştım daha önceki konumu bilenler için söyliyim ilk önce .Bugün sevgilimle buluştuk oturuyoruz facebookuna girmek istedim olmaz dedi niye dedim benim telefon girmiyor dedi halbuki giriyor bütün gün telefondan acık oluyor ben görüyorum dedimki giriyosn ben görüyorum mobilden hep acıksın dedim kardeşimden giriyorum ben dedi yine yalan söyledi kardeşinden giremez kardeşi çalışıyor bütün gün ve zaten önceden de evdeki wifiden bağlanıyorum facebook paketim yok demişti bana yani telefonu gayette giriyor.. neyse dedim ki ozaman benim telefondan girelim hayır dedi karıştırılmasından hoşlanmıyorum ben seninkine bakmak istiyormuyum dedi bende bak benim gizleyecek birseyim yok dedim...... neyse iste daha önceden de kendisi gelip bana gösteriyordu facebookunu özellikle açıp baktırıyordu bana bende demistimki buna ben öyle karıştırmam sürekli merak etme demiştim ..... neyse kızlar yanımda otururken mesajlara girdi bi mesaj çarptı gözüme napıyosun diye merve adında bi kıza mesaj atmış buarada benim adımda merve ama ,, beni telefonuna adım ve soyadımla beraber kaydetmiş beni aşkım falan diye kaydedemezmiş babası telefonunu kurcalıyormuş ,ama ne hikmetse? kızı sadece merve diye kaydetmiş!! soyadı yok sordum kim bu kız diye bir arkadaşım bi arkadaşımın numarasını isteyecektm sms hakkı yokmuş aradım konuştuk dedi..... ben bozuldum tabi bana saçmalama merve, benim samimi kız arkadaşlarım hep olacak is hayatımdada kıskançlığını yen dedi kızlar simdi benim kafam cok karıştı birincisi niye kızı sadece adıyla kaydediyor beni adımla soyadımla kaydediyor sevgilisi olduğum halde babası görürmüş çok saçma bir neden değilmi ? ikincisi facebookunu yanımda açmadı önceden kendisi açıp baktırmıştı kızlar ve yalan söylemesi telefonum girmiyor diye... benmi abartıyorum düşüncelerinizi paylasırmısınız yerimde olsanız ne yaparsınız lütfen yardım edin
iki isim aynı olduğu için karıştırmamak adına birinizin adını soyadıyla yazmış galiba. ben de yapıyorum öyle.
kızlar yorumlarınız için öncelikle hepinize cok teşekkür ederim.. ben o kadar kötüyüm ki ilk sevgilim ve cook seviyorum onu ama aldatılıyorsam yazıklar olsun ne diyebilrimki haketmedim hic Allahından bulsun nasıl ayrılırım cok seviyorum ......... dün sabah buluşmuştuk bu gece onbirde mesaj attım napıyosn diye cevap vermedi ama gece facebooka girmiş hemde gece üçte.... şu saate kadar ne bi ses var ne bi mesaj attı facebooka da girmemiş dün üçten beri normalde hic çıkmıyor faceden telefondan giriyor bütün gün bugün hic girmedi ... aklıma şu geldi bugün acaba beni aldattığı kızlamı buluştu sabahtan onunla vakit geçiriyor heralde hic bi mesaj atmadı bugün ne yapıcam kızlar ya günahını alıyorsam çok pişman olurum nasıl anlayacağım aldattığını kesin olarak(((
aldatmasa bile siz 11 de mesaj gönderiyorsunuz gece 3 te adam facede ama size cevap yazmıyor adamın umrunda değil ilişkiniz belki çok sert eleştiriyor olabilirim ama açıkça ortada boşuna zaman kaybetmeyin üstüne de düşmeyin pişman olacağınız bişey yok ortada
iyi aksamlar kızlar, ben sevgilimle barıştım daha önceki konumu bilenler için söyliyim ilk önce .Bugün sevgilimle buluştuk oturuyoruz facebookuna girmek istedim olmaz dedi niye dedim benim telefon girmiyor dedi halbuki giriyor bütün gün telefondan acık oluyor ben görüyorum dedimki giriyosn ben görüyorum mobilden hep acıksın dedim kardeşimden giriyorum ben dedi yine yalan söyledi kardeşinden giremez kardeşi çalışıyor bütün gün ve zaten önceden de evdeki wifiden bağlanıyorum facebook paketim yok demişti bana yani telefonu gayette giriyor.. neyse dedim ki ozaman benim telefondan girelim hayır dedi karıştırılmasından hoşlanmıyorum ben seninkine bakmak istiyormuyum dedi bende bak benim gizleyecek birseyim yok dedim...... neyse iste daha önceden de kendisi gelip bana gösteriyordu facebookunu özellikle açıp baktırıyordu bana bende demistimki buna ben öyle karıştırmam sürekli merak etme demiştim ..... neyse kızlar yanımda otururken mesajlara girdi bi mesaj çarptı gözüme napıyosun diye merve adında bi kıza mesaj atmış buarada benim adımda merve ama ,, beni telefonuna adım ve soyadımla beraber kaydetmiş beni aşkım falan diye kaydedemezmiş babası telefonunu kurcalıyormuş ,ama ne hikmetse? kızı sadece merve diye kaydetmiş!! soyadı yok sordum kim bu kız diye bir arkadaşım bi arkadaşımın numarasını isteyecektm sms hakkı yokmuş aradım konuştuk dedi..... ben bozuldum tabi bana saçmalama merve, benim samimi kız arkadaşlarım hep olacak is hayatımdada kıskançlığını yen dedi kızlar simdi benim kafam cok karıştı birincisi niye kızı sadece adıyla kaydediyor beni adımla soyadımla kaydediyor sevgilisi olduğum halde babası görürmüş çok saçma bir neden değilmi ? ikincisi facebookunu yanımda açmadı önceden kendisi açıp baktırmıştı kızlar ve yalan söylemesi telefonum girmiyor diye... benmi abartıyorum düşüncelerinizi paylasırmısınız yerimde olsanız ne yaparsınız lütfen yardım edin
yok cnm çalışmıyor üniversite okuyorz su an ama babası hemen evlendirmeye kalkıyorms bunu hemen bisey duysa facebooktada ilişkisi var yapmıyor bu yüzden akrabaları görüp hemen abartıp evliliğe getirirler olayı diye ne kadar doğru bilmiyorumbenim kafamı kurcalayan kıza mesaj atması facesini saklaması yanımda
Şu an aldatılıp aldatılmadığından tam emin olmadığın için ne yapacağını bilmiyorsun. Yüreğin ile beynin arasında gidip geliyorsun, biliyorum. Eğer ben bitirdim diyebilme gücünü kendinde bulabilseydin ve kararında kesin olsaydın bak nasıl peşinden koşacaktı. Ama böyle demen için kararından da dönmemen lazım.
Karar senin kararın ama böyle için içini kemirerek de nasıl eskisi gibi olabilir ki? Sinek de pis değil ama mide bulandırıyor. İçine o kuşku düştükten sonra bitiyor herşey zaten, asla eskisi gibi olmuyor.
Önünde kocaman yıllar var. Değmeyecek biri için yıllarını boşa harcama bence.
Hayat devam ediyor. Biliyorum çok acı. Biz bayanlar erkeklerin herşeyine katlanıyoruz da aldatılma deyince işte onu kaldırmak çok zor. Unutma sen değerlisin. Değerini bilenlerle yoluna devam etmelisin.
Şunu söylemek istiyorum aldatmıyor olsa bile en azından ilgili davranabilirdi. Aramıyor, sormuyor... Sanırım seni cepte görüyor, sevginden o kadar emin ki.
sıkıntıya gelemiyo diyosun baştada dedinki babası telefonunu karıştırıyo bu mu sıkıntıya gelemeyen adam, seni sallamıyo, telefonundaki diğer herkesten bi farkın yok hatta hasbelkader görüşülmüşte kaydedilmiş gibi bi halin var, daha 1 ay olmuş ilişkiniz seviyorum diyosun, o zaman sen bu adamın tipini seviyosun sadece yoksa karakter diye bişey yok iyi madem ayrılma hayırlı uğurlu olsun boynuzların
Valla günahını alıyorsam Allah affetsin ama isim soyisimle kaydetmek nedir arkadaş.Bi arkadaş yazmış,biz kız halimizle çiçeğim böceğim yazıyoruz. Ne demek telefondan girilmiyor.Bende bir takoz var,o bile giriyor kör topal...
Bu yalana çocuklar bile inanmaz.Sen gerçekten bu dediklerine inandın mı ?
Senin ne nane yediğin meydanda,hadi eyvallah de bitir.Neye süründüreceksin ? Adamın zaten yedeği var,besbelli.
Ben herşeyi geçtim yalan söylemesine takıldım. Yalan çok kötü. Bu insana güvensizlik verir. Eğer bir işin içinde yalan varsa bence daha fazla devam etmemelisin.
Önce kendi kıymetini bilmelisin, daha önünde kocaman bir hayat var. Sonra otur ve düşün, ben bu insanla ne kadar devam edebilirim diye. Bilmiyorum yaşın kaç, yani bu insanla ciddi mi düşünüyorsun? Tecrübelerime dayanarak söyleyim eğer ciddi düşünürsen yalan söyleyen biri seni çok yıpratır. Tek söyleyebileceğim ne yapman gerektiğine karar vermelisin. Mantiken bitirmen gerekiyor, yani kalbine laf geçirebilmen lazım. Kalbine taş basıp bitirebilirsen gururunu da kurtarmış olacaksın. Yok yapamam diyorsan, böyle için içini kemire kemire devam edeceksin, ama asla bu kişiyle ciddi düşünme. Bu insan seni yarı yolda bırakır söyleyim.
Bir de şu var, canı isteyince seni araması da tuhaf. Böyle biri sorumluluk da alamaz. Sen tamam diyelim ki onun yapısı öyle diye herşeyiyle onu kabul etsen bile, o seni herşeyinle kabul edecek mi?
Bu ilişki seni yorar, yıpratır. Hergün kangren olup yaşamaktansa bir kerede kurtulmak bence daha mantıklı.
Ben de böyle biri ile evliydim. Çok çaba gerektiriyor. 4 yıl flört ve 11 yıl evlilikle en fazla 15 yıl sürdü. 8 yaşımdaki oğlumla bizi bırakarak arkasına bile bakmadan gitti. Çok yıprandım. Ama hayat devam ediyor. Sen daha yolun başındasın. O yüzden yıpratma kendini. Daha fazla üzülmeden bence bitirmelisin. Bitirecek gücü kendinde bulmalısın. Şunu öğrendim olmuyorsa olmuyor, fazla zorlamanın anlamı yok. Kader denilen şeye inanıyorum ama biraz da kaderimizi biz kendimiz seçiyoruz. Ben tıpkı senin gibi kalbim ve beynim arasında bocalayarak geçirdim. Bir de oğlum var benim. Şartları çok zorladım. Yıprandım. Değmez inan. Olmuyorsa olmuyor. Şunu da öğrendim: KİMSE VAZGEÇİLMEZ DEĞİL, inan bana. Şimdi evet bitirirsen çok üzüleceksin, ama daha çok gençsin. Önüne bir sürü insanlar çıkacak ve bir gün iyi ki bitirmişim diyeceksin. Şunu unutma kimseyi değiştiremezsin. Sen de kimse için değişmemelisin. Ama yalan söyleyen biriyle olmaz, inan olmaz. Karar senin ama bir karara varmalısın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?