aldatılıyormuyum kızlar yorumlarınız benim icin cok önemli lütfen

hic aramazdım sormazdım. yokmuş gibi davranırdım.

veya aynı şeyi yapardım ona. ailem gorusmeme izin vermior diyip başkasıyla gorusuormus gibi davranırdım.

kısacası kısasa kısas.

üzgünüm ama abartmıyorsun herşey bi tarafa diyelim ki sana karşı dürüst, babasından bu derece korkuyorsa o adamdan hayır gelmez.... saçmalığa bakarmısın ''babam sevgilim olduğunu bilirse kızar'' sanki köyde yaşayan 13 yaşındaki kız çocuğu....

aldatmasa bile siz 11 de mesaj gönderiyorsunuz gece 3 te adam facede ama size cevap yazmıyor adamın umrunda değil ilişkiniz belki çok sert eleştiriyor olabilirim ama açıkça ortada boşuna zaman kaybetmeyin üstüne de düşmeyin pişman olacağınız bişey yok ortada

yok sert eleştirmiyorsunuz aksine benim acı gerçekleri görmemi sağlıyorsunuz sanırım genel yapısı olarak umursamaz zaten sok sıkılmaya gelmiyor hemen bunaılıyor üstüne gitmemeye çalışıyorum ama kıza mesaj atması beni düşündürdü normalde bana atar napıyosn diye kıza atms ((

Şu an aldatılıp aldatılmadığından tam emin olmadığın için ne yapacağını bilmiyorsun. Yüreğin ile beynin arasında gidip geliyorsun, biliyorum. Eğer ben bitirdim diyebilme gücünü kendinde bulabilseydin ve kararında kesin olsaydın bak nasıl peşinden koşacaktı. Ama böyle demen için kararından da dönmemen lazım.

Karar senin kararın ama böyle için içini kemirerek de nasıl eskisi gibi olabilir ki? Sinek de pis değil ama mide bulandırıyor. İçine o kuşku düştükten sonra bitiyor herşey zaten, asla eskisi gibi olmuyor.

Önünde kocaman yıllar var. Değmeyecek biri için yıllarını boşa harcama bence.

Hayat devam ediyor. Biliyorum çok acı. Biz bayanlar erkeklerin herşeyine katlanıyoruz da aldatılma deyince işte onu kaldırmak çok zor. Unutma sen değerlisin. Değerini bilenlerle yoluna devam etmelisin.

Şunu söylemek istiyorum aldatmıyor olsa bile en azından ilgili davranabilirdi. Aramıyor, sormuyor... Sanırım seni cepte görüyor, sevginden o kadar emin ki.

Son düzenleme:

Valla günahını alıyorsam Allah affetsin ama isim soyisimle kaydetmek nedir arkadaş. Bi arkadaş yazmış,biz kız halimizle çiçeğim böceğim yazıyoruz.Ne demek telefondan girilmiyor.Bende bir takoz var,o bile giriyor kör topal...

Bu yalana çocuklar bile inanmaz.Sen gerçekten bu dediklerine inandın mı ?

Senin ne nane yediğin meydanda,hadi eyvallah de bitir.Neye süründüreceksin ? Adamın zaten yedeği var,besbelli.

sıkıntıya gelemiyo diyosun baştada dedinki babası telefonunu karıştırıyo bu mu sıkıntıya gelemeyen adam, seni sallamıyo, telefonundaki diğer herkesten bi farkın yok hatta hasbelkader görüşülmüşte kaydedilmiş gibi bi halin var, daha 1 ay olmuş ilişkiniz seviyorum diyosun, o zaman sen bu adamın tipini seviyosun sadece yoksa karakter diye bişey yok iyi madem ayrılma hayırlı uğurlu olsun boynuzların

seni adınla soyadınla kaydetmesi biraz normal, daha çok anormal. bir de o yaşlarda daha çok kullanılır aşkım, hatta şekil değiştirir aşkım yetmez aşkitom, aşkımmmmm vs vs.. bu durumda seni adıyla kaydetmiş olması garip. babasının telini karıştırması daha da garip hatta anormal üstü garip..kıskançlık konusunda sınırlarını bilmiyorum diğer konularınızı bilmediğim için ama telinden facebook a bağlanıp da bağlanamıyorum demesi yalansa eğer, masum bir yalan değildir.

evet kesinlikle beynimle kalbim arasında gidip geliyorum tam kesin karar veriyorum aldatıyor diyorum bu yalanları onu gösteriyor daha ne olabilir ki? diyorum kendime o kadar saçma yalanlarki hani bana dese ki telefonum giriyor ama özel konuşmalarım var bakmanı istemiyorm dese yine inanacaktım ama telefonum girmiyor kardeşimden giriyorum demesi yüzde yüz yalan ki birkeresinde evden bağlanıyorum telefona paket almaıdm demişti. ama şöyle birşeyde var mesela öyle birsey oluyorki diyorum bu beni gerçekten seviyor yapmaz öyle birsey yapıısı böyle adamın çabuk boğuluyor özlemek istiyor heralde diyorum iki gün önce buluştuk iki gündür bir mesaj dahi atmadı şaşırıyorum mesela üc gün sonra atacak gayet sıcak bir sekilde biliyorum ama bir öyle bir böyle davranması beni şaşırtıyor ama sevmese niye benimle görüşsün buda var zaten ağzından canım kelimesinden başka birsy çıkmıyor yapım böyle benim değiştiremezsin diyor bende gerçekten yapısının böyle olduğuna kendimi alıştırmaya çalışıyorum herşeyi geçtim yapısı böyleyse bile ona alışırım sevdiğim için , ama facesini göstermemesi yalan söylemesi ismimi soyadımla kaydetmesi kıza napıyosn diye mesaj atması kafamı kurcalıyor .....

evet haklısınız ama başta benimle görüşmek isteyen oydu ilk adım ondan geldi sonra niye böyle oldu anlamadım kendisi cok kurnaz ve olgun biri aslında herşeyin farkında yani seviyorum evet onun yanında heyecanlanıyorm onu görmek istiyorm karakteri de iyi gibi gelmişti bana ayrılacağımızı bilsem bile sana yalan söylemem demişti ama simdi bu yaptığı bide geçen gün şöyle bir olay oldu telefonum çaldı baktım arıyor o ara açamadım çünkü müsait değildim sonra mesaj attım şimdi arama canım açamam dedim tamam dedi yarım saat sonra ara dedim bana arayamam yoldayım dedi neyse işte bende buna dedimki o zaman niye simdi aradın yoldaysan dedim oda ben aramadım cebimde aramış farkında değilim dedi.benim aklıma şu geldi acaba o mesaj attığı kızı aradı kızla ismimiz aynı sonuçta karıstırdımı ikimizi ararken olabilirmi sizce beni su ana kadar birkere bile aramadı zaten sadece mesaj atıyor oda istediği zaman....... ayrılıcam ama karar verdim burdaki yorumlardan sonra gerçekten kullanıldığımı anladım ben cok safım normaldede zaten...... sağollun yorumunuz için

inandım çünkü ona güvendim öyle mantıklı şeyler söylüyor ki bazen birsey diyor mesela diyorum tamam bu beni seviyor yapısı böyle sıkmaya gelmiyor diyorum ama bu yalanları artık son nokta oldu bitirmeye karar verdim kk olmasa gerçekten devam edebilirdim ama gözüm açıldı sanırım birde insan sevince gerçekleri görmek istemiyor .... sağolun yorumunuz icin

Ben herşeyi geçtim yalan söylemesine takıldım. Yalan çok kötü. Bu insana güvensizlik verir. Eğer bir işin içinde yalan varsa bence daha fazla devam etmemelisin.

Önce kendi kıymetini bilmelisin, daha önünde kocaman bir hayat var. Sonra otur ve düşün, ben bu insanla ne kadar devam edebilirim diye. Bilmiyorum yaşın kaç, yani bu insanla ciddi mi düşünüyorsun? Tecrübelerime dayanarak söyleyim eğer ciddi düşünürsen yalan söyleyen biri seni çok yıpratır. Tek söyleyebileceğim ne yapman gerektiğine karar vermelisin. Mantiken bitirmen gerekiyor, yani kalbine laf geçirebilmen lazım. Kalbine taş basıp bitirebilirsen gururunu da kurtarmış olacaksın. Yok yapamam diyorsan, böyle için içini kemire kemire devam edeceksin, ama asla bu kişiyle ciddi düşünme. Bu insan seni yarı yolda bırakır söyleyim.

Bir de şu var, canı isteyince seni araması da tuhaf. Böyle biri sorumluluk da alamaz. Sen tamam diyelim ki onun yapısı öyle diye herşeyiyle onu kabul etsen bile, o seni herşeyinle kabul edecek mi?

Bu ilişki seni yorar, yıpratır. Hergün kangren olup yaşamaktansa bir kerede kurtulmak bence daha mantıklı.

Ben de böyle biri ile evliydim. Çok çaba gerektiriyor. 4 yıl flört ve 11 yıl evlilikle en fazla 15 yıl sürdü. 8 yaşımdaki oğlumla bizi bırakarak arkasına bile bakmadan gitti. Çok yıprandım. Ama hayat devam ediyor. Sen daha yolun başındasın. O yüzden yıpratma kendini. Daha fazla üzülmeden bence bitirmelisin. Bitirecek gücü kendinde bulmalısın. Şunu öğrendim olmuyorsa olmuyor, fazla zorlamanın anlamı yok. Kader denilen şeye inanıyorum ama biraz da kaderimizi biz kendimiz seçiyoruz. Ben tıpkı senin gibi kalbim ve beynim arasında bocalayarak geçirdim. Bir de oğlum var benim. Şartları çok zorladım. Yıprandım. Değmez inan. Olmuyorsa olmuyor. Şunu da öğrendim: KİMSE VAZGEÇİLMEZ DEĞİL, inan bana. Şimdi evet bitirirsen çok üzüleceksin, ama daha çok gençsin. Önüne bir sürü insanlar çıkacak ve bir gün iyi ki bitirmişim diyeceksin. Şunu unutma kimseyi değiştiremezsin. Sen de kimse için değişmemelisin. Ama yalan söyleyen biriyle olmaz, inan olmaz. Karar senin ama bir karara varmalısın.

yalannnnnnnnn palavraaaaaaaaaaaaaaaaaa
sakın inanma bunlara
isim soyisim nedir ya sanki orta okul cocuguda babası telini karıstırıp kızıcak..
bıkere bı adam netse sana karsı herseyını karıstırmana izin verir sorgusuz sualsiz...
bence bi işler karştırıyooo baktın düzelmiyo salla gitsin ya,dalavereyle nereye kadar..

yazdıklarınızda kelimesi kelimesine o kadar haklısınız ki.. o kadar doğru özetlemişsiniz ki hayran kaldım.. belki de benzer şeyler yaşadığımız için bu kadar gerçek yazdıklarınız..... benim ilk ilişkim ilk elini tuttuğum güvendiğim insandı... arkadaşlarım bile bizi yakıştırmıyordu sen ondan binkat güzelsin üstünsün diyorlar onu aşağılamak icin söylemiyorm tabiki sadece biraz daha değer verebilirdi bana çok üzgünüm gerçekten hic böyle olacağını tahmin edemezdim ama hayat işte insanın basına herşey geliyor.. zaten sürekli beni evine çağırıyordu kafede buluşmaktan sıkıldım dedi en sonunda belki de isteklerini karşılamayacağımı anlayınca vazgeçti benden....çünkü ben ona dedim evine gelmem senin benimle eski sevgililerinle yasadıklarını yaşayamazsın dedim en son buluşmamızda belki de istediğini alamayacaığını anlayınca vazgeçti.... ama seven insan vazgecermi? evlenene kadar beklemezmi ki yasım 21 o 23 yasnda mezn olp iş kuracaktı sonra evlenecektik güya..onu geçtim bana o kadar güven verici seyler söylüyor mesela bi kız bunu sorms annesine buda cok kızms falan ya ne bileyim seviyor gibiydi off bilmiyorum ayrılık mesajını hazırladım 2 gündür birsey yazmıyor ne mesaj ne birsey atıyor ama facelerde takılıyor gece yarılarına kadar..... ilk mesajında atacağm ayrılık mesajını cok umursayacaığınıda sanmıyorm ama ...... sağolun yorumunuz icinn gerçekten bu ayrılık kararını almam burdaki sizlerin sayesinde oldu birazda aklım açıldı sayenizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…