- Konu Sahibi hayatbubellimiolur
-
bende oluşan intiba şu ki: evet aldatılıyosun, hem bu çocuk kaç yaşındada babası telefonunu karıştırıyo velev ki aşkım diye kaydetti seni ne dicek babası kız çocuğu olsa bi nebze anlıcamda erkek yani
23 yasındao kızı tek adıyla kaydetmesi soyadını yazmaması anormal değilmi sence beni adımla soyadımla kaydediyor
Çocuk çalışmıyor muydu? O yaşta babası niye kontrol ediyormuş? Hem napacak sevgilisi olsa şeyini keserim namıssız mı dicek. Tövbe ya kızdım bak
23 yasındao kızı tek adıyla kaydetmesi soyadını yazmaması anormal değilmi sence beni adımla soyadımla kaydediyor
ne kadar oldu çıkalı. Bu çocuk seni yüzde yüz aldatıyo yani onu bırak aldatabilecek kabiliyette biri değil eline yüzüne bulaştıryo
yok cnm çalışmıyor üniversite okuyorz su an ama babası hemen evlendirmeye kalkıyorms bunu hemen bisey duysa facebooktada ilişkisi var yapmıyor bu yüzden akrabaları görüp hemen abartıp evliliğe getirirler olayı diye ne kadar doğru bilmiyorumbenim kafamı kurcalayan kıza mesaj atması facesini saklaması yanımda
yok cnm çalışmıyor üniversite okuyorz su an ama babası hemen evlendirmeye kalkıyorms bunu hemen bisey duysa facebooktada ilişkisi var yapmıyor bu yüzden akrabaları görüp hemen abartıp evliliğe getirirler olayı diye ne kadar doğru bilmiyorumbenim kafamı kurcalayan kıza mesaj atması facesini saklaması yanımda
1 ay kadar oldu ama ben bozulunca saçmalama merve diye baya bi kızdı bana üste çıkmak icinmi yaptı bilmiyorm ama öyle bisey yapsam seninle niye barısıyım dedi bana
eşşek kadar herif babası telefonunu karıştıracak(!) diye sevgilisini telefonuna dilediği gibi kaydedemiyorsa o adamı al çöpe at zaten, ondan bi cacık olmaz. bir de seni adın soyadınla kaydedip, elalemin yeni tanıştığı kızını gayet samimi sadece adıyla kaydediyorsa iki kere çöpe at. facebook olayı da üstüne tuzu biberi. bu adamdan çok daha düzgünleri çıkar karşına, bununla zaman kaybetme bence
Sen merveyi bosver de sorun seni ad soyadla kaydetmesi bence.. Demek kii goren olsa mesajini resmi uzak bir srkadas diyecek. Kesinlikle babasinin karistirdigi da yalan. Bosver sen bu adami.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?