aldatılıyormuyum kızlar yorumlarınız benim icin cok önemli lütfen

hayatbubellimiolur

Mutsuzluk Sardı Beni
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2012
771
70
68
İstanbul
iyi aksamlar kızlar, ben sevgilimle barıştım daha önceki konumu bilenler için söyliyim ilk önce .Bugün sevgilimle buluştuk oturuyoruz facebookuna girmek istedim olmaz dedi niye dedim benim telefon girmiyor dedi halbuki giriyor bütün gün telefondan acık oluyor ben görüyorum dedimki giriyosn ben görüyorum mobilden hep acıksın dedim kardeşimden giriyorum ben dedi yine yalan söyledi kardeşinden giremez kardeşi çalışıyor bütün gün ve zaten önceden de evdeki wifiden bağlanıyorum facebook paketim yok demişti bana yani telefonu gayette giriyor.. neyse dedim ki ozaman benim telefondan girelim hayır dedi karıştırılmasından hoşlanmıyorum ben seninkine bakmak istiyormuyum dedi bende bak benim gizleyecek birseyim yok dedim...... neyse iste daha önceden de kendisi gelip bana gösteriyordu facebookunu özellikle açıp baktırıyordu bana bende demistimki buna ben öyle karıştırmam sürekli merak etme demiştim ..... neyse kızlar yanımda otururken mesajlara girdi bi mesaj çarptı gözüme napıyosun diye merve adında bi kıza mesaj atmış buarada benim adımda merve ama ,, beni telefonuna adım ve soyadımla beraber kaydetmiş beni aşkım falan diye kaydedemezmiş babası telefonunu kurcalıyormuş ,ama ne hikmetse? kızı sadece merve diye kaydetmiş!! soyadı yok sordum kim bu kız diye bir arkadaşım bi arkadaşımın numarasını isteyecektm sms hakkı yokmuş aradım konuştuk dedi..... ben bozuldum tabi bana saçmalama merve, benim samimi kız arkadaşlarım hep olacak is hayatımdada kıskançlığını yen dedi kızlar simdi benim kafam cok karıştı birincisi niye kızı sadece adıyla kaydediyor beni adımla soyadımla kaydediyor sevgilisi olduğum halde babası görürmüş çok saçma bir neden değilmi ? ikincisi facebookunu yanımda açmadı önceden kendisi açıp baktırmıştı kızlar ve yalan söylemesi telefonum girmiyor diye... benmi abartıyorum düşüncelerinizi paylasırmısınız yerimde olsanız ne yaparsınız lütfen yardım edin

Açıkçası bende bi işler karıştırdığını düşündüm sevgilinin..
Soyadıyla kaydetmek nedir ya çocuk mu bu babası karıştırıyor telefonunu külliyen yalan :/

bende oluşan intiba şu ki: evet aldatılıyosun, hem bu çocuk kaç yaşındada babası telefonunu karıştırıyo velev ki aşkım diye kaydetti seni ne dicek babası kız çocuğu olsa bi nebze anlıcamda erkek yani

23 yasında o kızı tek adıyla kaydetmesi soyadını yazmaması anormal değilmi sence beni adımla soyadımla kaydediyor

Son düzenleme:
Çocuk çalışmıyor muydu? O yaşta babası niye kontrol ediyormuş? Hem napacak sevgilisi olsa şeyini keserim namıssız mı dicek. Tövbe ya kızdım bak

ne kadar oldu çıkalı. Bu çocuk seni yüzde yüz aldatıyo yani onu bırak aldatabilecek kabiliyette biri değil eline yüzüne bulaştıryo

Çocuk çalışmıyor muydu? O yaşta babası niye kontrol ediyormuş? Hem napacak sevgilisi olsa şeyini keserim namıssız mı dicek. Tövbe ya kızdım bak

yok cnm çalışmıyor üniversite okuyorz su an ama babası hemen evlendirmeye kalkıyorms bunu hemen bisey duysa facebooktada ilişkisi var yapmıyor bu yüzden akrabaları görüp hemen abartıp evliliğe getirirler olayı diye ne kadar doğru bilmiyorumbenim kafamı kurcalayan kıza mesaj atması facesini saklaması yanımda

ne kadar oldu çıkalı. Bu çocuk seni yüzde yüz aldatıyo yani onu bırak aldatabilecek kabiliyette biri değil eline yüzüne bulaştıryo

1 ay kadar oldu ama ben bozulunca saçmalama merve diye baya bi kızdı bana üste çıkmak icinmi yaptı bilmiyorm ama öyle bisey yapsam seninle niye barısıyım dedi bana

Yani erkekler yalan söylemeye çalışırken şeyini çıkartıyorlar cidden sadece adını öyle istedim öyle kaydettim dese bile tamam ama cidden sevgilin bana da pek masum gelmedi şu an

canım şu laflara inanıyomusun Allah aşkına ayak üstü yiyo bu çocuk seni zorla mı evlendircekler 22 yaşında erkek kardeşim her çıktığı kızla evlencem diye ayaklanır he he der geçeriz biz aile olarak okuyan çocuğu nereye evlendiriyolar yaşı ne daha

eşşek kadar herif babası telefonunu karıştıracak(!) diye sevgilisini telefonuna dilediği gibi kaydedemiyorsa o adamı al çöpe at zaten, ondan bi cacık olmaz. bir de seni adın soyadınla kaydedip, elalemin yeni tanıştığı kızını gayet samimi sadece adıyla kaydediyorsa iki kere çöpe at. facebook olayı da üstüne tuzu biberi. bu adamdan çok daha düzgünleri çıkar karşına, bununla zaman kaybetme bence

Sen merveyi bosver de sorun seni ad soyadla kaydetmesi bence.. Demek kii goren olsa mesajini resmi uzak bir srkadas diyecek. Kesinlikle babasinin karistirdigi da yalan. Bosver sen bu adami.

görmek ve bilmek istemeyeceğin bir şeyler karıştırdığı çok acık değil mi?

ayrıca actıgın konulara baktım sen bu adamla daha fazla ne vaktını ne canını harca...

kısacası aldatılıyorsun, sevilmiyorsun, sadece vakit gecırıyor senınle... bir kalemde sil derim bu adamı en onurlu şeyi yapmış olursun kendın ıcın..

1 aylık ilişkiden bir şey kaybetmezsin..

1 ay kadar oldu ama ben bozulunca saçmalama merve diye baya bi kızdı bana üste çıkmak icinmi yaptı bilmiyorm ama öyle bisey yapsam seninle niye barısıyım dedi bana

çevremde sevgilisini çok sevip kaç yıllık ilişkisini umursama dan aldatanlar var aldatmiyosa bile aldatmaya ortam arıyo bu da aynı yola çıkıyo. Dikkat et derim ben bi süre yine karıştırma sonra bi ara çaktırmadan bakabilirsen bak

öyle mi diyorsun canım ben cok safım zaten herseye inanıyorm beni çözdü oda zaten ya ben sevdimde nasıl ayrılıcam simdi hic bilmiyorm cok sağol yorumun için

Merve 1, Merve 2 diye mi kaydetsin. Sen daha çok o kızın telefon numarasının neden onda olduğunu sorgula bence. Arada kendine yedek kopyalıyor olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…