Aldatiliyormuyum ?Nasil davranacagimi bilmiyorum

sevdm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2011
102
0
66
54
Almanya
Selam Arkadaslar,
kimse ile paylasamiyorum bunalima girdim ne yapicagimi bilmiyorum.20 yillik evlilikten sonra aldatiliyormuyum diye süphelere düstüm ne ic huzurum kaldi ne uykularim.Esime de birsey diyemiyorum kesin bir kanit olmadan.Artik eve geldimi üstünü o anlamadan kontrol etmeye gidiyorum onunla konussam tamam sen siyirdin dicek yapsada zaten hangi erkek ben yaptim derki?
Kendisi yillar önce bir hata yapmisti ve ben aff etmistim.Bu icimi kemiren kurtu ne yapicagim.
Kendimi bos yere tesellide edemiyorum cünki su an tek düsündügüm sey bu.Onu artik takib bite etmeyi düsünüyorum.Emin olmam lazim 20 yillik emegim ve iki cocugum var
Bir daha ben bunu yasarsam ne yaparim onuda bilmiyorum.Ne yapayim bana yardim edin lütfen!

anlamadım neden şüphe duyuyosunuz ??
daha önce yaptıgını affetmişssiniz tekrarlarmı diye düşünüyosunz

ne olduda birden şüpheye kapıldınız

Eşiniz bir hata yapmış.O zamandan beri hep şüphede misiniz ? Aynı kadından mı şüpheleniyorsunuz,yoksa başkası mı ?

bıraz daha açarsanız konuyu yardımcı olabılırız ablacımeski hatası yüzündenmi şüphelenıyosunuz yoksa yenılerde yaptıgı sızı suphelendiren şeylermi var

Arkadaslar öncelikle destek cikmak istediginiz icin tskler,söyle diyeyim.
Evet aldatilmistim ve sonucta affetmistim yani bundan 5 yil öncesi .
Tabiki benim normale dönmem uzun sürdü ama süphe ile yasamadim cünkmi pisman insan tekrar ayni hataya düsmez demistim!
Ve bir hafta önce bir Arkadasima demislerki bak bakalim ayla ne telefonu kullaniyor.Esim birisinden yeni telefon almis ve o söylenilen telefon ortada yok ne bende ne kendinde,bunu söyleyende esimi cok iyi taniyan bir insan.Ondan beri icime de depremler var eeee nerde bu zikkim telefon.ozaman benim bilmedigim birine alindi o telefon.ister istemez süpe ediyorum simdi zaten sabikali bu adam yine yapiyordur tabiki bize zarar vermeden.Disarida dakka basi kontrol edilmiyorki.Ne yapsamda saglikli karar vermek icin beni gercekten aldattigini ortaya cikarsam diye kara kara düsü´nüyorum.Inanin cok cok caresizim.(

Telefonun nerede olduğunu kendisine sorsaydınız keşke.
Belki kardeşine veya arkadaşına vermiştir,sizden çekinmiştir,hemen kötü düşünmeyin.
Ortaya çıkarayım diyorsunuz ama ortaya çıkarırsanız ne yapacaksınız bu da önemli.
Boşanmayı düşünmüyorsanız,yüzleşmeniz sizi üzmekten başka işe yaramaz.

Hayal Arkadasim,
Haklissiniz ama ben ayni seylere tekrar mahruz malmak istemiyorum yillar önce cektiklerimi bir allah bir ben bilirim.Emin olmam lazim,sonuc ne olursa olsun.Tabiki birsey yoksa dünyanin en mutlu insani ben olucagim o süphesiz!
Eger gercekten aldatiyor ise benim icin bazi kararleri verme zamanidir bu kararda ayriliktan baska birsey olmasi imkansiz.Sil bastan nereye kadar ozaman zaten aff ediyor ben devam edeyim demicekmi.
O Telefon sirra kadem basti.Bu gercek benim tanidigim birine alinaydi zaten cekinmez derdi.
Bilmemem gereken biriyse is degisir tabiki.

Eşinizin size davranışlarında bir değişiklik var mı ? Veya ne bileyim geç gelmeler,kendine fazla bakmalar filan ?

Eşinizin size davranışlarında bir değişiklik var mı ? Veya ne bileyim geç gelmeler,kendine fazla bakmalar filan ?

Yok iste daha dikkatli bakiyorum artik ama bir degisme göremiyorum,ne bileyim aslinda saglikli bile düsünemiyorumki.Hersey berbat beynimde.

Önemli değil,ben bildirdim.Zaten buradan yazınca diğer konu aşağı düşer.
Eşinizin tavırlarında şüpheli birşey var mı ? Size karşı ilgili mi,yoksa sabırsız ve kırıcı mı ?
Birlikte zaman geçiren,birlikte gezen bir çift misiniz ?
Biraz detay yazarsanız konuya farklı yorumlar,farklı bakış açıları yazılacaktır.

Hayir arkadasim,bana karsi bir degisiklik hissetmiyorum.Kendi isyeri oldgundan zaman olarak eve yani bizlere cok zamani oldugunu söyleyemem.Ama bana karsi kirici veya azarlayaci davranislari yok.Iste bu yüzden bende emin olamiyorumya,acabalara cevap bulamiyorum.ama birseyler oldugunu hissediyorum sanki.Hani derlerya a,,,, malum olur diye.

diyelim ki aldatıyor,bayan çalıştığı yerden biri olamaz yoksa size telefon olayını söyleyen şahıs bunu da söylerdi.
bulunduğu ortamdan biri değilse o halde telefonla görüşüyor olmalılar..
eşiniz faturalı hat kullanıyorsa ayrıntılı faturasını ele geçirin..belli olacaktır..

bence bunun açıklaması, arkadaşınıza telefonu haber veren kişide saklı. arkadaşınız vasıtasıyla bi şeyler öğrenebilirsiniz. çünkü, soran kişi neden sizin telefonunuzu merak etsin. bir şeylerden şüphelenmiş yada birşeyler ima etmeye çalışıyor olabilir. :44:

Şu anlattıklarınızla aldatılıyorsunuz veya aldatılmıyorsunuz demek zor.

Önsezilere bırakırsanız evet korkutuyorsunuz. Aldatılıyor gibi hissettiriyorsunuz..

Bunun nedeni telefon da değil aslında.. Bir kadın hiçbir zaman boşa sallamaz, hep bir şeyler takılır sonunda ağına. Sizinki de öyle olmalı.

Hani her ne kadar güzel, mutlu gözükse de her şey, bir kuşku düşmüş demek ki aklınıza...

Telefon olayını sorun derim ve o an profesyonelce seyredin eşinizi, bir eş-anne olarak değil, dışarıdan bir göz olarak.

O anki tavrından bile çözersiniz.

Diliyorum tamamen kuruntunuzdur, değilse de çok yakında karşınıza gelecektir.

Evet sonunda esimle konusmamiz gerektigini dikkatlice acilmaya calistim,tepkisi büyük olacagini düsündügüm gibide oldu demekki insan yillar sonra artik karsisindakinin nasil cevap verecegini bile biliyor.Neticede tabiki öyle birsey olmadigini söyledi.Sen bana hic birzaman ne inacaksin nede güveneceksin diyerek surati tabiki asti.E benim icimdeki süpheler gittimi gitmedi.Ikinci bir hayati olmadigini,bu saaten sonra benim bu tür düsüncelerim onu rahatsiz ettigini söyledi.Ama susmakda care olmadigini düsünerek konusmak istedim dogrumu yaptim onuda bilmiyorum.Birde diyorki niye bunlari kendine yapiyorsun ben zaten senin gözünde yalanci seni aldatan sana yalan söyleyen biriyim
senin istedigin gibi es dilimki niye beni cekiyorsun.Yani ayrilmami imaaa etti bana.
Dünden beri surati yerde nane limon,benim acimdanda olaya bakmasini rica ettim.Ben tepki yapicagim yerde o bana yapiyor.yaptigi aciklamalar beni hic tatmin etmedigi gibi onu birakmayi ciddi ciddi düsündürüyor bana artik.Allahim yardimcim olsun az kaldi tirlatmama.

Eşiniz size daha önce ihanet etmiş ve siz evliliğinize devam etmişsiniz..
Şimdi yeniden şüpheliyorsunuz...
Bu şüphelerin sonu hiç bir zaman gelmeyecek ki... Aradan kaç yıl geçerse geçsin eşinize asla güvenmeyeceksiniz bunu eşiniz anlamalı ve hareketlerini ona göre düzenlemeli..
Alınan telefon kimeymiş peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…