Selam Arkadaslar,
kimse ile paylasamiyorum bunalima girdim ne yapicagimi bilmiyorum.20 yillik evlilikten sonra aldatiliyormuyum diye süphelere düstüm ne ic huzurum kaldi ne uykularim.Esime de birsey diyemiyorum kesin bir kanit olmadan.Artik eve geldimi üstünü o anlamadan kontrol etmeye gidiyorum onunla konussam tamam sen siyirdin dicek yapsada zaten hangi erkek ben yaptim derki?
Kendisi yillar önce bir hata yapmisti ve ben aff etmistim.Bu icimi kemiren kurtu ne yapicagim.
Kendimi bos yere tesellide edemiyorum cünki su an tek düsündügüm sey bu.Onu artik takib bite etmeyi düsünüyorum.Emin olmam lazim 20 yillik emegim ve iki cocugum var
Bir daha ben bunu yasarsam ne yaparim onuda bilmiyorum.Ne yapayim bana yardim edin lütfen!
Telefonun nerede olduğunu kendisine sorsaydınız keşke.
Belki kardeşine veya arkadaşına vermiştir,sizden çekinmiştir,hemen kötü düşünmeyin.
Ortaya çıkarayım diyorsunuz ama ortaya çıkarırsanız ne yapacaksınız bu da önemli.
Boşanmayı düşünmüyorsanız,yüzleşmeniz sizi üzmekten başka işe yaramaz.
Bende anlamadim niye öyle oldu.Nasil silecegim o diger konuyu bilginiz varmi?2 başlık açmışsınız.Buradan devam eder misiniz lütfen ?
Eşinizin size davranışlarında bir değişiklik var mı ? Veya ne bileyim geç gelmeler,kendine fazla bakmalar filan ?
Önemli değil,ben bildirdim.Zaten buradan yazınca diğer konu aşağı düşer.
Eşinizin tavırlarında şüpheli birşey var mı ? Size karşı ilgili mi,yoksa sabırsız ve kırıcı mı ?
Birlikte zaman geçiren,birlikte gezen bir çift misiniz ?
Biraz detay yazarsanız konuya farklı yorumlar,farklı bakış açıları yazılacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?