Öncelikle hepinize cok tsk ederim cevaplarinizdan dolayi.
Su anda cok kötü durum.Sanirim artik yolun sonuna geliyoruz.Konustugumdan beri iki kelime etmedik diyebilirim surat bin karis.Birde dün aksam eve geldiginde üstünü cikarttiktan sonra gömleginin yakasinda sanki makeup lekesi var gibi geldi bana,o gömlegi sakladim yikamaya atmadim.Tenezzul edipte benimle ne sorunumuz sa konusalim bile demiyor,bende dün sms yazdim biz su saat arasi evde yokuz gelip esyalarini alabilirsin diye.Eve geldigimde kimse ne gelmis ne birsey almis.Sonra geldi uzandi o bitanecek koltuguna bende gittim cocuklarin odasinda yatmaya.
Neye gurur yapiyor oda belli degil yada artik gercekten gidici.Birde su var benle bozuk oldumu adam cocuklarin bile yüzüne bakmiyor sanki babamin kapisindan getirdim ben onlari!
Yavas yavas anliyorumki ben yillardir bosa kürek sallamissim ömrümün en güzel yillarini degmez birine harcamisim.Oki bu duruma getirdin sen evliligimiz ozaman neden adam gibi karsima cikipta adam akilli iki medeni insan gibi konusmuyorsun benimle.Dirdirci bir insan olsam hadi cesaret edemiyor dicem.Allah hayirlisi neyse onu kismet etsin.Ne demisler zararin neresinden dönersen o kar........
Canıımmm buldugun şeyler hoşuna gitmeyecek şeyler olabilir, bu adam seni aldatıyorsa sen onu bırakıp gidemeyeceksen karıştırma daha fazla, bu senin canını yakmaktan öte bir şey vermeyecek eline.
Tamamen haklissin arkadasim,net birsey cikarmadan bu kadar canim yaniyorki kanit olunca daha beter zaten acicak bunu yasamistimki bir kez.Ama susmak beni bitirmekten baska neye yariyor ?Canıımmm buldugun şeyler hoşuna gitmeyecek şeyler olabilir, bu adam seni aldatıyorsa sen onu bırakıp gidemeyeceksen karıştırma daha fazla, bu senin canını yakmaktan öte bir şey vermeyecek eline.
Sagol Ebru,inanin sizlerler burda paylastigim sorunum beni bir azcik olsun rahatlatiyor.Katılıyorum. herşeyi ortaya çıkardığınızda eğer ondan ayrılmazsanız bu hep devam edecektir. Benim arkadaşımın eşi de aldattığında, karısı öğrendiğinde söyleme demiştik. Duramadı söyledi. Şimdi adam artık öyle rahat yapıyor ki herşyi. Nasıl olsa bişey olmuyor.
Eğer gidebilecek gücünüz varsa ortaya dökmek için çaba harcayın. Ama döküp de gidemeyecekseniz zor da olsa susun.
Allah yardımcınız olsun. Şunu unutmayın eden kendine eder. Mutlaka bunların bedelini bir gün ödeyecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?