Aldatiliyormuyum ?Nasil davranacagimi bilmiyorum

Eğer öyleyse bile sanırım yine çocuklar, yine fedakarlık, yine ikna süreci olabilir. Çünkü eşiniz kolay kolay sizi bırakmayacaktır. Düzenini bozacak adam bozar giderdi. Sizin demenize bile gerek olmadan. Varsa bir ilişkisi muhtemelen onu bitirecektir.
Belki bana bazı arkadaşlar kızacak ama maalesef böyle oluyor. Kolay kolay bitiremiyuz evliliklerimizi. Affediveriyoruz. İçimiz parçalansa da gururumuz kırılsa da devam etmeye çalışıyoruz evliliğimize. Kulp da hazır çocuklar var. İş büyüdü mü aileler, yakın çevre giriyor işin içine. Barıştıma turları. E hazırız da böyle birşeye.
Ben yapmam diyenler olacak çok fazla ama başa gelmeden bilinmiyor. Bir dakika bile tutmam diyenlerin yarısından fazlası bunu başaramıyor bence. Gerçek olan bu.
Bunları yapanları suçlamak değil amacım sakın yanlış anlaşılmasın. Yaşayan biliyor

Ben ona karsi konusmamda okadar dikkatli konustumki direk suclama yapmadim cünki ters tepecegini bildigim icin.Telefon meselesine gelince tabiki bana söyleyen insani ele vermezdim adam isinden olsun istemiyorum.Dedim biri telefon acti kim bilmiyorum yeni Telin hayirli olsun dedi dedim.Sen telefonmu aldin varmi böyle birsey korka korka sordum oda tabiki yalanladi benim ikinci bir hayatim yok deyip zivalayip durdu ondan beri surat sirke.
O aslinda benim süpelerimi yatistirmaya caliscagina hic tenzüllü bile yok adamin.Sanki suclanan benim gibi tavirlar iyice beni cildirtiyor.Kendime zor hakim oluyorum üstüne saldirmamak icin.

Asla yanlis anlamiyorum Ebru,
inan burda sunlari yazmam bile beni azcikta olsun rahatlatiyor sanki.Cevremde kimseye anlatamiyorum,paylasamiyorum.Bir kac kaftadir kendimi karentene aldim sanki ailen ariyor arkadaslarim ariyor nerdesin sen hic sesin cikmiyor diye.Cocuklar hastalandi ben hastalandim zamanim olmadi diye gecistiriyorum belli etmemeye calisiyorum.Ikinciye aff edebilirmiyim diye kendime cok soruyorum ama cevapim hep hayir oluyor demekki bana saygisi yok o yüzden hep bi salak aff ediyor dedirtemem kendime ucunda ölüm yokya.O o hayati seciyorsa buyursun gitsin demekten baska birsey diyemiyorum .Ama anliyorum artik mücadele edicek gücüm bile kalmamis o kadar yipranmissim su an bir yerime kesseler canim acimicak gibi.Bu gün bir özel dedektivle görüstüm diyorki arastirmalara göre
1-5 yil evli Erkekler yüzde 20 si aldatiyor
5-10 yil olanlar yüzde 50ymis
10 ve üstü inanmassiniz yüzde 90 in üstüne erkeklerde diyor

Al burdan yak dedim kendime boynozlari takmayan kadin yok denecek kadar az yani.
Ne kadar aci Yuva coluk cocuk yok ilerde rahat ederiz idare et et tam rahatliyoruz ailece dedigin anda al birde boynozlari tak.Yani biz kaadinlar asla huzuru bulamicaz.
Yazik gercekten cok yazik kimse kendini heder etmesin diyorum genclerimize.
Tac yerine boynoz takiyorlar kadina.

Kusura bakmayin iki defal tiklamissim mesajin üstüne

Son düzenleme:

valla zorr ne denir ama şüpheleriniz boşuna değil gibi geldi bana baksanıza
adamın davranışlarına ahhh keşkeler keşke yıllar önce yapsaydınız şimdiki
düşündüğünüzü neyse dediğiniz gibi zararın neresinden dönülse kardır
ama bence ispat edin ve bunu o adamın yanına bırakmayın
hakkınuzda hayırlısı olur inş

Canıımmm buldugun şeyler hoşuna gitmeyecek şeyler olabilir, bu adam seni aldatıyorsa sen onu bırakıp gidemeyeceksen karıştırma daha fazla, bu senin canını yakmaktan öte bir şey vermeyecek eline.

Canıımmm buldugun şeyler hoşuna gitmeyecek şeyler olabilir, bu adam seni aldatıyorsa sen onu bırakıp gidemeyeceksen karıştırma daha fazla, bu senin canını yakmaktan öte bir şey vermeyecek eline.

Katılıyorum. herşeyi ortaya çıkardığınızda eğer ondan ayrılmazsanız bu hep devam edecektir. Benim arkadaşımın eşi de aldattığında, karısı öğrendiğinde söyleme demiştik. Duramadı söyledi. Şimdi adam artık öyle rahat yapıyor ki herşyi. Nasıl olsa bişey olmuyor.
Eğer gidebilecek gücünüz varsa ortaya dökmek için çaba harcayın. Ama döküp de gidemeyecekseniz zor da olsa susun.
Allah yardımcınız olsun. Şunu unutmayın eden kendine eder. Mutlaka bunların bedelini bir gün ödeyecektir.

Tamamen haklissin arkadasim,net birsey cikarmadan bu kadar canim yaniyorki kanit olunca daha beter zaten acicak bunu yasamistimki bir kez.Ama susmak beni bitirmekten baska neye yariyor ?
Zaten kuruntularim net cikarsa bu evliligin ayakta kalma sansi hic yokk.
Kendimi hazirladim ben herseye eger gercekten hayatinda biri var ise ben ona tercih hakki tanimicam cünki o zaten tercihini yapmis beni aldatmak ile.Bu arada adresini ekledim cilek ama hic yoksun

Sagol Ebru,inanin sizlerler burda paylastigim sorunum beni bir azcik olsun rahatlatiyor.
Hic konusup ortaligi karistirmayayim diye cok ugrastim ama yapamadim ona bunlari anlatmak zorundayim cünki beni cok kötü bunalima sokuyor zaten cevremde kimseye anlatamiyorum hep iicme at at nereye kadar ona birsey olmuyorki.icinde depremler yasayan benim.
Ben cok onun icin cok savas verdim her zaman yanindaydim eger herseye rahmen bana bunlari yasatiyorsa allaha haval ediyorum bildigi gibi yapicak insallah.Biz yillarca evlat hasreti cektik nelere gögüs gerdik benim mükafatim aldatilma olamaz.Hic bir kadin bunlari hak etmiyor.He sunada birsey diyemiyorum herkezin basina gelebilir gercekten birine asik olursun onu tercih edersin ozaman adam gibi cikip ben böyle bir duruma düstüm onu tercih ediyorum demeli.Bitir ozaman evliligin adam gibi git nereye gitceksen.

Ablacım konunun yalnızca ilk ve son sayfasını okudum ve gerçekten çok üzüldüm
İnşallah umduğunuz gibi değildir,hayırlısı olsun ne denebilir ki
Eşinizin bu konuşmadan da bu kadar tepki göstermesi ilginç
Şüphelerinizde haklı olma ihtimaliniz çok yüksek
Arkadaşlarında dediği gibi sizin bu aşamada ne yapacağınızda önemli
Çocuklarınız için sabretmeye devam edecekseniz çok da fazla deşmeyin yine sizin canınız yanar
Kadının en büyük düşmanı kadın işte
Artık o kadar çok duyuyoruz ki aldatan erkek ve kadınları
Önceden insanlar utanırlardı aldatmaya şimdi alenen yapanlar bile var
Meşrulaştırdılar iyice kendi çaplarında
Allah size ve ailenize huzur versin

Yaşadıklarınız çok zor. İnşallah yanılıyorsunuzdur diyeceğim ama burnuma iyi kokular gelmiyor.
Neden erkekler bu kadar adi. Biz bayanlar kadar sadık kalamıyorlar. Sevelim fedakarlık yapalım sonrasında ne bulalım.
Diğer arkadaşların dediklerine aynen katılıyorum. Gerçekleri öğrendiğinizde kendinize verebileceğiniz cevap devam etmekten yana ise bu kadar irdelemeyin.
Evlatlarınızla birlikte bir yön vermeniz gereken aşamada hakkınızda ne hayırlısı ise o olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…