- 11 Mayıs 2022
- 2.764
- En iyi cevaplar
- 1
- 3.308
- 83
- Konu Sahibi Bulutlaraasik
-
Bu eski konunuz, mayıs ayında açmışsınız. 5 aydır telefon kurcalayıp hiçbir şey bulamadınız öyle mi? En ufak bir şey bile? Hiç yanlışı da olmadı size, ama böyle aylardır şüphe içindesiniz. Doğru mu anlıyorum?Eşimle 3 yıllık evliyiz 6 sene sevgililik dönemimiz oldu çok mutluyduk bana olan davranışları sevgisi sanki azaldı arkadaşlarıyla daha çok vakit geçirmeye başladı. Daha önce telefonunu hiç saklamazdı hep ortada dururdu şimdi duşa bile girse banyoda yanında. Geçen gün eve geldi duşa gireceğini söyledi bende birlikte olmak istedim geç olduğunu başka zaman olsun dedi duşa girdi çıktı çamaşırları yıkayacaktım o esnada iç çamaşırında meni izleri gördüm kafam çok karışık aldatıldığımı düşünüyorum ne yapmam gerekir. Böyle bişey varsa devam edemem varsada bunu ne şekilde öğrenebilirim ne yapabilirim daha önce başına bu tarz şeyler birileri varsa onlardan yardım istiyorum. Bir an önce öğrenmek istiyorum daha fazla kendimi kandırılmış hissetmek istemiyorum
Çok sağolun.bu yazacağımı cinsiyet gözetmeksizin sadece insanlar için yazacağım ,sakın yanlış anlaşılmasın.Aldatan sadece kendini kandırıyor çünkü yanlış olduğu için gizliyor ve seçenek ,heyecan artık ne arıyorsa o.Dürüstlük olsa yalana gerek kalmaz kimsede üzülmez bence.Ama evdeki kalsın yerinde ben hayatımı zevkimi ,keyfimi yaşayayım demek nasıl bir ikiyüzlülüktürKendine göre bakımlı giyinmeyi seven biri evet giyime kuşama daha dikkat etmeye başladı ama nornaldede severdi zaten. Evet o hayal kırıklığını yaşamaktan korkuyorum belkide Allah sizinde yardımcınız olsun
Bence direkt eşinizle konuşun. Böyle bir şey hissediyorsanız hem de hiçbir şey yakalamamanıza rağmen bunun bir sebebi olmalı. Bu sebep sizden de kaynaklanıyor olabilir eşinizden de.
Ben olsam direkt eşimle net bir şekilde ben böyle böyle hissediyorum, senin şu şu hareketlerini bana açıklar mısın diye rica ederdim.
Suçlu psikolojisine girip abartılı tepkiler veriyorsa belki gerçekten bir ihanet durumu olabilir.
Ama bu konusmadan önce kendinizi doldurup kavga çıkarmayın, nötr kalıp güzel güzel konusun bence.
Senin bana yine muhalefet olmana hiç şaşırmadım. Ben kendi düşüncemle yorum yaptım sen yine neden rahatsız oldun, senin basına gelirse sen farklı davran, ya da konu sahibi senin fikrini beğenir onu dikkate alır.Evet aldatiliyorsa en mantiklisi konusmak bencede de. Cunku oyle bir ihtimal varsa adam %100 itiraf eder ve evet hayatim seni aldatiyorum ama sen uzulme diye sana soylemedim der. Cok mantikli. Bunu yaparsa esine dikkatli ol uyarisi da vermis olur ki adam karda yuruyup izini belli etmez. Cok sukur bu gunu de bos gecirmeyip yeni bir bilgi dedik.
Senin bana yine muhalefet olmana hiç şaşırmadım. Ben kendi düşüncemle yorum yaptım sen yine neden rahatsız oldun, senin basına gelirse sen farklı davran, ya da konu sahibi senin fikrini beğenir onu dikkate alır.
Ya adam aldatmıyorsa? Ya gerçekten konu sahibinin böyle hissetmesinin sebebi kendisiyle ilgiliyse, o zaman konusmak faydalı olmaz mı?
Kendi adıma cevap vereyim 1 yaşındaki oğlum elimde telefonu görünce almaya çalışıyor. Kk ya en rahat banyoda giriyorumTuvalete dusa bir insan neden telefonla girer ki?
Lütfen her konuda benimle içi boş polemiklere girmeyin, rica ediyorum.Senin ciddi ciddi kafa buldugunu dusunuyorum. Baska aciklamasi yok cunku.
Kendi adıma cevap vereyim 1 yaşındaki oğlum elimde telefonu görünce almaya çalışıyor. Kk ya en rahat banyoda giriyorum
Ben de giriyorum, duşa dizi açıyorumTuvalete dusa bir insan neden telefonla girer ki?
Ben de giriyorum, duşa dizi açıyorumeşim de giriyo bangır bangır müzik açıyo tuvaletteyken de twitterda takılıyorum canım sıkılıyo yoksa
Haklısınız konu sahibinin eşinin hareketleri şüpheli. Ama eminim ben de yalnız değilim benim gibi sessizliği rahatı banyoda bulan çok insan vardirSizin durumunuz konu sahibinin esinden cok farkli ama 1 yasindaki oglunuzdan bahsediyorsunuz. Hic boyle huylari olmayan adam bir anda 7-8 ay once basladiysa bana cok masum gelmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?