- Konu Sahibi nothingcompares
Bi de beyimiz sinirden kusmus.bunu ona yasatmisim diye bagiriyor...
Ya sabirrrrrr..............!!!!!
Ya sabirrrrrr..............!!!!!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geldi ve kavga ettik..
Aciklamasi:
Tanimiyormus msn inde kayitliymis kim diye merak etmis.
Kim yerse bu bahaneyi!!!!!!
​yuh diyorum yani geçmişe mazi derler güzelim eğer eskilerini merak ediyorsan yanındakini sevmiyorsun demektir derim benim görüşürüm...
gecenlerde hic tanimadigim biri beni durtmus
hic kim die merak etmedim
150 kez bakmaya ne gerek varmis
cok mu ilgisini cekmis
Geldi ve kavga ettik..
Aciklamasi:
Tanimiyormus msn inde kayitliymis kim diye merak etmis.
Kim yerse bu bahaneyi!!!!!!
Ah canim anliyorum seni benjmde esim bir iki kizi aratmis birtek faceden olsa iyi chat sayfalarindan arladaslik sayfalarindanda aratmis. Usenmedim bütün gecmisi aradim ayni kisiyi bundan 4 sene oncede aramiś. Tekrar tekrar yapmis olsaydi kizcaktim ama sadece bir iki gun arartmissormadimda kim diye yoksa bu seferde sen benimi kontroll ediyotsun dicek yni
Esim bir bayan adini face te yaklasik 140-150 kez aratmis.ve tanimadigini iddia ediyor..
Aynı sey benımde basıma geldi. Nişanlım bi kaç tane bayanı aratmış durmuş farklı isimlerde.. Attım yüzüğü kafasına sen benım arkamdan neler çeviriyorsunn bunu yapan benide aldatır bitti dedim. Agladı yalvardı. Meğerse arkadaşı aratmış facesini arkadaşı kullanıyordu. inanmadım. Süründürdüm pişman ettim bunu yaptıgına. sonra araya büyükler girdi affettim ama hep başına kalkarım.. bi daha yapacagını sanmıyorum.![]()
benim kocamı sevip sevmediğimi senmi bileceksin benmi, kocamı ne kadar sevdiğimi ne kadar güzel bir evliliğimiz olduğunu nettekiler değil ama çevremdekiler çok iyi bilir. bende insanların geçmişlerindeki insanları (sadece sevgili olması gerekmez, arkadaşta olabilir) ne kadar merak ettiklerini biliyorum (tabi bir yere kadar) evet bende merak ediyorum. ne yapmış, nerde çalışıyo, evlenmişmi ? ayrıca bana yuhlu falan konuşmazsan sevinirim.