aldatiliyormuyum???

​yuh diyorum yani geçmişe mazi derler güzelim eğer eskilerini merak ediyorsan yanındakini sevmiyorsun demektir derim benim görüşürüm...

benim kocamı sevip sevmediğimi senmi bileceksin benmi, kocamı ne kadar sevdiğimi ne kadar güzel bir evliliğimiz olduğunu nettekiler değil ama çevremdekiler çok iyi bilir. bende insanların geçmişlerindeki insanları (sadece sevgili olması gerekmez, arkadaşta olabilir) ne kadar merak ettiklerini biliyorum (tabi bir yere kadar) evet bende merak ediyorum. ne yapmış, nerde çalışıyo, evlenmişmi ? ayrıca bana yuhlu falan konuşmazsan sevinirim.

Geldi ve kavga ettik..
Aciklamasi:
Tanimiyormus msn inde kayitliymis kim diye merak etmis.
Kim yerse bu bahaneyi!!!!!!

Hem suçlu hem güçlü!! Bir de bağırarak üste çıkmaya kalkmazlar mı..Haksızım diye bağırıyor! Hem msninde kayıtlı tanımıyor! Hem faceden arıyor yine tanımıyor! yalan konusunda da çok başarısız eşin.. :ssz:

Msn kayıtlarına bak bakalım ne konuşmuşlar.. silmemişse tabi..

Daha inandırıcı bir bahane bile bulamamış ki 140 aramadan sonra zor bulurdu:26:

Siz onun hayatındaki kişiyseniz tabi ki gireceksiniz ne demek senin ne işin var.

Allah önüme çıkardı deseydiniz :)

tanımadığı birinin ismini bilip nasıl aratabilir ki ?? onun faceine giren başka bi arkadaşı tanıdığı falan yoksa muhtemelen eskilerden kalma birisi olabilir :/

eşin nerede çalışıyor ya da iş ortamamı nedir bilemem ama insan çook geçmişteki birini bildiği birini 15 kez aramaz bence yeni bir takıntı bence ama aldatılıyor msun yoksa aldatılacak mısın bilemem de bir şeylerin peşine eşine çaktırmadan git bağıra bağıra gitmee

insan ilgilenmediği ,merak etmediği, görmek istemediği ,kişiyi arattırmaz var bir hınzır düşünce ama..........

Konu dikkatimi çekti bu saatte uyumam gerekirken okudum hepsini ve adına üzüldüm canım gerçekten sinir bozucu bi durum ne demek msn de ekliymiş bukadar merak ne ve çok saçma madem ekli mail adresi bi mail atarsın kimsin diye çıkar oraya seni saf yerine koyuyo resmen ya ay çok kızdım son durum ne tatlım yazarsan seviniriz merak ettik doğrusu hakkında hayırlısı olsun

Ah canim anliyorum seni benjmde esim bir iki kizi aratmis birtek faceden olsa iyi chat sayfalarindan arladaslik sayfalarindanda aratmis. Usenmedim bütün gecmisi aradim ayni kisiyi bundan 4 sene oncede aramiś. Tekrar tekrar yapmis olsaydi kizcaktim ama sadece bir iki gun arartmis :( sormadimda kim diye yoksa bu seferde sen benimi kontroll ediyotsun dicek yni

Ah canim anliyorum seni benjmde esim bir iki kizi aratmis birtek faceden olsa iyi chat sayfalarindan arladaslik sayfalarindanda aratmis. Usenmedim bütün gecmisi aradim ayni kisiyi bundan 4 sene oncede aramiś. Tekrar tekrar yapmis olsaydi kizcaktim ama sadece bir iki gun arartmis :( sormadimda kim diye yoksa bu seferde sen benimi kontroll ediyotsun dicek yni

Canim hicbi erkek yapmaz dememek gerekiyo yani..
Ben bu olaylarin ustune biraz memlekete gittim.saglikli dusunmek icin.
Evliligimi bitirmicem ama fena halde mimlendi esim.
Kendisine de soyledim.
Gozum ustunde.bir sonrakinde bosanicam.

Esim bir bayan adini face te yaklasik 140-150 kez aratmis.ve tanimadigini iddia ediyor..

Aynı sey benımde basıma geldi. Nişanlım bi kaç tane bayanı aratmış durmuş farklı isimlerde.. Attım yüzüğü kafasına sen benım arkamdan neler çeviriyorsunn bunu yapan benide aldatır bitti dedim. Agladı yalvardı. Meğerse arkadaşı aratmış facesini arkadaşı kullanıyordu. inanmadım. Süründürdüm pişman ettim bunu yaptıgına. sonra araya büyükler girdi affettim ama hep başına kalkarım.. bi daha yapacagını sanmıyorum. :19:

Aynı sey benımde basıma geldi. Nişanlım bi kaç tane bayanı aratmış durmuş farklı isimlerde.. Attım yüzüğü kafasına sen benım arkamdan neler çeviriyorsunn bunu yapan benide aldatır bitti dedim. Agladı yalvardı. Meğerse arkadaşı aratmış facesini arkadaşı kullanıyordu. inanmadım. Süründürdüm pişman ettim bunu yaptıgına. sonra araya büyükler girdi affettim ama hep başına kalkarım.. bi daha yapacagını sanmıyorum. :19:

Ben bi daha yaparmi ayni seyi bilmiyorum ama..yaptigi anda hersey bitecek.simdi sari karti gordu.bi sonrakinde kirmiziyla disari cikacak.
En azindan niye bosaniyoruz diyemez.

benim kocamı sevip sevmediğimi senmi bileceksin benmi, kocamı ne kadar sevdiğimi ne kadar güzel bir evliliğimiz olduğunu nettekiler değil ama çevremdekiler çok iyi bilir. bende insanların geçmişlerindeki insanları (sadece sevgili olması gerekmez, arkadaşta olabilir) ne kadar merak ettiklerini biliyorum (tabi bir yere kadar) evet bende merak ediyorum. ne yapmış, nerde çalışıyo, evlenmişmi ? ayrıca bana yuhlu falan konuşmazsan sevinirim.
valla güzelim iki yıllık evliyim geçmişimi sildim eğer bir insan evliliğinde mutluysa geçmişi siler ama evliliğinde problem varsa mutlu değilse bir boşluğa düşer ve boşlukta olduğu için geçmişini deşer ben senin yazdığına cevap verdim benim kocam dururken bana ne eski sevgiliden lafı istediğin yerden algılama sen düşünceni söyledin bende düşüncemi söyledim yoksa tabiki banane senin evliliğinden.
ayrıca şunuda söyliyim sen eski arkadaşta olabilir diyorsun eski arkadaş elbet olur ama eski sevgili olmaz bana göre bu kadar güzelim sen istediğini algıla.

Eşin söylemeyeceğine ve saçma cevaplar verdiğine gör doğru cevabı ondan asla öğrenemeyeceksin.

Aldatıldığını ve ona inanmadığını hissettirip ilişkine devam edersen,
Seni böyle bir durumda her zaman ikna edip geçiştirebileceğini
düşünür.. 1-0 kaybedersin,

Ona inanmadığın için değil senle konuşmadığı için kızdığını söyle

Bu konuyu takıntı haline getirrisen arattığı kişiye prim kazandırırsın,
Basite alıcaksın kimse senin rakibin olamaz kendine güvenin sonsuz ;) olucaksın,

Back
X